mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Zerkaltse in de ongedeeld vensterraam

Van die nezapamyatnykh tijdperken, wanneer iemand van onze primogenitors de afbeelding zag in zuiver waterhoudend, smotretsya in de spiegel werd onze alledaagse hebbelijkheid. Tamelijk naar ons glyanut in de spiegel en maar meteen expliciet die noodzakelijk popravit in onze kleren en die noodzakelijk om te maken, om onze persoon werd zelfs meer aantrekkelijk. Wij bieden aan uw aandacht meerdere de varianten van deze noodzakelijke onderwerp aan, aidant naar ons te boven de verschijning-dateren.

Allereerst betamen-geval - kosmetichka welk, sommige, niet denken zonder de spiegel. Zodanig kostuum-geval vooral komt boven voor jonge mensen.

Om met te beginnen, willen maken van hout kostuum-geval in de vorm van de doos, bovenste en lager onderdeel welk zijn gelijk met betrekking tot waarde. Waarde wordt door de mogelijkheden het zittend en vastgesteld wat wij inzamelen om erin te begiftigen. De delen van deze doos kunnen worden gekoppeld op skvoznykh breeuwt, en het is mogelijk skolotit hun door de draadnagels of koppelen shurupami. Als doos dan is targeted om te schilderen, better om laatste varianten te kiezen. De bonnets van de draadnagels, consistent met de hoofdletter shurupov moeten Tamelijk intens utopleny, en gevormde whereat gaten zashpaklevyvaiut arboraceous zamazkoi zijn. De halveert van de doos koppelen, als beschreef op oppere schilderstuk, met behulp van sharnira, om het is mogelijk was om doos te sluiten, hoe betamen-geval. De afscheiding van de inner deel van doos door de verticaal en horizontaal bulkheads is aangewezen daarover, wat korobochki en veldflesen is targeted er om te verstrakken. Het is mogelijk ook pridelat naar de doos zashchelki gesloten in perenoske. .

Spiegel privertyvaetsya achter shurupami naar de glaswaar en dichtbegroeiden door kartonnen. Deze glaswaar moet zijn mobily bracht naar het hoofd van de doos aan, om op het moment, wanneer spiegel is niet gebruikt, of tijdens de verscheping, het het is mogelijk zal worden om naar binnen gestald. Volgens de lijvigheid de glaswaaren van onze spiegel inner toerusting noodzakelijk sdvinut in de diepte; De oppere muur van de doos moet zijn als vroeg zo. Door de houder voor de spiegel dient handelen voor perenoski welk vandaar moet worden geadapteerd. De grondbeginsel van preventief apparaat voor gesloten attache geval wordt op onze schilderstuk (in het centrum op de gelaten) geportretteerd. Als volgende variant wordt gesuggereerd spiegel in dubbel vensterraam maakte van battens met de wijzer zomen. Zelve spiegel bevindt zich in pazu seconde vensterraam. Beide vensterramen paren tussen elkaar zijn voorafgaand shurupami, en shurupy dichtbij door van boven het metaal decoratieve hoofdletter. Spiegel het is mogelijk povesit op de muur of instellen het benuttende overeenkomstige huisvesting (treffen Lagere schilderstuk is). .

Derde variant (treffen Lagere schilderstuk aan de rechterzijde) algemeen paart de als vroeg als enounced grondbeginsels van adapterend van de spiegel en kunnen interessante decoratieve basis in molodezhnoi kamer maken. Er is in staat dit uitdraaien op uitzicht noodzakelijk om podstavku in de vorm polochki te maken. Ze bestaaatt uit twee verticaal en twee transversal grondslagen. .

De materiele lijvigheid moet kleinst mogelijke hoeveelheid 2 cm zijn. Dan massivnee deze "spiegel plank", stellen op de tafel in die effektnee ze lijkt. De breedte van de grondslagen moet gaan op over 15-20 treffen Vertikaale kanten pribivaiutsya naar horizontale grondslagen door de draadnagels of, zelfs better, paren shkantami. Distantier tussen horizontale grondslagen moet niet meer 10-15 cm zijn; In ieder betonnen geval dit is aangewezen op de algemene afmeting van de constructies. Kamer tussen horizontale grondslagen voortvloeit te dichtbij dichtbij plooien-back huik verdraaiing vandaan in de diepte door rond 1 cm met betrekking tot houding naar het voorste vliegtuig van de constructie. Achterop strak filieert de grondslag van zelfde waarde af. Beide bokoviny af vanboven tvloeit zakruglit voor. .

Het vensterraam van de spiegel (de methode van de aanmaak hoe in tweede geval) bevindt zich mobily tussen bokovinami. Met het dit draaien op uitzicht in de lateraale muren van prosverlivaiutsya opening uit. Skvoz hen worden shurupy geintroduceerd, de lijvigheid welk van kleinere diameter van de openingen, en welk met betrekking tot vorm zijn niet kegelvormige een of anders. Voor het gerief voortvloeit met betrekking tot beide leden van de muren om podkladnye sluitringen met fetrovymi door de beugels op te richten. .