mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Nisha voor het gezin borrel

Het centrum van het gezin leven in de meerderheid van nieuwe appartementen is ruimere kamer. Op timt deze huisvesting vormt van zes hoeken. Zodanig meerdere eigenaardig planning wordt naar toegeschreven aan wat naar binnen appartement bevindt zich kookgelegenheid. Muur welk scheidt kamer en kookgelegenheid, in het hoofd wordt geordend hoe boodschapenen do venster, bij wie er wordt steklami razdatochnoe venster gesloten. Daardoor planning indiceerde in de kamer schijnt blij roomy nisha voor het diner-tafel. Kandidatenlijsten welk worden in dit hoofdstuk gevormd, purport te helpen jullie moeten gezellige hoek uitrusten, waar konden sobratsya en posidet alle gezin. Smalle planken eigentijds en hier redelijk, en hereto vergelijkenderwijs ongedeeld in de uitvoering beslissing.

Benadruk als vroeg als aanwezig als gevolg constructie eigenaardigheden de beschikking van deze specifieke zone van de kamer. Belangrijkste toerusting in onze variant is beschikbaar in verkopend het gevolg van zacht meubeltje samengestelde uit sofa-bed en twee zetels, alsmede van lange laagte stolika. Verblijf om slechts ruimere tortsovuiu muur en breedte op omstreeks 100 cm stadsdeel van de muur met protrusive naar binnen kamers razdatochnym door het venster toe te rusten. .

Wij willen beginnen met sektsionnogo kleerkast, in de diepte nishi. Het moet alle opening tussen muur bezetten, waar bewoont venster (het wordt verondersteld die het ergens op het gebied van zachte zetels), en door de muur kookgelegenheden. De kleerkast hoogtepunt wordt door het hoogtepunt razdatochnogo windows vastgesteld. Het gaat doorgaans, dit op over 20sm. De diepte van de planken moet niet overtreffen 25-30 treffen Het is mogelijke soorudit deze kleerkast in de vorm drietal verticaal otsekov welk dan paren tussen elkaar, en kan zijn maakte planken vast materiaal. .

Afdeling op drietal otseka sowieso verblijf in zowel varianten, als de breedte van losse onderdelen zal aanvankelijk van de diepte sofa-bed afhangen, dan (middelmaat afdeling) van de breedte van de tafel (omdat wordt niet uitgesloten die tafel het zal noodzakelijke zadvinut tussen uiterste afdelingen, om te meere plaatsen bemachtigen op het deel van kamer), en de breedte van derde afdeling zal afstand van de middelmaat afdeling tot toe muur voor spinkami zetels vastgesteld worden. De uitreiking van losse planken en hun laatste compositie wil varirovatsya afhankelijk van hun purposiveness. Whereat het schijnt totaliter redelijk, als in het lagere deel van gelatene afdeling zal vmontirovana plooi-back dverka. Met het dit uitdraaien op uitzicht ze moet erbuit bestrijden met betrekking tot hoogtepunt kleinst mogelijke hoeveelheid op Z0 treffen In het overblijfsel respectievelijk de volgt om door de boel van de boeken te dirigeren of andere dingen welk wordt geplannen om op de planken te stellen beschikbaar. Tel naar transversal afscheiding die helemaal niet door alle middelen, om het was symmetrisch. Overheen de tafel voortvloeit om op de plank plaats voor banochek met de kruiden van te beschouwen en anderen dingen welk tijdens edy moeten beneden de hand zijn. .

Als materieel wij kunnen grondslagen (door de lijvigheid op omstreeks 2 cm) benutten, niettemin kunnen worden genomen en fanernuiu bord of drevesnostruzhechnuiu bord (DSP). Als het is aanbevelenswaardig, om was achterk muur, obivaem planken van de overzijde firma drevesnostruzhechnoi bord (TDVP). De verbinding van losse onderdelen kan worden door middel van shkantov, van de draadnagels of shurupov uitgevoerd. .

Kleerkast met opene planken bezettende de kleine interval van tortsovoi kukhonnoi muur (op het deel van kamer) sooruzhaetsya ook, net zo andere, echter het opstijgenen tot toe plafond van de kamer, t.Door hem. Het hoogtepunt - 250 cm. Met het dit draaien op uitzicht kleerkast (tussen haakjes ook uit, net zo voor eerst, laag) wordt tussen lagere planken (polikami) van en holle kamer vkleit batten aangeraad als bajonet. Een van de varianten van het planning van de seconde kleerkast adapteert van de moderne combinatie van de ontvanger en speler in het lagere deel van kleerkast. Ze kan een gebeten gekomen voorwaarts van de kleerkast makende whereat vnizualno interessante uitwerking. .

Dля рaзmeщeнhя рadhoпрhemнhka, прohgрыcateля h gрamплacthнok c cыcokom cteннom шkaфу cooруfaetcя koнctруkchя c chde ящhka, cыctупaющaя пo cрacнeнhю c плockoctью пoлok прhbлhзhteльнo нa 10 cm. V ccязh c эthm obecпehhcaetcя луhшaя coхрaннoctь aппaрatуры, kрome togo шkaф, bлagodaря эtoй koнctруkchh, cmotрhtcя goрaзdo луhшe. Peрegoрodkh dля ceрthkaльнogo рaзmeщeнhя gрamплacthнok mofнo cdeлatь h hз kуckoc ctekлa. Dля эtogo c пoпeрehhнaх нуfнo прoрeзatь пhлoй feлobkh.
Voor adapterend van de ontvanger, van speler en gramplastinok in hoge muren naar de kleerkast sooruzhaetsya constructie in de vorm van de doos, protrusive vergeleek met het vliegtuig van de planken door rond 10 cm. Vandaar wordt de beste instandhouding van de toerusting bevoorraden, tevens kleerkast, zijndee verschuldigd hieraan constructie, wordt stuk beter gezien. Bulkheads voor vertikaale verkaveling gramplastinok kan zijn maakte en van de doellatten van glazen. Met het dit draaien op uitzicht in poperechinakh noodzakelijk prorezat piloi cannelures uit.