mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Plaats voor blijvend altijd wordt gevonden

Gastvrijheid is een natuurlijk verschijnsel in onze communicatie met anderman. Niettemin op de tijdperken schijnen van het probleem, wanneer iemand komt afar, en noodzakelijk om persoon perenochevat te laten, en mogelijkheden met het dit draaien op uitzicht elk meer, dan ingetogen uit. Wat om alsdan te maken? Ongedeeld kamperen-kinderbed of razdvizhnaya bed op de - twee avonden totaliter handig. Niettemin op timt hen is eenvoudig negde om op te slaan, hoewel zij en lenen helemaal een gebetene plaatsen. Tevens geen moet word op blijvende de indruk van improvization ontwikkelen en om uneasiness gevoel te veroorzaken. Wij willen halte better op de variant met het kamp-bed stalde in de kleerkast.

Zo, bed voor blijvend wordt gesuggereerd te stellen beschikbaar in het bed-huiskamer beschouwen op gelijke tijdperk noodzakelijke plaats voor de beddegoed, van de dekens en t. D. De constructie basis is de glaswaar van de kleerkast, overeenkomstig met betrekking tot de afmeting naar de breedte en het hoogtepunt van het kamp-kinderbed in sobrannom type. Op onze schilderstuk (boven) wij beschouwden in de kleerkast aangeduid voor adapterend van het bed aanvullende afdeling voor de beddegoed en dekens. De diepte van de constructie moet 40 cm niet overtreffen. Better alles om kleerkast van drevesnostruzhechnykh borden (DSP), lijvigheid, op omstreeks, 2 cm te maken. Muren, bord en tussenpersoon planken paren tussen elkaar shkantami. Opkweek muur kan worden van de firma drevesnovoloknistykh borden (TDVP) gemaakt, maar kan worden kleerkast gelaten en zonder kweken muur op. In elk geval voortvloeit naar bolster kleerkast verhogen achter door en zijn voorafgaand battens door de breedte, op omstreeks, 5 cm. Zijn voorafgaand batten op gelijke tijdperk zal houder voor royalnoi lus, met behulp van welk wordt ruimere plooi-back dverka sluiting lager deel van kleerkast geadapteerd. Handelt dverki, wanneer ze otkidyvaetsya, geworden op gelijke tijdperk gering nozhkami. .

Razdvinutaya bed ligt van poverkh plooi-back dverki kleerkast, als gemerkt in het lagere deel van juiste schilderstuk (type sboku) vast. De plooi-back huik van de doos voor de slaand van het beddengoed wordt in horizontale positie met behulp van houders achtergehouden. Furnituru kan worden in economische winkel verkregen. In bokovine afdelingen, bij wie worden beddengoed prosverlivaem in de noodzakelijke plaats van de opening voor de luchte doorstroming gesteld beschikbaar. Als openingen prodelany bijstere inktkoker en met goed gevolg situeerde, zij zelfs worden hoe decoratieve eerste beginselen gezien. .

Het is het is aanbevelenswaardig, om constructie strak paarde met de muur met behulp van ingestellen daarbinnen shtyrei. In oppere schilderstuk wij de variant beschouwen van de kleerkast, waar wordt opgeslagen kamp-kinderbed welk kon volledig nou de constructie van mebelnoi muur beantwoorden aan, echter het kan en de hoek van de kamer vullen. Op de bodem wordt afdeling voor de zelve bed toegerust, erover plank stelt voor de lamp open, uur, van de boeken en doos voor het beddengoed, erover breidend tot toe plafond, ook bevindt zich plank. .

Lagere variant toont aan ons de belangrijkste constructie van de afdeling voor het kamp-kinderbed. Het resideert voor zanaveskoi. Doos voor de slaand van het beddengoed bevindt zich erover. Niettemin kan worden shkafchik voor het exclusieve gebruik van het kamp-kinderbed verkaveling toegerust. In dit geval wordt soorudit anderse en seconde shkafchik (gelijke afmeting) gesuggereerd. Erin, in lager otseke, het is mogelijk zou zijnen doos uit te rusten voor het beddengoed gesloten plooi-back dverkoi gesituerd zijn voorafgaand. Poverkh het het is mogelijk zou zijnen om in de kleerkast - twee planken in te schuiven. Zodanig combinatie ine het algemeen en volledige aanblik zelfs uiutnee. .

Voor de oprichting van het mannelijk lid van dit model het is aanbevelenswaardig om te benutten als vroeg als beschikbaar materieel van oude kleerkasten, vooral voor de plooi-back dverok. Niettemin kan zijn alle rum maakte. Ab extra zij wil oblitsovany TDVP. Shkafchik voor het kamp-kinderbed moet zijn maakte zeer keurig, omdat het moet van de kamer algemene omgeving beantwoorden aan. Waar wordt, noodzakelijke bijstere inktkoker zashpaklevat van de verdieping van shurupov en zakrasit hen lakovoi door de verf genodigd hebben. .