mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

"Eigen ugolok" voor pyatnadtsatiletnego

Wanneer naar persoon worden eerst vijftien jaren oud geexecuteerd, belangstellingen hij heeft kan de meest diverse zijn, en alle meer geregeld bezoeken het verwoordt aanhoudende wensen om in het appartement het eigen ugolok te hebben. Whereat vandaan buiten niet altijd de vraag is dat losse kamer. Het deel van smalle kamer verblijvend op het venster, totaliter geschikte plaats, om te worden zodanig ugolkom. Het overblijfsel van het deel van huisvesting kan whereat, zonder de twijfel, zijn gebruikt in de belangstelling van alle gezin. Daarvandaan onze voorstel met betrekking tot de toerusting van gezellige ugolka multigoal benaming vergelijkenderwijs zonder de moeilijkheid om in die beton behuizing voorwaardes uit te voeren, poosje om in de meeste diverse varianten uit te voeren. In de re-toerusting van het appartement vader juist te bouwen de actiefs helpen van de zoon, omdat maakte door het hands, voor sommige, oorzaken om dingen door andere ogen te beschouwen, zal hun waarde opbrengen.

Het is allereerst noodzakelijk om boven vraag te verduidelijken: Wat laten wij om te stellen beschikbaar? In onze voorbeeld het deel van kamer verblijvend op het venster, wordt door de kleerkast toegerust. Enerzijds bevindt zich venster bureau, met ander - bed. In maximaal praktichnosti in benuttend van de huisvesting, zal niet bepaalde breedte in de voerend van onze doel, ine het algemeen stijl van laatste compositie verlaten. .

Kleerkast willen verdelen met de vergoeding voor onder wat erin zal boeken gesteld worden beschikbaar en dagbladen, moeten worden plaats voor de toebehorens attendent naar geachte materie, uvlecheniyam, plaats voor de collecties en ontmoetingen bezworen. Hier moet ontvanger, klok (of alarmsein-klok), bureau lamp of svetilnik voor het lees zijn. De plank diepte moet op over 25 cm gaan. Dit rijmt en de breedte van de verticaal onderdelen en planken. Wij benutten voor hen grondslagen door de lijvigheid 2 cm. Kan gebruikt en materieel van oude kleerkasten zijn, als het rijmt blueprinted door ons naar de afmeting. .

Als wij willen om onze oprichting van het mannelijk lid, dan misschien los het onderdeel skolotit door de draadnagels af te schilderen. In dit geval draadnagels tvloeit utopit, en voznikshie openingen zashpaklevat shpaklevkoi voor de spant voor. Het is het is aanbevelenswaardig om onderdelen van hout shkantami te koppelen.

In het venster toerusting voortvloeit om in de rekening te nemen die tenslotte perestroek het moet helemaal en zonder alle manier van de verhinderingen openen. Op onze schilderstuk worden plooi-back dverki sluiting bepaalde dozen gestempeld. Zodanig dverki better alles om van kleenoi triplex door de lijvigheid 1-ik, 5 cm te fabriceren. De doellatten van de triplex moeten bijstere inktkoker podognany zijn, worden op de bodem met de plank royalnymi lussen gekoppeld, en in het hoofd worden met de hengsels ondergebracht. Spui dverki magnetisch zashchelkami. .

Het hoogtepunt van aan het werk tafel stileert op omstreeks 70 cm, diepte - 40-50 cm, en lengte, vertrouwende beschikbare voorradig plaats, - op kleiner 100 cm. Maar het is aanbevelenswaardig, om lengte was tenminste op meerdere santimetrov meer daarvandaan die enerzijds wij introduceren beneden stoleshnitsu de plank stelen van de kleerkast op, en anderdeels ze staat op het nachtkastje door, breedte welk moet kleinst mogelijke hoeveelheid 35 cm zijn.

Stoleshnitsa misschien fabriceerde van drevesnostruzhechnoi bord (DSP) of van de glaswaar, okleennoi door van boven de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP). Naskolko mogelijkheid laat, hier tvloeit om door beschikbaar voorradig materieel van oud voor, te dirigeren als vroeg als niet gebruikt meubeltje. Op het deel van venster stoleshnitsa privertyvaetsya shurupami te strak amalgameren met de muur naar batten, en daarentegen beren op als vroeg als voornoemd nachtkastje. Nachtkastje bestaaatt uit twee overeenkomstige afmeting bokovin en poperechin. Losse onderdelen worden elkander shkantami verbonden aan. .

Wedervoer thuis magisters kunnen rechter beneden stoleshnitsu anderse en schuiflade of meerdere yashchichkov met de plooi-back dverkami inbouwen, hoe als vroeg als werd in de beschrijving van de constructie van de kleerkast gesproken. Gesloten liuminestsentnaya lamp op de muur overheen de werkplek en oude stoel geschilderd in jucy toonen aanvulling onze ugolok. .

Raзdeлeнhe шkaфa нa ceрхнem рhcунke прedуcmatрhcaet cпрaca eщe h hacы. Dля эtogo cctacляetcя ceрthkaльнaя doщehka, h obрaзocacшeecя прh эtom otdeлeнhe cпeрedh obлhcocыcaetcя tDVP hлh kлeeнoй фaнeрoй. Poceрх obлhcockh ceшaюt obыhныe нacteнныe hacы. Octacшeecя зa hacamh пoлoe прoctрaнctco mofet bыtь cнabfeнo bokocoй otkhdнoй dceрkoй h hcпoльзocatьcя kak "cekрetный ящhk".
De kleerkast afscheiding op oppere schilderstuk beschouwt aan de rechterzijde anderse en klok. Met het dit uitdraaien op uitzicht wordt verticaal doshchechka ingeschoven, en gevormde whereat afdeling zijn voorafgaand door oblitsovyvaetsya TDVP of kleenoi triplex. Poverkh Basken knopen gebruikelijke nastennye klok op. AchterBleef klok holle kamer misschien bracht met de zijdelings plooi-back dverkoi onder en te zijn gebruikte op welke wijze "geheime doos".