mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Zagotovka producten op winterachtig

Iedere herfst voor de gering etenswaar opslag in de kelder van uw huis nieuw seizoen begint. Daarvandaan als vroeg als in de zomer van moeten zich beraden die, wat noodzakelijke toegiften van of correctie is in de vooruitzicht om te maken.

Voorbeelden welk worden in dit hoofdstuk, aanslag in de eerst plaats kelders in oude huizen gepresenteerd. Niettemin enkel varianten een van de gesuggereerde uw aandacht van de constructies kunnen worden toegerust en in de kleine kelder van nieuw huis of in de timmerhout kamer.

Op onze schilderstuk worden twee delen van kleerkast welk van misschien elk breedte geportretteerd. Naar elk meere brede kleerkast niet noodzakelijke dubbel vertikaale muren tussen twee afdelingen, omdat zij van ieder kant worden met het lager battens voor de planken, op juist ondergebracht alsmede op de linkerzijde. (De kleerkast afscheiding op twee onderdelen op onze schilderstuk wordt aangestuurd op het best bespreken van verblijvende erin producten.) .

Het hoogtepunt van uitrustte kleerkasten afhangt, natuurlijk, van het hoogtepunt van uw kelder of kamer schommelen. Dan hoger boven de kleerkasten, van de thema's prochnee en dikkere moeten vertikaale onderdelen zijn. Distantier tussen twee lager eerste beginselen moet niet meer 90-100 cm zijn In dit geval de grondslagen van de bodem, volgens mogelijke rekeningen, moeten lijvigheid op omstreeks 2sm hebben. .

Voor de kelder toerusting voortvloeit, met betrekking tot mogelijkheid, om van otkhody spant te gelden en oud, anderse bijstere inktkoker hield materieel niet gebruikt meer meubeltje. Nu willen toespelen de kleerkast onderdeel met ingebouwd op de bodem doos voor de aardappels (treffen Schilderstuk is boven op de gelaten).

Voor de vertikaale delen van batten of grondslagen (lijvigheid krovelnykh planok), paren aslant lager battens. InSchoof door de bepaalde hiaaten van de plank strak paren met gevormd daardoor dit bokovinami met behulp van draadnagels of shurupov. Blauwdruk (op onze schilderstuk op de bodem op de gelaten) merkt in sechenii de schikking van kartofelnogo doos encasing op omstreeks van twee tsentnera aardappels. Voortvloeit te nemen in de rekening corresponderend hangen van de bodem van de doos, waarbij aardappels ssypaetsya met betrekking tot richting van kweken muur voorwaarts, in lotok op. Het is tevens, belangrijk, om lager battens van de bodem had overeenkomstig prochnost, om te weerstaan ging ernaar rekeningen. De grondslag van de bodem het is onmogelijke pribivat aslant, anders zo aardappels staafjes in. Om dit was niet, de richting van de grondslagen moet naar parallel motie van de aardappels (van boven - onder) zijn. .

Plank situeerde overheen de doos met de aardappels, waarover worden bankrelaties gesteld beschikbaar of ergens toe andere, moeten zijn ongedeeld is bedded, om voor zasypkoi aardappels zijn het is mogelijk was zonder de moeilijkheid vynut.

De kleerkast onderdeel dient voor adapterend van de boten van diverse afmeting, van de flessen welk ruim staand en liggend, alsmede voor de slaand van de vruchten op winterachtig. Voor cancellated planken, waarover worden vruchten gesteld beschikbaar, als materieel zijn gebruikte oude dozen onderuit vruchten. Planken voor de vruchten zonder de moeilijkheid om op de hoek te situeren. (Blauwdruk aan de rechterzijde op de bodem merkt, met betrekking tot wat grondbeginsel zij worden in de kleerkast ingeschoven.) Het is belangrijk te stellen beschikbaar zijn voorafgaand batten in de vorm bortika, om vruchten vielen niet van de doos af. .

Hoe better van allemaal om flessen te stellen beschikbaar, ook wordt op de blauwdruk (aan de rechterzijde op de bodem) gemerkt. Kunnen worden flessen en in twee toerbeurt, voor andere geputten. Onnodig om te zeggen die om uit te drukken of in te stellen het is mogelijke maar dicht gesloten flessen. Gemakkelijk hangen geeft geen flessen om te vallen buiten. Als afdeling voor de flessen om door battens onder te verdelen of doordringende muren, flessen liggen niet, hoe slaan. .

Onze oprichting van het mannelijk lid erbuit helpt naar ons moet in kladovoi in de herfst van alle onze reserves van de vitamines op aanstaande winter stellen beschikbaar, poosje zodoende, om alles was ok, beneden de hand en bijster nou werd doorgekeken. In opper, de minder gemakkelijk van de toegang deel van kleerkast worden producten gesteld beschikbaar, worden het gecontinuerde tijdvak van de opslag toegedacht.