mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer lange corridor wordt kleiner

Onze oppere schilderstuk zal van de corridor generaal uitzicht van het kant van de invoer deur uitlenen. Deze lange corridors, doorgaans, onderdeel op twee halveert met behulp van specifieke deur opening. Deze rijstrook wordt gesuggereerd om van beide leden toe te rusten, poosje zijn voorafgaand alsmede door achter de kleerkasten met opene planken voor de boeken en decoratieve thema's. Als volgende rijstrook welk het voorkomt blij diep, om zanaveskoi te sluiten, wordt indruk welk gemaakt alvorens jullie twee klein, en daarvandaan vergelijkenderwijs brede huisvestingen. Tevens ieder deel van corridor kan worden helemaal verschillend geordend.

Op welke wijze rusten wij iedere interval van de corridor uit? De diepte van onze planken - op omstreeks 2O-25 treffen Met het dit uitdraaien op uitzicht willen instellen van ieder kant met betrekking tot vier vertikaale borden (treffen Schilderstuk), door het hoogtepunt van de seks tot toe plafond en poperechiny, overeenkomstig beschouwd door ons naar de afscheiding stellazhei. Kleerkasten paren van boven onder en ab intra buitenzijde. In de conclusie beneden de bodem podsovyvaetsya bajonet door het hoogtepunt op omstreeks 5 cm welk dicht zaklinivaet kleerkast tussen seksen en plafond. .

Better alle als planken en de lateraale muren van de kleerkast worden tussen elkaar van hout shkantami gekoppeld. Losse planken kunnen worden ook plooi-back en ongedeeld dverkami gesloten. Wegens deze alle oprichting van het mannelijk lid inkopen solidnyi type, en taxeren het verbouwt. .

Als wij kleerkasten vestigen met betrekking tot zowel leden van de rijstrook, als de lengte van de rijstrook daarmede vergroot op omstreeks tot toe 60 cm (incluis de muur lijvigheid tussen kleerkasten), wordt okleit rijstrook overeenkomstig oboyami, better beneden de boom aangeraad. De muren van de rijstrook het is mogelijk door ook obshit van hout paneel. Met het dit uitdraaien op uitzicht wij fabriceren glaswaar door de lijvigheid op omstreeks 1,5 cm en privertyvaem zijn naar de kleerkasten verblijvend met betrekking tot beide leden van aanvankelijke rijstrook. Dat, op kogo geen begerigheid om speciale glaswaar te maken, is ongedeeld privertyvaet shurupami of pribivaet draadnagels met betrekking tot ene verticaal batten op voorste, consistent met de achterk kleerkast en richt op dezelfde manier met betrekking tot batten, boven en op de bodem, tussen hen op. Dan op deze basis richten dicht bij elkaar battens of grondslagen op. .

Lagere schilderstuk, waarover schematically wordt naar het type van onze corridor van boven gegeven, merkt het voorste deel van corridor met rechtshandige laatste compositie muren en daarvoor - de laatste compositie van de linkerzijde.

De laatste compositie van lateraale muren moet niet zijn perenasyshchennym. In onze voorbeeld worden van onbezet twee ruimer stadsdeel van de muur gedeeld door de middelmaat vertikaale houder gelaten. Van transversally situeerde kleerkast verstrijkt plank (overheen lateraal dvermi) welk dient voor adapterend van de boeken, van de vaten en t. D. .

Omdat lager onderdeel wij schiften door transversal verbinding en zijn voorafgaand dicht dverkami, in overeenkomstige laatste compositie van de inner deel van kleerkast in ons mogelijkheid schijnt, om hier best deel van de obuvi te stellen beschikbaar. .

Terzijde van de spiegel, volgens de algemene structuur van de constructies, wordt breed bord van de spant, waarover privertyvaetsya meerdere kriuchkov voor de kleren gesteld beschikbaar. Oppere plank dient voor de hoeden en sharfov. Kleerkasten en lateraale muren noodzakelijk om in maximaal hel toonen te weerstaan, de achterk muur van transversal plank en plafond, tegen, worden in meerdere elk meere donkere toonen weerstaan.