mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Plaats voor ucheby en wedstrijden

Jaarlijks in de september komt school porie - nieuwe zittingsperiode begint. Samen met het komt tijdperk, wanneer naar onze leerling, ongeacht van die, pervoklassnik hetzij het, of als vroeg als "autoriteit" van 5a, noodzakelijk om plaats voor het werk uit te rusten. Huisvesting met het dit draaien op uitzicht uit, zoals, niet altijd onbeperkte afmeting heeft. Daarvandaan in onze volgende hoofdstuk wij suggereren de kandidaat oplossing van deze vraag.

Wij rusten aan het werk tafel welk kosten op juiste hoeken naar de muur toe, met andere woorden, komt voorwaarts vglub kamers. Whereat stoleshnitsa wordt mobily met behulp van royalnoi lus geadapteerd om na werken zijn het is mogelijk was om naar de muur te tillen. Nachtkastje is een houder vervangt nozhki en op gelijke tijdperk dient voor de slaand van diverse school toebehorens. Dit nachtkastje met de planken het is mogelijk zonder de moeilijkheid sdvinut terzijde. Zijnend verschuldigd naar wat zodanig variant van werker stolika toegeefl is voor vele plaatsen, het hindert niet en in de zelve kamer. .

Als afmeting benaderen voor de fabricage van zodanig werkplek willen nemen volgende een of anders: Stoleshnitsa: Lengte - 90 cm en breedte - 60 cm, het algemene hoogtepunt van de tafel-70-75 cm, de diepte van de planken van het nachtkastje - op omstreeks 30 cm. Het nachtkastje breedte wordt door de breedte stoleshnitsy vastgesteld en moet verscheiden eronder van beide leden op 2-3 treffen Als materieel voor stoleshnitsy komt boven fanernaya bord of drevesnostruzhechnaya bord (DSP). Kan gebruikt ook bord met draadloze structuur zijn, niettemin whereat de lijvigheid van het bord moet niet, met betrekking tot mogelijkheid, overtreffen 2-3 treffen .

Om stoleshnitsu om op de muur, privertyvaem shurupami naar de muur batten (5X5 cm) op van tevoren geadapteerd in de muur shkanty te stellen beschikbaar. Op het dit batten repare stoleshnitsu met behulp van royalnoi lus of ontzagwekkend sharnirov. .

Lager nachtkastje bestaaatt uit twee verticaal onderdelen en drie planken, poosje lagere plank bevindt zich op 4-5 cm van de seks. Planken en lateraale muren paren met behulp van shkantov. In lagere hiaat zijn voorafgaand vkleivaetsya batten als bajonet. Opkweek muur voor het nachtkastje wordt van de triplex gefabriceerd of firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP) welk pribivaiutsya achter door de draadnagels zapodlitso of worden in paz ingeschoven. In dit geval planken bestrijden erbuit daarbinnen op de breedte paza. Zijn voorafgaand nachtkastje sluit plooi-back dverkami welk tvloeit om van DSP voor of de doellatten van fanernoi bord door de lijvigheid op omstreeks 2 cm te fabriceren. Plooi-back dverki podgonyaiutsya, worden op royalnykh lussen geadapteerd en van beide leden worden raskladnym door de houder gehandhaafd. Voor zapora is gebruikt magnetisch zashchelka. Hengsels worden van de doellatten van battens welk nakleivaiutsya gefabriceerd, consistent met privertyvaiutsya ab intra, shurupami, of van diversified handelt beschikbaar in de verkoop, kies wat naar ons noodzakelijk. Thema's, naar welk zullen schijnen moeilijk om de losse delen van nachtkastje shkantami te koppelen, kunnen skolotit deze onderdelen door de draadnagels. Draadnagels, whereat, noodzakelijk utopit. Opening van de draadnagels voortvloeit, dan zashpaklevat en om deze plaatsen melkozernistoi nazhdachnoi door papieren te trakteren. .

Om onze school-jongen kon stoleshnitsu benutten en in recht overeind staande positie, naar zijn lagere kant voortvloeit aan te brengen doordringend TDVP zijn preliminarily overeenkomstige verf gedekt. Dan kan gebruikte zijn op welke wijze lei zijn, om te schrijven en om erop te schilderen. Om recht overeind staand naar de muur stoleshnitsa verschieten niet, van boven zijn priderzhivaet zashchelka, strak amalgameren met de muur met behulp van shkanta. .

Waarna, hoe onze stoleshnitsa wordt geadapteerd, met behulp van shurupa en plastic shkanta, naar de muur privertyvaetsya krom, waarover het het is mogelijk povesit scholen summier-geval of rugzak.

Nachtkastje is tamelijk stabiel, om te leggen betrouwbaare houder otkinutoi stoleshnitse voor. Het is niettemin, tevens, ernaar muur telen van boven kan worden aangebracht zashchelku welk zal zodoende vydolblennoe stameskoi, nest met metallieke beugel in lagere zoom stoleshnitsy binnenkomen.

Dля togo, htobы шkoльнhk mog beз ocobых зatруdнeнhй otodchнуtь oпoрную tуmbohkу, зa ee cokoлem cлedуet уctaнochtь рoлhkh. Pрacda c эtom cлуhae нeobхodhmo, htobы dля ee hcпoльзocaнhя c kahectce coctacнoй hacth ctoлa, bылo прedуcmotрeнo прohнoe cрemeннoe coedhнeнhe mefdу ctoлeшнhceй h oпoрнoй tуmbohkoй. Vmecto otkhdных dceрok mofнo cdeлatь obыhныe dceрkh hлh coobщe octachtь tуmbohkу otkрыtoй.
Om scholen-jongen kon zonder bijzondere moeilijkheden otodvinut lager nachtkastje, achter zijn bajonet voortvloeit om roliki op te richten. Waarheid in dit geval noodzakelijk, om voor zijn toepassing als het component van de tafel, werd ontzagwekkende tijdelijke verbinding tussen stoleshnitsei en lager nachtkastje beschouwd. Voor de plooi-back dverok kan zijn maakte gebruikelijk dverki of over het algemeen om nachtkastje ontluiken te laten.