mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Stek voor de jongeling

Naar welk was niet bedragen observeren door eigene ogen zodanig schilderstuk. Wanneer in de yard handelswaar weersgesteldheid, jongeling van uw huis zit omlaag op de baksteen obramlenie bloem-bed en door de klok verneemt bandrecorder muziek. Dit, natuurlijke wijze, tegenwerping veroorzaakt op het deel van ouder ongerust voor de voorland van de kleuren, voor welk zij zorgvuldig ukhazhivaiut.

Pravilnee alles in dit geval om door het alles aaneen te zitten en om over te denken, wat uitgang kan zijn gevonden af positie gemaakt. Door het resultaat van zodanig ontmoeting misschien adoptie de gesuggereerd door ons van de variant. Wezenlijk de vraag is die de oprichting van het mannelijk lid van de constructie gebruikt voor de zitplaats, van napodobie rechtbanken welk kunnen worden in saune gezien.

Onze voorbeeld konfijtende essentiele voorstelling, het is mogelijke varirovat aankondiging libitum. Wij wasemen hier van uit wat in de yard, op voldoende verhuizing van de gebouwen (omdat deze zal later met bepaalde ophef) meerdere skilful magisters gekoppeld worden, bijvoorbeeld, aankomende bricklayers, kunnen soorudit muur van twee onderdelen op juiste hoeken geklommen omhoog stupenkami, als beschreef op de schilderstuk, met het dit uitdraaien op uitzicht kan applicated zijn, bijvoorbeeld, bijstere inktkoker materieel hield van razborki oud huis. Als beschreef op de schilderstuk, op de losse afgronden van de muur liggen de dozen met de kleuren vast, consistent met zitplaatsen consolideren. Alle constructie bevindt zich op alined stek. Als mogelijkheid laat, de inner deel van stek, maakte tussen muren, tvloeit om voor en voor de dansen toe te rusten. .

Rechtbanken onbuigzaam en dicht paren op basis van karkas samengesteld uit battens door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid 4 x 6 cm. Blauwdruk (op de bodem aan de rechterzijde) grafisch merkt, hoe kan worden het karkas glaswaar gecomponeerd. Wordt aangeraad strak te koppelen tussen elkaar met behulp van breeuwt nozhki en de battens van de glaswaar. Om constructie was elk meere voortvloeit paardenstal tegen atmosferische invloeden, om kleefstof koude otverzhdeniya te benutten. De grondslagen van de zitplaatsen kunnen van diverse breedte zijn, niettemin, met betrekking tot mogelijkheid, kunnen moeten een en gelijke lijvigheid hebben. Hiertoe totaliter kan gebruikt otkhody van stolyarnykh van de werken zijn. Op de zomen deze grondslagen zijn beveled, om werden styki onderkennen, vooral merkwaardig, wanneer spant zal podsykhat beginnen. In de conclusie grondslagen voor de zitplaatsen pribivaiut door de draadnagels of privertyvaiut shurupami. Whereat draadnagels en shurupy noodzakelijk utaplivat, als niet naar poranitsya omstreeks hen. Alle zomen moeten skrugleny rubankom of krupnozernistoi nazhdachnoi krant zijn. .

Tsvetochnye dozen welk op onze oprichting van het mannelijk lid van ruimere grootte, dan generaal, wij ook maken van de glaswaaren, obshitoi ab extrae rechtschapene gesitueerde grondslagen. Als obshivki voor deze dozen wij kunnen ook neobreznye grondslagen nemen. In de bilge van de dozen van prosverlivaiutsya opening voor stoka water. Alle delen van spant voortvloeit om olifoi te vergasten, en rechtbanken na bakkend noodzakelijk om door overeenkomstige buttery verf of paardenstal van atmosferische invloeden door achromatic vernis te schilderen. .

Op onze schilderstuk (op de bodem op de gelaten) voor alle constructie wordt beschouwd strijkend. Met het dit draaien op uitzicht uit als houder enerzijds is gebruikte oude paardenstal voor vybivaniya karpetten, op welk wordt lager transversal cambrel, en daarentegen - paardenstal voor de installatie palatki geschrappen. Zelve strijkend maken respectievelijk amalgameren op de knoppen polotnishch palatki, van het canvas of markizeta. Zijnend verschuldigd naar zodanig dak, sobravshiesya eronder niet ons voelen in het tijdvak tussen in de voorjaar van en in de herfst van in complete afhankelijkheid van de wet van de sierlijkheden van de natuur. .

Voor permanent ukhoda achter de stek en voor de geordende wijziging van de programma's kosten naar gevonden "dvorovyi club", waar belangrijkste woord wil achter de jongeling.

Verblijf leix om jullie successen toe te wensen en goede voorstellingen in de toerusting van de stek, en domovyi comite en domoupravlenie, natuurlijk, zal naar jullie assistentie weergeven, daarvandaan die, als jonge mensen willen om handelswaar uit te voeren en praktichnye voorstellingen, voor sommige, worden gevonden die, die zal verlangen hen in het dit om bij te staan. .