mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Planten en bloemen in klassikaal

Het is misschien, in ieder classroom bestaan diverse planten en bloemen en, voor sommige, elk de alsmaar materielen veranderde van de figuratie: Schilderstuken, foto's, aanplakbiljeten, demonstrational grondslagen en t. D. En alle die moet zijn in de beste weg wordt gesteld beschikbaar.

Gorshki met planten en kleuren kosten meestal op podokonnikakh of op de tafel nabij van het venster, echter dit vandaan buiten niet altijd de meeste handige plaats. Als naar bolster boven op de muur ontzagwekkende glaswaar (treffen Oppere schilderstuk), en naar de glaswaar privernut shurupami dozen, deze constructie zal de kamer van de muur van de stand versieren, maar ook, planten zullen suitably gezind en zullen binnenshuis, vergelijkende, een gebetene plaatsen zich bezighouden.

De afmeting van deze glaswaar zijn aangewezen op beschikbaare plaats. Belangrijkste zijn onderdeel zijn twee battens kleinst mogelijke hoeveelheid 10 kh 10 cm in poperechnike, de amalgameren transversal battens van zelfde lijvigheid (of een gebeten tonshe) methode stsepleniya. Dan naar poperechine privertyvaem shurupami van hout dozen (de lijvigheid van de grondslag van de bodem - 2 cm, lijvigheid bokovin-1 cm), bij wie kan worden gorshki met de meeste diverse planten en kleuren ingestellen. Om dozen verzaakten niet vlagu, wordt obit dozen plastikom aangeraad. Alle constructie strak paart met de muur met behulp van shtyrei. Als spant inktkoker-conditioneerde, rechtvaardig om tsvetochnitsu door achromatic vernis te schilderen. Als spant better om te schilderen, voortvloeit om verf te kiezen, bijstere inktkoker behoorde op het overblijfsel van de huisvesting. .

Nu meerdere adviezen verbonden aan het overblijfsel van de laatste compositie van classroom, geschikt voor alle leeftijden. Op de schilderstuk, op de bodem op de gelatene, wordt de variant van de verkaveling op de muur geportretteerd, op de glaswaaren van elk boel van de schilderstuken op elk hoogtepunt, napodobie die, op welke wijze dit is maakte op de tentoonstellingen. Met het dit draaien op uitzicht in het bepaalde stadsdeel van de muur uit of door alle muren van de kamer, beneden het meeste plafond, consolideert batten. Lijvigheid zijn - op omstreeks 2,5 - 3 cm, en breedte - 4-5 cm. Van opkweken kant batten is beveled zodat van boven kan worden kriuchok geadapteerd, waarover dan met behulp van koord het is mogelijke povesit schilderstuken. Als batten in kleurig houding bijster nou beantwoordt aan de laatste compositie van de stand, ze is de aanvullende decoratieve basis van de kamer. .

Variant geportretteerd op de schilderstuk, op de bodem aan de rechterzijde, verhuurt frequente om de muur laatste compositie te vernieuwen. Met het dit uitdraaien op doorkijk eenvormige hiaaten consolideren op de muur (op van tevoren ingebouwd in de muur plastic shkantakh) battens, waarover het het is mogelijke povesit elk boel van de schilderstuken en de aanplakbiljeten van elk waarde. Als bolstered boven aslant batten worden in de kleur onderscheid van de kleurig toon van het overblijfsel van de muur geschilderd, schijnt roman brindled schilderstuk volbrengende decoratieve functies, en alsdan, als van schilder materieel met betrekking tot de tentoonstelling thema wil het bleek ontoereikend. .

Echter schilderstuken in het kader van, aanplakbiljeten en dat gelijkaardige laatste compositie, toegedachte elk meere gecontinuerde term, kan worden ook gesteld beschikbaar en op de muur van battens, of op ondergebracht met de huisvesting voor podveshivaniya stellen beneden het plafond naar batten in. Voor de aanmaak van van node met het dit uitdraaien op uitzicht vensterramen kunnen naar meerdere adviezen schenken. Om te stellen beschikbaar schilderstuken beneden glazen, voortvloeit te vervaardigen wijzigingen vensterraam welk verhuurt zonder alle manier van de complexiteiten om schilderstuken of foto's te vervangen. 000000 .

Vensterraam vervaardiging van battens door de lijvigheid, op omstreeks, door 2 cm en breedte 4 - 5 cm. Hoekige verbindingen bestaanan uit breeuwt en proushin, echter verbinding misschien en vnakhlestku. Op lagere zoom en met betrekking tot bokam consolideren metallieke houders (hoe op de spiegels) zodoende, om beneden het vensterraam het is mogelijk was zadvinut glas samen met schilderstuk (of foto) en karton-podlozhkoi. Gemaakte duidelijk vandaar dat es gedeeltes van een website wordt met behulp van een of meerdere transversal verbindingen geadapteerd. Naar zodanig vensterraam geschikt om door de knoppen of anjers foto's, schilderstuken of aanplakbiljeten aan te brengen. .