mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wat kan kunn worden van babushkinogo kleerkast gemaakt?

Het oude meubeltje van the times van de jongeling van onze grootvaders en grootmoeders vandaag opnieuw in de mode. Ze dikwijls specifiek contrast maakt in moderne interere onze appartementen. Het is sommige, zodanig meubeltje kan worden slechts alsdan ingestellen, als ze resideert in feilloze toestand. Echter ze meestal als vroeg als zo veel wordt geknoeid die persoon zonder overeenkomstige verrijkingen is toe te brengen ongedeeld niet binnen de positie pochinit geschaad, fanerovku en om erop stratum politury of popravit rastreskavshiesya planki. Als wij, bijvoorbeeld, kunan niet een aanvang nemen kamer oude kleerkast wegens wat het in meerdere plaatsen geschaad zhuchok-drevotochets, voortvloeit om erbuit de stadsdelen van niet toepasbaar materieel te snijden, en dan met de voorzichtigheid om aparte kleerkast op de constituenten te nemen en om hen te benutten, naskolko dit is mogelijk.

Kleerkast geportretteerd op onze schilderstuk, het is mogelijk, sommige tegemoe treden en in andere varianten en ispolneniyakh. Niettemin mebelnye starozhily de begin van de eeuw principieel gelijke constructie hebben, als hun collegae vandaag. In dit hoofdstuk wij willen lenen leix meerdere adviezen uit, hoe in de beste weg om de constituenten van genomene aparte kleerkast te benutten. .

De deur homp kan gebruikte allereerst op welke wijze glaswaar voor de schilderstuk of spiegels zijn. Als wij kunnen alle breedte van de deur benutten, van node met de voorzichtigheid vynut lagere poperechinu, om zijdelings, de vertikaale delen van glaswaar en zodoende srezat hen hoek-wijs in te krimpen. Onnodig om te zeggen die wij preliminarily moeten vynut van de deuren van de glaswaar filenku welk kunnen in andere doelen benutten. In ukorachivanii lange zijdelings planok het is aanbevelenswaardig om ingebouwde kastelen te schrappen, als zij bestaan. Whereat noodzakelijk om zeer met de voorzichtigheid te fungeren, om later het is mogelijke was netjes zadelat deze plaatsen.

In obtochennoi op lathe nozhke van de kleerkast het is mogelijke prosverlit verticaal opening en om ervan roman bureaublad svetilnik te maken. Lamp voortvloeit om door glazene pet te sluiten, hoe algemeen maken in de badkamer. .

Van lateraale muren kan zijn maakte lage rechtbanken - podstavki beneden speler of bandrecorder, alsmede om hen voor laag stolika te benutten, naar stoleshnitse welk, hoe wordt op de schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde geportretteerd, het is mogelijk toen podkleit doellatten (ook van de residuen van de lateraale muren van de kleerkast), om maken constructie elk meer vnushitelnoi en ontzagwekkend. Voeg losse details met behulp van shkantov aaneen. In de keuze van materieel naar en het behandeling noodzakelijk om toe te schouwen die, om vlakken werden niet geschaad en waren werd onberoerde structuur fanerovki weerhouden, alle de meer die voor zodanig type van meubeltje dikwijls benutten van fanerovku de edele rassen van de boom. .

Op vele kleerkasten in lager onderdeel bestaan ruimere protractile dozen. Furnituru van en verschillend kin nakleiki voortvloeit om te schrappen, en kweken muur utolstit met behulp van grondslag zodoende op, om ze rijmde voorste met betrekking tot lijvigheid en hoogtepunt. Als gevolg dit in ons wordt gekregen doos welk kan gebruikte op welke wijze nastennuiu plank zijn. Op de schilderstuk (op de bodem op de gelaten) wordt gemerkt, hoe kan worden plank onderverdeeld en zijn afdeling door de meeste verschillende thema's gevullen, om ervan roman nastennoe decoratie te maken. Zodanig plank voortvloeit om in het donker jucy toonen te schilderen. .

Behalve de termed delen van kleerkast kunnen gebruikt zijn en ander materieel, bijvoorbeeld kweken muur met het vet koppelend plankami op. Van dvernoi filenki kan worden erbuit podstavku voor podnosa gesneden. De vette doellatten van de spant wij kunnen lager (van de bajonet) en bovenste (van de pet) van de delen van kleerkast ontlenen aan. Dit materieel kan gebruikt, bijvoorbeeld, voor de aanmaak podstolia van de tafel of skameechki voor de voeten zijn. In oud meubeltje er is een grote velen profilnykh planok diverse afmeting, en telkens van node zeer met de voorzichtigheid om meubeltje te ontmantelen, om te benutten dit planki hoe materieel. .