mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Tesnota - naar het gerief van niet verhindering

Onze vorige hoofdstuk was gewijde aan toerusting een van halveert cherdachnoi (mansardnoi) kamers. Nu wij willen vertelen, hoe om ander half van deze kamer toe te rusten. Belangrijkste probleem whereat stileert ventilyatsionnyi nou doorkruisend de kamer middellang. Alle weet die met betrekking tot constructie-technische aanleidingen in dit systeem niets het is onmogelijk om te bewegen. Maar koe-die alle gelijk kunnen zijn maakten, en erover wij willen vertelen in dit hoofdstuk. Niettemin preliminarily willen vertelsel beeindigen omstreeks alle het overblijfsel van de toerusting onze cherdachnoi kamers.

In vorig hoofdstuk wij de beschrijving uitleenden van de plank welk wijzer beeindigt. Tevens wijzer kan gebruikt, vmontirovav erin, zijn als gemerkt op de schilderstuk, muren kleerkast voor de linnen en platia. Op onze schilderstuk wordt de generaal uitzicht van de kleerkast gegeven, om het is mogelijk was better om het constructie voor te stellen. Kleerkast wordt van drie vertikaale rum diverse hoogtepunt gecomponeerd. Op de verdieping zij paren shkantami met de stichting hoogtepunt 4 cm, en op de wijzer van het plafond krepyatsya plankami, naar overeenkomstige lijvigheid van de glaswaar. Van opkweken muur in dit geval kan worden afgekeurd, omdat dit ramochnaya de constructie van de kleerkast strak wordt de muur van huis met behulp van ugolnikov (nabitykh ab intra) verbonden aan. Dit stadsdeel van de muur noodzakelijk, sommige, preliminarily okleit moiushchimisya oboyami of obmazat latexom. Voorste (lateraal) het kant van de kleerkast oblitsovyvaetsya firma drevesnovoloknistoi (TDVP). Als dverok kunnen gebruikte delen van oud platyanogo kleerkast of drevesnostruzhechnye borden (DSP) zijn. Tevens kan zijn maakte overeenkomstige glaswaaren welk ook noodzakelijk oblitsevat TDVP. Laatste constructie, natuurlijk, om meerdere meer moeilijk te maken, omdat deuren van boven hebben de verschillende hoek respectievelijk hangen. .

De inner toerusting van de kleerkast door de planken is aangewezen op hun benaming. Hoofd wordt aangeraad generaal moet voor de logementhouder caparisons benutten, en eronder bevindt zich doellat portie voor podveshivaniya plechikov met de kleren. De bodem van de kleerkast af vanboven ook wordt door de grondslagen gedekt. Dverki kan waybills en vkladnye zijn. De diepte van de kleerkast - 50-60 treffen .

Centrale plaats in de kamer leent skladnoi diner-tafel gezind voor ventilyatsionnym inktkoker. Met het dit uitdraaien op uitzicht wij maken de glaswaar breadthwise van ventilyatsionnogo goede diepte 15-20sm van de grondslagen lijvigheid 2sm. Glaswaar moet in het hoogtepunt dokhodit tot toe plafond maar ook moet gelieerd op de bodem met de seks, en boven met het plafond zijn. Wordt aangeraad pribit op de achterk muur TDVP door strijken kant voorwaarts uit. Echter tussen het en ventilyatsionnym inktkoker noodzakelijk om kleine zuivering (op omstreeks 1-2sm) te laten. Als noodzakelijke, tussen bokovinami glaswaaren kunnen worden planken ingeschoven. (Op onze schilderstuk wordt een van zodanig mogelijkheden) gemerkt. .

Lagere plank moet zo vastliggen, om te corresponderen het hoogtepunt van aankomende tafel, t.Door hem. Door rond het hoogtepunt 75 cm. Hieraan plank met behulp van royalnoi lus krepitsya bord - van stoleshnitsa aankomende tafel, breedte welk wordt door de afstand tussen plank en seks vastgesteld: Teruggelopen onder stoleshnitsa moet niet dokhodit tot toe seks door rond 2 cm. Beneden stoleshnitsu podvoditsya glaswaar als houder welk eenheden met lagere zoom stoleshnitsy ook sharnirami. Wanneer tafel ligt vast, lager glaswaar loopt op speciaal planku terug, en achterop wordt metaal kriuchiami geadapteerd, als gemerkt op lagere schilderstuk, na wat tafel is gereed voor de toepassing. .

Verschil tussen het hoogtepunt van het lager glaswaar en door het hoogtepunt, noodzakelijk voor de horizontale positie van de tafel, wordt vet plankoi welk in de tafel toepassing subdtitute beneden het lager glaswaar beloond. (Met het dit uitdraaien op uitzicht op planki worden 2-3 shkanta beschouwd, en in de lagere zoom van de glaswaar er zijnen overeenkomstige openingen). In de verbinding met het tekort pleinen in deze kamer meubeltje voor de zitplaats moet ook vele plaatsen niet lenen. Onnodig om te zeggen die voortvloeit ook om overeenkomstige opheldering van dit donkere deel van kamer te dragen zorg voor. .

Ha heрtefe cлeca hзobрafeнa cхema ckлadнogo ctoлa. Udлhнeнhe oпoрнoй рamы c пomoщью пodkлadыcaemoй рeйkh нeobхodhmo, t.k. dлhнa oпoрнoй рamы c cobрaннom coctoянhh (co cняtoй oпoрнoй рeйkoй) doлfнa пoзcoляtь eй уbhрatьcя c нhfнhй otcek cmecte co ctoлeшнhceй.
Op de werkje op de gelatene wordt blauwdruk van skladnogo tafel geportretteerd. De rek van het lager glaswaar met behulp van podkladyvaemoi batten noodzakelijk, t.Naar. De lengte van het lager glaswaar in ingezamelde toestand (met snyatoi lager batten) moet verhuren naar de om haar worden in lager otsek gestald alsmede stoleshnitsei.