mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Stek voor de meest klein

Om onze behuizing huizen schijnt van steeds meer en meer brink beplanting. Dit betr in de eerst plaats naar de gebieden novostroek. Niettemin en in de velen oud gebieden publiek stekken maakt voor recreatie en wedstrijden. En kinderen whereat blijven niet oboidennymi. Niettemin voor de meest klein, hebben nog niet minovavshikh polzunkovyi leeftijd, overeenkomstige stek voor de wedstrijden meteen in het huis yard kan worden vergelijkenderwijs ongewoon getroffen.

Hoe dikwijls kan worden schilderstuk verricht, wanneer moeder evenmin op minutku kun niet van de baby, alle langs, oberegaya het, polzushchego of onhandig schrijdend, van diverse gevaren, podsteregaiushchikh het per de tree verhuizen. Daarvandaan voorstel - om stek voor de wedstrijden van zodanig baby's uit te rusten, waarvandaan zij enerzijds worden mogelijke hinders verdedigd en op gelijke tijdperk kunnen vrijelijk worden verhaald gevend de uitgang van de arbeidsvermogen, - totaliter natuurlijk. .

Ideale plaats voor onze project is de plaats van nabij ruime schaduwrijke boom. Zelve project bestaaatt uit drie, amalgameren door tussen elkaar kinder manezhei afmeting meer gebruikelijk, napodobie die welk verblijven jullie hebben in het appartement. Niettemin in de yard zij moeten zijn vooral ontzagwekkend en, tevens, naargelang beantwoorden aan instelling. Geportretteerd op de schilderstuk schikking kan varirovatsya vertrouwende de eigenaardigheden van de plaats, niettemin altijd noodzakelijk geest, om in deze plaats was lommer en werden rechtbanken voor moeder beschouwd of bevaderen die wil prismatrivat voor bespelend ogorozhennoi baby's vestigen. .

Belangrijkste constructie dit ruim manezha zeer is eenvoudig: Wij koppelen van twee hoofdgebouw basis: Lager onderleggers (plein sechenie op omstreeks 15-20 cm) en de delen van barriere gefabriceerd van zogenaamd obreshetiny (door de lijvigheid op omstreeks 5X3 cm). Materieel in dit geval zal bepaalde uitgaven vergen. Voor de beginneling constructies noodzakelijk allesomvattend om te checken, naskolko kunnen gebruikt beschikbaar materieel zijn, misschien, regelen om van otkhody spant gebleven van de sloop van oud van hout huis te worden, als spant anders bijster nou werd weerhouden. .

Afmeting een van drie rechthoeken moeten in de rekening nemen, om de lengte van hun lange kanten overtrof niet 3.5-4 m, anders schermt zal zich buigen. Afrasteert de volgende weg worden gefabriceerd: Vlot vystrugannye en groot skruglennye op alle zomen obreshetiny, als het is duidelijk van de schilderstuk, worden op arris (op ander) en pribivaiutsya bij elkaar (afwisselend ene lang vast materiaal obreshetina op het een aantal van de doellatten van de spant door de lengte 25-30 cm) ingestellen. In staande onderleggers prodelyvaetsya vast materiaal paz in de lijvigheid van de barriere (met het dit draaien op uitzicht noodzakelijk om machines uit, met betrekking tot mogelijkheid, in remontnykh winkels te benutten. Wanneer preparative werken worden beeindigd, wij vykapyvaem door de blueprinted intervallen van de verdieping voor de onderleggers welk moeten zakhodit in land door rond 50 cm. Waarna, op welke wijze onderleggers in het lagere onderdeel (op omstreeks half) worden door de compositie vergast, naar het afschrikmiddel verroten, wij van obmazyvaem onderlegger en de delen van barriere olifoi en laten op meerdere dagen podsokhnut. Toen onderleggers worden ingeschoven in land (poosje precies wordt hen vertikalnost) weerstaan en strak worden geadapteerd. Barrieres moeten zo podognany zijn, om hen het is mogelijk was onbuigzaam om van bovenstaand in te schuiven. In de winter van de zij worden erbuit genomen en worden binnenshuis opgeslagen, waar zijn niet gaan atmosferische invloeden onder. .

Als hoekige colonnes kunnen gebruikt en metaal houders zijn. Echter zij moeten om, zijn om baby's gespeel, niet natykalis op de zomen. Metaal colonnes moeten krepezhnye apparaten, waartegen delen van barriere, wil privertyvatsya shurupami hebben. Het is bijstere inktkoker, als poverkh shurupov nadevaiutsya plastische hoofdletter in de doelen van de bescherming shurupov van atmosferische invloeden en voor de toevalligheid vermindering voor kinderen. .