mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

"Spiegel" hal

Hal was en zal de bezoekende kaart van het appartement, naar daarvandaan zijn laatste compositie voortvloeit om bijzondere aandacht te betalen. En die als om in prikhozhei spiegel muur te maken? Voor haar (en dit uitstekend op gelatene schilderstuk) wil wordt helemaal een gebetene plaatsen genodigd hebben. .

Deze spiegels van diverse grootte zullen mogelijkheid geven naar alle onmiddellijke gezin (ongeacht van het wasdom) oglyadet ons-een-pastei bedeken, voorafgaand aan om van huis uit te gaan erop. Poosje, alle die kan zijn maakte voorzichtige, niet balked evenmin gering wijziging. Op het dit en de gesuggereerde schikking rekende van de spiegels op de muur uit. Van niet waarheid hetzij deze roman beslissing, niet niet zeggend reeds omstreeks wat spiegels ontwikkelen in prikhozhei bijzondere uitwerking?. Het is Real, het systeem van de spiegels uiterst handig: Lagere spiegel zal toestand obuvi aflezen en bodem briuk, middelmaat - de bodem van de rok, en tenslotte, bovenste – zal coupe bestuderen en logementhouder caparison, naar en mannen zaodno te zijn zeker die galstuk zitplaatsen zelfs. Dat, die terzijde van allemaal dit verlangt om in de spiegel de complete weerspiegeling aan te treffen, kan povesit aan de rechterzijde of op de gelatene anderse en smalle spiegel in alle wasdom. .

Voor de complete toerusting van de spiegel muur moet povesit anders drietal gering polochki. Bovenste wordt uitgerekend om te uitdrukken er toebehorens welk kunnen ponadobitsya, wanneer worden in de spiegel gezien. Er is in staat dit uitdraaien op uitzicht noodzakelijk om slechts twee grondslagen breedte 12-15 cm te hebben en lijvigheid 2 cm welk moet worden tussen elkaar shurupami op juiste hoeken en met behulp van shkantov privernuty naar de muur gekoppeld. In de muur opening op de middelmaat spiegel bijster nou willigt kleine doos in, waar kan worden handschoenen geputten. .

En tenslotte, terzijde van lagere spiegel wordt gesteld beschikbaar een andere polochka maakten ook af twee amalgameren op juiste hoeken grondslagen. Hier voegen paraplu's toe, daarvandaan op de plank in geoefende openingen worden van hout shkanty ingeschoven en worden door de kleefstof geadapteerd, om paraplu's afvielen niet (Treffen Schilderstuk is op de bodem op de gelaten). Voor alle planken is aanraadde aan de grondslagen nemen van gelijkaardige lijvigheid en breedte. .

Sboku op de muur ligt liuminestsentnaya lamp vast, gesloten zijn voorafgaand klein zaslonkoi, om ontsteken verschiat niet rechter binnen de spiegel muur. .