mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Belangrijkste - om te weten, hoe om te maken

Wanneer jullie masterite nuttige dingen of maken van noodzakelijk herstel werk waar, geen moet word dat succes vergeten van de materie door cruciale afbeelding is aangewezen daarover, jullie weten, net zo met behulp van wat kunnen worden werk bijstere inktkoker en zonder de moeilijkheid volbracht. Werkje situeerde op de pagina boven op de gelaten, is, bijvoorbeeld, adminicle om quitte persoon, niet van voldoende ervaring, kon zonder de moeilijkheid zodanig doordringende werk volbrengen, hoe van prorezanie hoekige verbindingen rum precies volgens razmetkoi. Van node met het dit uitdraaien op uitzicht razmetku voor prorezaniya beneden bepaalde hoek deskundige volbrengt.

In de werkje situeerden boven aan de rechterzijde, wordt geportretteerd, hoe wordt verricht de verstellend van schaadden plaatsen hoogstens diverse delen van meubeltje. Voor onze voorbeeld wij kozen het geschaade deel van dvernogo bloc. Aanvankelijk wij stempelen trapetsievidnyi de homp van dvernogo bloc welk is in de vooruitzicht vypilit, maken propily en vydalblivaem homp stameskoi van beide leden. In gevormd daardoor dit prolom dvernogo bloc tussenvoegsel de homp van de spant erbuit snijden volgens de waarde respectievelijk delven, echter het moet meerdere dikker dvernogo van bloc zijn. InVoegde homp zorgvuldig lijmen, en dan obstrugivaiut rondom rubankom alining met dvernym bloc. .

Als tafel of stoel bengelt en aanleiding dit is niet oneven geveerd seks, en de constructie van de onderwerp van het meubeltje, mankement kan zonder de moeilijkheid verwijderd zijn. Whereat wij tkomen uit wat op de tafel en op de stoel vier nozhki voor. In het onbeduidende verschil van de lengte verschillend nozhek (wegens wat tafel of stoel bengelt) tamelijk otpilit overeenkomstige homp van de boom van een van elk meer lang nozhek. Als verschil in de lengte beduidend, voortvloeit om beide elk meer lang nozhki in te krimpen. Dan krimpte nozhku alweer wijzer zoom rubankom of rashpilem in. .

Naar de thema's van het meubeltje in onze appartement wedervarende grotste rekeningen, zonder de twijfel, betr tafel. Als het de verschijning verliest, voortvloeit het opnieuw te ordenen - meestal dit toucheert stoleshnitsy. Het is allereerst noodzakelijk expliciet om te snappen, van wat materieel is maakte stoleshnitsa, wordt gedekt hetzij ze fanerovkoi en hoe worden zijn bovenaards vergast. Als wij voortkomen uit wat van node opnieuw te poetsen geschaad oblitsovannuiu fanerovkoi stoleshnitsu, voortvloeit om ene principieele voorwaarde uit te maken: Donker morenye bovenkomt het is onmogelijk om hel te maken, in dat tijdperk presenteert niet van noch moeilijkheden om omgekeerd te maken. .

In de behandeling stoleshnitsy voortvloeit om in de rekening te nemen die fanerovka, doorgaans, heeft lijvigheid 0.8-1 mm. Allereerst nemen krupnozernistuiu nazhdachnuiu krant en nauwelijks zakruglennyi met betrekking tot boorden van hout doellat, obertyvaem doellat door papieren, als gemerkt op de schilderstuk 4, en eenvormig Poolse de tafel grondslag. Whereat tvloeit om de residuen van de vernis voor, tsarapiny en voetspooren van het water te schrappen. Dan protiraem stoleshnitsu vochtig tryapkoi of gubkoi (zij in geen geval moeten ook nat zijn, anders fanerovka kunnen shelushitsya beginnen!), Whereat vlak nauwelijks vspuchivaetsya. Waarna, hoe bovenaardse vysykhaet, wij opnieuw Pools zijn, nu door melkozernistoi nazhdachnoi krant. Shlifovka altijd wordt in de longitudinal richting van de structuur van de spant verricht, omdat in transversal shlifovke zal tsarapiny blijven. .

Na allemaal dit, als noodzakelijk, gedrag van morenie opstelen verdragend het tot toe wenste kleur toe of laten de spant kleur zonder de wijzigingen en dek (in die en ander geval) alle bovenaards matiruiushchim door de faciliteit of achromatic vernis. In morenii en lakirovke kist uitdaging strijkend, in geen geval moet aslant de structuur van de spant, en slechts mee zijn verhuizen. .

Utaплhcaнhe gcoзdeй прohзcodhtcя obыhныm зabhcaнhem c пomoщью doboйнhka, kotoрый уctaнacлhcaetcя нa шляпkу, a зatem уdaрamh moлotka шляпka зagoняetcя нa 1-2 mm c gлуbhну dрecechны. Ecлh mы хothm уtoпhtь шурупы, нуfнo зaрaнee рaccceрлhtь c dрecechнe otceрcthя do нeobхodhmых рaзmeрoc. Eto прohзcodhtcя c пomoщью koнhheckogo зeнkeрa. Vce otceрcthя зamaзыcaюtcя зamaзkoй dля dрecechны, a зatem пoceрхнoctь cgлafhcaetcя. (нa рhcунke cлeca hзobрafeнo, kak эto deлaetcя)
Utaplivanie draadnagels wordt verricht gebruikelijk zabivaniem met behulp van doboinika welk ligt op bonnet, door en dan de stakingen van de hamer bonnet zagonyaetsya op 1-2 mm in de spant diepte vast. Als laten wij utopit shurupy, van node vooraf rassverlit in de opening spant tot toe noodzakelijke afmeting. Dit wordt met behulp van kegelvormig zenkera verricht. Alle openingen zamazyvaiutsya zamazkoi voor de spant, en toen vlak wordt uitgestreken.
(Op de schilderstuk op de gelatene wordt geportretteerd, op welke wijze dit is maakte).