mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Oude adviezen lopen niet in jaren vooruit

Adviezen en kandidatenlijsten, hoe een en ander om zelve te maken, schenen lang voor onze dagen. Anders oeroud bestaane recepten voor de meeste diverse dingen welk niet utratili de betekenis en tot toe dag vandaag. Daarvandaan laten wij te kennismaken jullie met enkel van deze oude adviezen welk zullen van de belangstelling te thuis beheersen en, is mogelijk, zullen regelen aan te blazen begeerte om ook te maken. Misschien, koe-dat wil schijnen naar ons meerdere antediluviaal, omdat vandaag met behulp van ander, van modern direct toegankelijk, ergens toe kan zijn maakte better en gemakkelijker, maar toch van oude adviezen vandaag, net zo gisteren, het is onmogelijks is ongedeeld zo otmakhnutsya, en deze ondersteuning naar ons volgende voorbeelden:

Van hout beugels voor gardin en zanavesok op van hout doellatten opnieuw in de mode. Als beugels worden met betrekking tot doellat zonder de moeilijkheid niet overgeboekt, en schijnt vrees welk alle deze knapheid in ene fantastische dag wordt omlaag op het hoofd geblazd, tvloeit nateret doellat door de kaarsstandaard-eind van de kaarsstandaard voor. .

Gelijke faciliteit erbuit helpt, wanneer strak stellen en dichte deuren of "zaedaet" schuiflade open. In dit geval alle plaatsen welk ontwikkelen van zo'n moeilijkheid, natiraiutsya achromatic svechoi. Onnodig om te zeggen, van die parafin kaarsstandaard voortvloeit te benutten waar de vraag is die de kleine stadsdelen van de behandeling. Waar-die noodzakelijk om voordeel van rubankom, te nemen hoewel zelfs zeer met de voorzichtigheid.

Spiegel knopen algemeen er op, waar geen directe straalen laten van de zon weg, omdat van hun handeling op de spiegel kwikzilver plekken schijnen. Enkel spiegels roman hebben, dikwijls zelfs geachte glaswaar. Glaswaaren, oblitsovannye susalnym goud, en welk daarvandaan moet word bijzonder ukhoda, wordt better van het alles chistit molochnoi syvorotkoi aangeraad. .

Colonnes en onderleggers, als vroeg als zakopannye in land, kunnen worden vodoottalkivaiushchim door de compositie geweekt. Met het dit draaien op uitzicht in het deel van colonne verblijvend overheen land uit, geboren word opent door de diameter op omstreeks 1 cm (poosje geboren word op de hoek van boven onder, tot toe het midden van de colonne of onderlegger) welk staat bol karbolineumom (of door gelijkaardige compositie) totdat, poosje colonne zal niet alle compositie (voor de - van twee dagen) absorberen. Vervolgens in de opening zabivaetsya van hout kolyshek, toegeefl zijnen voor onderdeel welk spilivaetsya piloi. Alabaster bevriest treuzelde, als naar hem moet een gebeten van het animo toevoegen. Dan begin, anders onervaren, kan werken met hem verstoken van dribbelen. .

Als noodzakelijk iets om in geslotene huisvesting te schilderen, tvloeit om bliudo (voor of ondiep waterbekken met de zout) te verstrakken, waarbij de accuraate lucht van de verf verreweg wordt vergoelijkt. Dat, die zinnen zelve om vodoupornyi kleefstof te maken, offreren oeroude recept: Kipyatyat aaneen 1 deel van stolyarnogo kleefstof en 4 delen van waterhoudend, voegen 11 delen van lnyanogo boter en kipyatyat alle aaneen 5 minuten toe. Kleefstof noodzakelijk om te veroorzaken, poosje het is hartelijk.

Ondiep tsarapiny op het meubeltje verdwijnen in meeste gevallen, als potsarapannye plaatsen met de voorzichtigheid nateret door de mengeling, inclusief in de egaal scheidt azijn en plantaardige boter. Het is sommige, whereat toespraak gaat niet de serieuze verwondingen van het vlak van het meubeltje om. .

De azijn verdunning ververst en het vlak van zacht meubeltje. Noodzakelijk slechts meer dikwijls protirat zijn.

Met behulp van bijl en dolota om gemakkelijker, te werken als de weerhaak van hen preliminarily nateret parafinom.

Als jullie sobralis pilit zachte spant (pijnboom, listvennitsu, el en t. D.), Canvas pily tvloeit door preliminarily nateret plantaardige boter van voor of shkvarkami neposolenogo koeken ijsje aan. Dit verreweg werk verzacht.

Als jullie sobralis pilit de ferme rassen van de spant (eik, beuk en t. D.), Gelijke uitwerking wordt, bereikt als canvas pily preliminarily door pomazat aardolie. Linoleum voet bij stuk houdt verreweg dolshe, als na zuiverend nauwelijks worden met betrekking tot hem tryapkoi, afgetopt in waterhoudend, bij wie gekookte vijg verstreken.

Svezhevykrashennyi seks zal veel dolshe, doorzetten als in eerst zuiverend proteret het door de verdunning van de azijn. .