mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Avond spreken

Het is mogelijke, Real, wensen goedenacht alle kinderen toe, die zasypaet is van niet ongedeeld in krovatke, en in de ledikanten, omstreeks welk kan op gedroomd zijn, in het bed van de geest-relaas, bed maakte met de hersenschim, en welk wil is gelukkig kind in land hersenschim. Laten wij om jullie te vertellen, hoe om zodanig krovatku te maken. Onnodig om te zeggen die achter de oprichting van het mannelijk lid van het bed altijd ligt maximaal praktichnost en expediency. Onze project ook zal aanbevelenswaardige beslissing aanraden, maar koppelt er mee de wedstrijden van onze kinderen. Bed heeft vorm parovoza, dient, uiteraard voor slapen, maar, tevens, als door de dag om alle beddegoed te stallen en om matrats door overeenkomstige bedspread te dekken, ze kan en plaats voor de wedstrijd, wedstrijden betoverend, compleet romantiki dienen. Hereto op onze avond expressa dozen bestaan, waar kunnen worden diverse speelballen gestald, en "cabine mashinista" kan en kukolnym toneel worden.

Als basis voor onze dreamlike toneel kan gebruikte helemaal gebruikelijke kinder krovatku zijn. Het is niettemin zelfs better, als deze willekeur zijn oud, ontzagwekkend bed. Basis krovatki kan stileren en lateraale muren van of dvertsy oude kleerkast of andere niet langer gebruikt meubeltje, waarvan kan worden genomen corresponderend materieel voor onze parovoza. .

Bokoviny bedden worden hoger boven, getild dan op gebruikelijke bedden. En achter, waarin zij worden hoog recht overeind staand bed-hoofd verbonden aan, en zijn voorafgaand, waarin zij worden in voormalig bed-hoofd ingeschoven, worden nu in de logementhouder onderdeel parovoza gemeubileerd. Wegens het dit, wij winnen beneden het bed tamelijk vele plaatsen, om zadvigat eronder boekten op rolikakh schuiflade over, vermomde op het deel van kamer beneden de wielen parovoza. Met betrekking tot bokam deze dozen af vanboven er zijnen gericht planki verhaald met betrekking tot overeenkomstig plankam situeerden beneden het bed, waarbij wordt de permanente plaats van de dozen beneden de tafel bevoorraden. .

Als voor herbergen onderdeel parovoza geen het materieel van overeenkomstige afmeting, het is mogelijk met behulp van shkantov stellen van boven de seconde homp in of stilizovannuiu parovoznuiu tabakspijp, en merkwaardige styki om te ordenen, op welke wijze pijpleidingen of zoiets die kunnen worden op eigentijds parovoza gezien.

In het bed-hoofd is een grondbeginsel van de handelingen zelfde, poosje groeit glaswaar ordende op welke wijze achterruit (en op gelijke keer hoe de scene van kukolnogo toneel). Lateraale grondslagen en dak impart alle constructie aanvullende stabiliteit. Achter voor de scene van kukolnogo toneel noodzakelijk, hoe rekent, povesit klein gordijn. .

Herberg onderdeel onze parovoza, natuurlijk, correspondeert de modellen van oude tijdperken. Deze logementhouder onderdeel wij kunnen en hoe, zitplaats en hoe klein stolik voor de wedstrijden benutten. Omdat oppere huik krepitsya op royalnoi lus, wij kunnen zijn tillen, en eronder zullen anderse overvloedige kamer, om stelen beschikbaar in de doos verschillende speelballen, en misschien, deken of podushku. Dit onderdeel onze parovoza, rekening houdende varieteit van zijn toepassing, moet zeer ontzagwekkend zijn. Wordt gebruik voor haar grondslagen of de doellatten van de borden door de lijvigheid, met betrekking tot minder afmeting, 2 cm aangeraad aan. Volgens de vorm van de hekje pyatiugolnika kant ab extra pribivaiutsya naar belangrijkste bord door de draadnagels of privertyvaiutsya shurupami. Met betrekking tot de hoeken van hen noodzakelijk naar bolster boven door het vet battens. .

Onnodig om te zeggen die alle zomen beschikbaar op onze parovoze, moeten nauwelijks skrugleny, zijn om niemand niet poranilsya omstreeks hen.

Hersenschim later laatste compositie onze parovoza, natuurlijk, misschien boundless. De details van onze schilderstuk in laatste compositie kunnen bestaand in de natuur naderen of omgekeerd te zijn uitgesproken dreamlike. Lantaarns, wielen en t. D. Het is mogelijke whereat verf in verschillende bovenste beste kleuren, en kunnen worden, geprobeerd om zij geaard naar heden een of anders. En in de conclusie andere advies: Jucy, lichtende verven altijd benadruken scherts, maken zijn geoefend. .