mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Orde in kinder kamer

Zijnend verschuldigd naar razvernutoi het programma van de behuizing constructie, van steeds meer en ruimere gezinnen hebben in de appartementen losse kinder kamers. Deze huisvesting moet alle voorwaardes maken om in gezellig thuis dampkring kinderen konden allesomvattend zich ontwikkelen. Hier zij leven, stuk, wensdroom omstreeks verre werelds en ruimere materies, maar hier door hem het zal noodzakelijk serieus om te werken en om te krijgen les.

Om alle te paren die, beduidt om kamer zo uit te rusten, om enerzijds erin was roomy, en werd op vrije voeten geademd, en met ander - om erin altijd werd complete orde verricht.

Voor de beginneling wordt gesuggereerd ergens toe van typen muren friza, waarover kan worden kukol uw thuis kukolnogo toneel verhandeld. Dit, van altijd vrolijke personages wij sluiten niet waar in-die in de doos, voeren niet van de wedstrijd uit, en helemaal knowingly benutten hen hoe nastennuiu dekoratsiiu. Met het dit uitdraaien op uitzicht grondslag nemen door de breedte op omstreeks door 15 cm en lijvigheid op omstreeks 2sm. De grondslag lengte is aangewezen op de boel kukol welk wij inzamelen erop om te stellen beschikbaar, rekening houdend wat distantieren tussen losse poppen moet stileren op omstreeks 7-8 treffen Op de grondslag worden gesteld beschikbaar dragers voor kukol (treffen Schilderstuk boven aan de rechterzijde) maakte van door van hout shkantov lijvigheid 1 - 1,2 cm. Deze doellatten van de spant vkleivaiutsya in preliminarily prosverlennye nesten (op omstreeks de hoek-wijs in 30°). Lengte palochek is aangewezen op de waarde kukol. Is aanraadde aan stelen beschikbaar shkanty op diverse hoogte met betrekking tot hoogtepunt. Dit maakt mogelijkheid om kukol plotnee in te delen. .

In de conclusie verblijf anderse povesit grondslag op de muur geschroefd zijn shurupami naar vooraf Adapteerde in de muur plastic shkantam. Niettemin voor van hout shkantov het is mogelijk vbit in de grondslag lange draadnagels (zogenaamd nageli). In dit geval nageli krasyat helder, door jucy verven, om alle grondslag op de heel had solidnyi en in dat tijdperk prazdnichnyi type. .

Om tweede project wil meerdere meer moeilijk uit te voeren. Echter het uitvoering zal bijstaan naar ons anderse ruimere orde bezoeken in kinder kamer. De vraag is die dozen, bij wie kunnen worden de meeste diverse speelballen gehouden. Deze dozen maken zodoende, om te hun vriend stellen op vriend in elk boel in, en zij staand ergens in de hoek, zullen vysvobodit vele plaatsen in de kamer bijstaan. In deze dozen kan worden begiftigd alles dat dikwijls ligt in de kamer in de desorganisatie. En anders omstreeks ieder voortvloeit alle ineens om te zeggen: De roman brindled schilderstuk van de dozen slechts binnenkomt niet in de kamer monter plekken kleuren, ze dient anders en specifiek nummerend zonder de nummers, omdat dozen noodzakelijk om zo te verstrakken, om correct om schilderstuk te besluiten. Zo zuiverend wordt door andere wedstrijd. .

Nu omstreeks de fabricage van dozen. Principieel alle zij aanblik gelijk onderkennen leix met betrekking tot hoogtepunt welk is aangewezen op wat is targeted om doos te steken. Het plein van iedere doos op omstreeks 40 kh 40 cm. Muren worden van sosnovykh of elovykh grondslagen door de lijvigheid 1.5-2 cm gefabriceerd. Wedervoer thuis magisters kunnen koppelen dozen dichtbij breeuwt, niettemin totaliter tamelijk skolotit hun draadnagels. In het laatste geval van de grondslag paren vstyk. Als de doos bodem is gebruikt fanernaya bord door de lijvigheid 0.5-20.8 cm of firma drevesnovoloknistaya bord (TDVP). Bodem pribivaetsya naar de glaswaar van de doos onder zapodlitso of privertyvaetsya shurupami. Door onder zelfde afbeelding aanhechtsel battens door de lijvigheid 2 cm, en meer precies zeggend, zo, om zij bestreden erbuit back op de lijvigheid van de muur van de doos. Dit reechnaya glaswaar beneden iedere doos houder legt, wanneer een doos ingestellen op andere voor. Voor lagere doos deze glaswaar zal bajonet vormen. .

Met behulp van diverse aanvullende vstavnykh dozen kunnen worden dozen anderse raznoobraznee toegerust en daarmede om hen effektivnee, te benutten dan korpusnuiu meubeltje. Naar oppere doos huik wordt aangebracht.

Naar de dozen kunnen worden ontzagwekkende hengsels aangebracht, maar kunnen zijn maakten hen en zonder de hengsels. Tevens is het mogelijke vypilit ramingen op de oppere boorden van de tegengestelde muren van de dozen. .

Ha cрedнem рhcунke cпрaca chdнo, kak hзgotacлhcaюtcя cctacныe ящhkh. takoй прhнchп hacto hcпoльзуetcя takfe dля hзgotocлeнhя шkatулok k прhнadлefнoctяm dля шhtья. Pрh hзgotocлeнhh takhх cctacных ящhkoc cлedуet obрathtь cнhmaнhe нa to, hto oнh doлfны лegko h уdobнo cынhmatьcя. Dля нekotoрых рaзmeщaemых прedmetoc doctatohнo cdeлatь пoпeрehную пeрegoрodkу hз toнkoй doщehkh hлh kуcohkoc фaнeры. Mofнo рaзнoobрaзhtь пoпeрehныe пeрegoрodkh h прhbhcatь рeйkh нa cнуtрeннhe cteнkh, mefdу kotoрыmh mofнo cctachtь kуcohkh фaнeры.
Op de middelmaat schilderstuk aan de rechterzijde uitstekend, hoe worden vstavnye dozen gefabriceerd. Zodanig grondbeginsel dikwijls is gebruikt ook voor de aanmaak shkatulok naar de toebehorens voor shitia. In de aanmaak van zodanig vstavnykh dozen voortvloeit om naar op te letten wat zij moeten zonder de moeilijkheid en suitably worden erbuit genomen. Voor enkel gezinde thema's rechtvaardig om transversal bulkhead van doordringend doshchechki of kusochkov van de triplex te maken. Kunnen diversified transversal bulkheads zijn en pribivat battens op inner muren, tussen welk kunnen worden van kusochki triplex ingeschoven.