mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Vele plaatsen in kleine huisvesting

Bestaat de talloze menigte van de varianten van de planken. Niettemin betreffende enkel van hen jullie wedervaren geenszins positieve gewaarwordingen: Zij schijnen naar jullie primitief en eentonig. Voorop langgeleden wordt met het woord "verouderd" geassocieerd. Wat aanslagen odnoobraziya die hier menig is aangewezene daarover, naskolko advisably en whereat novelly worden planken tussen elkaar gekoppeld.

Wij bieden aan uw aandacht volgende constructie aan. Planken door de lengte 450 cm en stoleshnitsu oprichten als wordt op oppere schilderstuk geportretteerd, daardoor wat zullen vormen zone schiftten van het overblijfsel van de huisvesting, bij wie kinderen kunnen bespelen, om te werken en bestaan. Zodanig zone better van allemaal om in de hoek kamers toe te rusten.

Vier belangrijkste planken hebben hoogtepunt 78 cm, breedte - 100 cm en diepte 20 cm. Verlangde met het dit uitdraaien op uitzicht grondslagen moeten lijvigheid 2 cm hebben. Lagere en middelmaat plank paren met bokovinami met behulp van shkantov, en bokoviny met de wachtrij paren met oppere planken met behulp van potainykh breeuwt. Opvallend op het deel van breeuwt worden achter doordringend buitenst vensterraam verbergd. .

Plank, protrusive aslant, in de diepte van de kamer, wordt door de achterk muur gemeubileerd. Opkweek muur wordt ingestellen aangeraad aan en in de plank staat voor stoleshnitsy (de ruimheid van deze plank - alle 50 cm) door. Voor andere onderdelen kweken muur niet verplicht op. Niettemin kan worden door de achterk muur en iedere losse plank gemeubileerd, als merkte op onze oppere schilderstuk. Kweek muur wordt in paz op, verricht rubankom voor de verbinding van de delen van planken op de verticaal stoikakh en op inner kant stoleshnitsy ingeschoven. Dat, naar welk deze wil schijnen ook ingewikkelde, kan pribit opkweken muur van de overzijde door de draadnagels of privernut shurupami, en kan en aanhechtsel zijn naar inner kanten posazhennykh op shtyri doordringend battens. .

Tussenpersoon planken voortvloeit dan om consistent met elk meer smal te maken. Lagere en middelmaat plank in prorezanii paza bestrijden erbuit back op de lijvigheid paza. Tussen alle lagere planken (verafgelegen van de seks door rond 8 cm) en door de seks plaats batten als bajonet. Plank situeerde op onze schilderstuk beneden het venster, heeft breedte leix 40 cm. Verstrijkende erover grondslag beren op batten, privernutuiu naar de muur shurupami. Kamer beneden de grondslag dichtbegroeiden zanaveskoi boekten op rolikakh welk schermen batten over. .

Het centrum van alle ensemble is tafel welk naar misschien en personeelsleden, en obedennym, alsmede tafel voor de wedstrijden. Het bestaaatt uit stoleshnitsy afmeting 100x60 cm, en liggend op de plank verstrijkend langs de muur, van en gering lager plank. Niet vaste verbinding (om het is mogelijk was los te branden stoleshnitsu) wordt met behulp van shkantov uitgevoerd; Wegens het dit stoleshnitsa niet sdvigaetsya en niet spolzaet. Om te openingen ontwijken beneden shkanty, voor hen kunnen gebruikte ook metallieke nietjes voor tijdelijke vasthechting stoleshnitsy zijn. Echter het is mogelijke en dichte openingen beneden shkanty gebruikelijke plastische knoppen. Zo, met behulp van planken kunnen worden prachtig ensemble gemaakt, waar op de kamer er zijnen ruimere mogelijkheden voor adapterend van de boeken en andere thema's. Tevens ruime tafel verhuurt om daarvoor op gelijke tijdperk maar meteen dvoim te werken. Het voordeel van deze constructie, bij wie stoleshnitsu kan worden, duidelijk afgedaan. Als noodzakelijke wij, wegens het dit, aanvullende vrijje plaats winnen zonder alle manier van beduidende verplaatsingen. .

Zeer wordt okleivat door stoleshnitsu materieel aangeraad, ukhod voor welk stileert niet van de arbeid. Alle anderen scheidt moeten neutrale kleur hebben, om bijstere inktkoker om algemeen interer te beantwoorden aan.

De toerusting van kinder kamer het is mogelijk, natuurlijk, maken exclusief op de basis de boven gezegde combinatie van de planken. Verblijf leix om zijn door kleine zetels en aan te vullen als bedden om kamp-kinderbedden te vestigen. .