mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Het nieuwe type van oude kookgelegenheid

Bestaat natuurlijke begeerte om kookgelegenheid zodoende uit te rusten, om de expediency van deze toerusting in maximale graad droeg redelijk werk bij. Oude toerusting volbracht in de manier welk kan heten alles behalve klassiek, als vroeg als wijkt naar deze vereisten af, hoewel zelve thema's kukhonnoi meubeltje worden van dobrotnoi volbracht, bijstere inktkoker van spant hield. Vandaar gaat over daaruit, om peredelat en om deze thema's over te zetten en daarmede te verkrijgen in het dit conditioneert van maximale effectiviteit.

Eerst werk welk door alle middelen noodzakelijk waar te maken - dit om schets met betrekking tot iedere onderwerp te maken, en leix vervolgens kan worden op de aanpassing begeven. In ontwerpende noodzakelijke om de afmeting van beschikbaar meubeltje voor te tkomen uit. Voortvloeit om de ingewikkelde verbindingen van de spant te ontduiken, omdat niet iedere persoon binnen de positie om het te volbrengen. Werk. Oude kookgelegenheid welk doorgaans, bestaaatt uit veldfles, economisch shkafchika, polotentsederzhatelya, van de tafel voor moiki posudy en stoelen, advisably pereplanirovat en om zodoende onder te verdelen, om tafel completeerde van dat deel van kookgelegenheid, waar verblijven bord en kinkhoorn, en veldfles en shkafchik maakt duidelijk besef peredvinut in ander deel van kookgelegenheid. .

Alle thema's van het meubeltje moeten op het bord hoogtepunt zijn. Ingebouwd of componeerden aaneen zij zullen gemeenschappelijk aan het werk cyclus formeren.

En zo willen scheep gaan aan het meubeltje re-toerusting. Gebruikelijk hoogtepunt stolika voor moiki posudy - 78 cm. Met behulp van breeuwt obuem het nozhki in "sapozhki" en willen tilen daarmede tot toe van node naar ons hoogtepunten. Protractile het onderdeel willen dek door de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP) en in de begeerte willen dek plastikovym door strijkend. Daardoor dit op het gezin van vier persoon schijnt in de kookgelegenheid handige plaats, waarin gezin kan snel pozavtrakat of pouzhinat. Volgende tafel zadvigaetsya back, en in de kookgelegenheid opnieuw wordt prostornee. .

Het is tevens, het is mogelijke zanavesit kamer beneden het diner-tafel en het benutten voor de slaand van diverse dingen. Noodzakelijk voor zanaveski batten samen met scherm krepitsya beneden vydvizhnoi onderdeel naar voorste nozhkam tafel.

Als noodzakelijk, kan worden beneden de tafel een of meerdere planken toegerust. Met het dit draaien op uitzicht van beide leden (ab intra) naar nozhkam privertyvaiut shurupami lager battens uit. Planken niettemin moeten ondiepte zijn en om overvloedige kamer voor nozhek protractile onderdeel te laten.

Economisch shkafchik, zijnde verschuldigd naar het lager glaswaar, ook opstijgenen (tot toe het hoogtepunt van het bord), en kamer eronder, doorgaans, op omstreeks 30 cm wordt doos op rolikakh ingevuld, bij wie worden ontvlambare materielen, stiralnye gruisen en dat lijkend op opgeslagen. .

Lager glaswaaren bestaanan uit twee vertikaal battens (5X5 cm) van ieder kant, amalgameren tussen elkaar tsargami boven en te midden van. Doos wordt met betrekking tot het type van schuiflade gebouwd, poosje voorste grondslag onder shire, dan bokoviny, daarvandaan roliki alles behalve helemaal worden gesloten.

Het lagere deel van veldfles kan worden op noodzakelijk hoogtepunt met behulp van ongedeeld tsokolnoi glaswaar getild, en hoofd, naskolko gelaten de mogelijkheden van zijn constructie, het is mogelijk pereoborudovat in navesnuiu plank, poosje alle beschikbare dverki en plooi-back huiken, in die die evenmin staal, moet verblijven. .

Als kanten nadstavki moeten worden ingekrimpt, better van allemaal om 15 - 20 cm toe te laten en met behulp van poperechiny te maken andere lagere afdeling welk zullen prochnost en de stabiliteit van de constructie tillen. Van polotentsederzhatelya van en meerdere grondslagen het is mogelijk met behulp van smalle metallieke lateraale afrasteringen maken roman plank voor pryanostei, keramisch tarelok en t. D. .

Rhcунok c cыdchfныm ctoлom deлaet ocнocнoй прhнchп лhшь boлee нagляdныm. V прedлagaemom caрhaнte рekomeнdуetcя зakрыcatь h bokocыe ctoрoны. Hahboлee ceлecoobрaзныm ccetom dля obщeй пokрackh нa kухнe яcляetcя beлый. Cokoлh h нhfнhe hacth нofek луhшe deлatь boлee temныmh. Dля плht рekomeнdуetcя нakлeйka нeйtрaльнogo c ccetocom otнoшeнhh лhнoлeуma.
Schilderstuk met vydvizhnym tafel maakt duidelijk basisprincipe leix elk meere grafische voorstellng. In de gesuggereerde variant wordt dichtbegroeid en lateraale kanten aangeraad aan. De meeste aanbevelenswaardige kleur voor generaal schilderstuk op de kookgelegenheid is witte. Bajonetten en lagere onderdelen nozhek better om elk meere donker te maken. Voor de borden wordt nakleika neutraal in kleurig houding linoleuma aangeraad.