mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De agglutination van de stoelen

De verstellend van de stoelen van tselesoobraznee alles om in de volgende weg te vervullen. Het is allereerst noodzakelijk om noodzakelijke instrumenten naam voor te bereiden: Hamer, rashpil met betrekking tot boom, stamesku (door de breedte kleinst mogelijke hoeveelheid 2sm.), Nazhdachnuiu krant, meerdere churok, ruimere rechtbank-nietje en podkladku ernaar. Als rechtbank-nietjes jullie hebben niet, noodzakelijk om terugkomst een of meerdere koorden en de homp van de spant voor zakrutki te bedotten.

Aanvankelijk voortvloeit met de voorzichtigheid aan te breken trapte het deel van stoel (in als podkladki altijd voortvloeit om churku) te benutten. Dan door van node de meeste voorzichtige afbeelding te kuisen alle plaatsen welk is in de vooruitzicht opnieuw om aan te plakken. Nesten onder breeuwen (proushiny) noodzakelijke om stameskoi of molteken rashpilem te louteren. De breeuwt van tselesoobraznee alles om van de residuen van de kleefstof en verven aslant de spant structuur te louteren.

Stoelen breken wegens ook nog zwak stsepleniya losse onderdelen door. Om in navolgend agglutination breeuwt strak seated in proushinakh, hen obkleivaiut van een of twee kanten (dit is aangewezen op voorgeschrevene lijvigheid) kusochkami shpona. Whereat noodzakelijk, om kleefstof werd op kusochki van veroorzaakt zowel leden, als proushiny onder breeuwt ook werden volledig nou ab intra kleefstof ingevet. Als de breeuwen lijvigheid zal zij ontoereikende, het kan worden door afgetopte kleefstof linnen tryapochkoi verdraaid. In ieder geval wordt gebruik kleefstof koude otverzhdeniya aangeraad aan, om in ons was tamelijk keer voor het werk. .

"Skolachivanie" losse onderdelen wordt opnieuw met behulp van churbachkov verricht. Wanneer alle onderdelen dicht worden tussen elkaar gekoppeld, poverkh liggen de rechtbank-nietjes of vast, als hen, op spinku en vier nozhki worden lussen van belevogo koord gelegen, worden door de knooppunt verbonden en zijn protracted met behulp van zakrutki, als gemerkt op lagere schilderstuk aan de rechterzijde. .

Waar de constructie laat van het meubeltje, hinderlijk meubeltje kan zijn maakte gemakkelijker gezakt, suziv of enkel zijn onderdeel bekort.

Het maakt bijvoorbeeld, van lager deel kukhonnogo van de veldfles kan zijn maakte muren kleerkast, echter diepte van zodanig kleerkast, doorgaans, overtreft niet 40 cm. Om te zodanig afmeting ontvangen, allereerst willen nemen in tweeen de achterk muur van de veldfles. Nozhki ook voortvloeit om te schrappen. Tussenpersoon planken worden erbuit genomen. (Waarna, op welke wijze kleerkast zal zijn gereed, hen vrezhut met de vergoeding voor kregen breedte). Op oud meubeltje door de potlood commente noodzakelijke afmeting, na wat toegeefl zijnen voor onderdelen srezaiut piloi en vystrugivaiut vlak sreza. In de conclusie opnieuw vet door de kleefstof koppelend planki welk dan paren met de achterk muur. Metaal naveski worden naar lateraale muren aangebracht. .

Wij bieden aan uw aandacht andere variant aan, waarin object van de aanpassing is lange tafel welk moet inkrimpen. Allereerst branden stoleshnitsu los en bekorten tafel tot toe noodzakelijke lengte. De afmeting van de tafel aanbevelenswaardig om zodanig te weerhouden, om van node was om leix twee tsargi in te krimpen. Tsargi perepilivaem aslant op noodzakelijke lengte (incluis de lengte respectievelijk breeuwen). Toegeefl zijnen voor onderdelen tsarg dan worden van nozhki tafel geschrappen. Na razmetki narezaiutsya vers breeuwt en podstole opnieuw wordt op khloptsakh (podstavkakh naar stolyarnomu verstaku) of met behulp van koord en zakrutki aangeplakt. Stoleshnitsa krepitsya staal ugolnikami schroefde onder. .

Preliminarily vlak sreza stoleshnitsy wordt rubankom en door nazhdachnoi krant vergast. Als bestaan mogelijkheid en noodzakelijkheid, nakleivaetsya nieuwe homp shpona, of door stoleshnitsa okleivaetsya decoratieve film.

Deze methode, sommige, misschien gebruikt voor elk andere tafel van langwerpige vorm.

Als tafels of stoelen noodzakelijk om onderaan te maken, consistent met bekorten hen nozhki. Op granyakh topgevels noodzakelijk om faski te maken. .