mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Hoe om shire te maken ruimte

Oud alsmede in nieuw appartement smalle kamer wordt bepaalde problematiek verbonden aan. Daarvandaan dikwijls schijnt vraag welk moet maken, om de smalle achterk muur van zodanig kamer scheen elk meere monding. Dit wordt bereikt daardoor de creatie van bepaalde constructies welk op gelijke tijdperk de mogelijkheid maken van de diversified benuttend van het donker kant van de kamer.

Op oppere schilderstuk wordt de variant van de toerusting van smalle muur in oud appartement met hoog plafond gesuggereerd, op lagere wordt de variant van de toerusting van deze muur in nieuw appartement, geportretteerd waarin hoogtepunt van het plafond, doorgaans, 260 cm. Het basisprincipe van de laatste compositie van zodanig muur houdt in in die, om te merkbaare zijn horizontale afscheiding maken. Zodoende schijnt optische indruk welk kamer werd shire.

Better alle zodanig uitwerking wordt met behulp van stellazhei bereikt. Net zo in vorige hoofdstukken, wij suggereren om voor deze werken materieel van oud meubeltje, bijvoorbeeld, de lateraale muren van de kleerkast, dvertsy of ontzagwekkende achterk muren te benutten. Natuurlijk om te krijgen van stellazhi voldoende diepte, kan worden aangeplakt en grondslagen beschikbaar in de verkoop, niettemin, als van de plank lang, voortvloeit om door ontzagwekkend materieel te dirigeren. Borden van pressshpana (van pressovannoi chip) met het dit draaien op uitzicht niet toepasbaar uit. .

Het is niettemin, als gemerkt in deze variant, dit materieel totaliter kan worden middelmaat stellazhei, voor dverok, ongedeeld of plooi-back gesolliciteerd.

Niettemin willen beschouwen allereerst onze alternatieve ontwerp verbonden aan nieuw appartement. Constructie bestaaatt uit stellazhnykh grondslagen horizontaal mee smalle muur situeerden op de lijkend op distantieren van andere. De breedte van de grondslagen moet zijn kleinst mogelijke hoeveelheid 25-30 treffen De lengte van hen wordt door de afmeting van de huisvesting vastgesteld. Onze variant beschouwt benutten van vier grondslagen. De plaats van de verkaveling is een lager tweederde van de muur - verhuurt om optimale optische uitwerking te verkrijgen. .

In onze voorbeeld bestaan en de basis van vertikaale afscheiding tussen middelmaat grondslagen welk op gelijke tijdperk dient en houder. In gelatene doos op de bodem met behulp van vertikaal poperechiny zal vormen afdeling welk kan gebruikt voor gramplastinok zijn; Whereat poperechina heeft slechts razdelitelnuiu, veeleer dan lager functie. In ruimere rekening, wanneer op de planken stellen boeken in, radio - en anderen toerusting, planken moeten strak verbinden zich aan muur. Met het dit uitdraaien op uitzicht wij benutten metaal shtyri of ugolniki. Erop worden grondslagen en strak privertyvaiutsya onder shurupami gelegen. Vertrouwende de breedte van de kamer, deze krepezhnye apparaten gaan situeerden met de interval op over 80 cm.

Als jullie willen om de voorste zoom van de planken stellazha door af te schilderen wat die intensieve verven in counterweight naar de kleur van de muur, horizontale lijnen voortvloeit om evermore te benadrukken. .

Onze oppere schilderstuk zal variant voor oud appartement uitlenen. Wij bouwen stellazh hoe mebelnuiu muur met vertikaale afdelingen, poosje onze voorstel is door misschien leix algemeen aanknopingspunt. Voor de bracer van onderdelen in dit geval geen noodzakelijkheid om shtyri te gelden; Planken paren met vertikaale muren met behulp van shkantov of breeuwt.

Roman type en ontzagwekkende verbinding wordt gewonnen, als wij willen benadruken in tixtures middelmaat gedeelte. Wij kunnen zijn tot toe plafond van de kamer en strak privernut shurupami naar het plafond uitbreiden. Onze project beschouwt kleine afdelingen stellazha welk, nu de meest zijn stijlvol. In de conclusie tvloeit om voor en omstreeks te zeggen wat een kleur laatste compositie als vroeg als kan maken indruk welk smalle kamer werd shire. .

Het is bijvoorbeeld, in hoge oude appartementen deze uitwerking wordt bereikt, als om verf voor het plafond meerdere temnee gebruikelijk te nemen en om zijn op oppere tret muur uit te breiden. Wegens het dit, smalle achterk muur zal elk meere molteken en elk meere monding schijnen. Optische uitwerking wat in dit geval de boord van het plafond wordt, sluiken overheen op gelijke tijdperk blijje zuure sensatie welk plafond ook vysok verzuimd. .

Racпoлofeннaя c ceрedhнe cteллafa (cm. ceрхнhй рhcунok) hactь c maлeньkhmh otdeлeнhяmh, прedнaзнaheннaя dля хрaнeнhя рaзлhhных koллekchй, mofet bыtь coedhнeнa c dруghmh hactяmh. Eщe луhшe, kogda deлaюt cпechaльный ящhk, kotoрый, c зachchmocth ot нeobхodhmocth, mofнo cctachtь hлh cынуtь.
Situeerde rond de middelmaat van stellazha (treffen Oppere schilderstuk) onderdeel met kleine afdelingen aangeduid voor de slaand van diverse collecties, misschien verbond zich aan andere onderdelen. Het is zelfs better, wanneer maken speciale doos welk, afhankelijk van noodzakelijkheid, kan worden of vynut ingeschoven.