mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Shkafchiki multigoal benaming

In de toerusting van de appartementen splosh en door de toerbeurt het is noodzakelijk om dat omstandigheid welk meubeltje beschikbaar in de verkoop te confronteren, helemaal correspondeert niet de afmeting van de huisvestingen. Geregeld bezoeken stadsdeel van de muur verblijf onbezet, hoewel het het is mogelijk zou redelijk zijnen om in te vullen wat-nibud de onderwerp van het meubeltje. Een van de kandidaat oplossingen van dit probleem - zelve-maakte shkafchik met polochkami. Zodanig shkafchik - uiterst nuttig ding. Het kan gebruikt, bijvoorbeeld, voor de laatste compositie van molodezhnoi kamer, ugolka huisvestingen of zijn als nachtkastje beneden televizor. Het verschijning moet, sommige, behoren aaneen van rond het overblijfsel van het meubeltje beschikbaar in de kamer. Als materieel aanbevelenswaardig te benutten de delen van bijster goed oude kleerkast hield.

Onze shkafchik gefabriceerd, wij schilderden het; Voor schilderend het is mogelijk oblitsevat het samoprikleivaiushcheisya door de film. Als shkafchik vooraf wordt geplannen om te schilderen, dit in de velen versimpelt het aanmaak, omdat voor de verbinding van onderdelen zijn gebruikte draadnagels en shurupy; Niettemin whereat altijd tvloeit utaplivat van hun pet voor. Verschijning van de opening zashpaklevyvaiutsya arboraceous zamazkoi, en na bemachtigen vlak wordt nazhdachnoi door papieren gefatsoeneerd. Als laten wij om draadnagels te ontberen en shurupov, losse onderdelen kunnen worden behulp van van hout shkantov verbonden aan. .

Afmeting shkafchika worden door betonnene voorwaardes vastgesteld. Voor onze voorbeeld volgend: Breedte - 90 cm, hoogtepunt - 75 cm en diepte - 40 cm. Lichaam shkafchika bestaaatt uit twee lateraale muren, polika, huiken, van kweken muur en bajonet op. .

Wedervoer thuis magisters koppelend polik met lateraale muren, gelden gesloten shipovoe verbinding. Het basisprincipe van deze verbinding: Polik moeten tussen muren zijn, huik moet zijn op lateraale muren (op de schilderstuk op de bodem op de gelaten) dit wordt gemerkt. Opkweek muur is bedded in cannelure welk resideert daarbinnen, op lateraale muren. Als materieel met het dit uitdraaien op gelden uitzicht ferm drevesnovoloknistye van het bord (TDVP) of, als er zijnen, fanernye borden.

Het hoogtepunt van de bajonet - op omstreeks 8 cm. Het wordt gefabriceerd in de vorm van de glaswaar de vorm van Latijn brief "U" (door stelen kant back) open, en podkleivaetsya beneden shkafchik, poosje, achter en met bokov het een gebetene verscheidt back (treffen Schilderstuk is op de bodem op de gelaten). Van gelijke schilderstuk uitstekend die tortsovaya de zoom van de huik misschien dekte door de film, nauwelijks wijzer van bovenstaand. .

Als laten wij om proporties shkafchika te veranderen, wij moeten door respectieve afbeelding overdracht deze afmeting; Op onze schilderstuk zodanig variant wordt gepresenteerd. Wij willen lenen van zes varianten van de afscheiding shkafchika uit. Het is sommige, deze varianten wijziging afhankelijk van uw beton voorwaardes en persoonlijke wensen, bijvoorbeeld, shkafchiki met twee ongedeeld of twee plooi-back dverkami. Niettemin een eigenaardigheid moet algemeen voor alle varianten zijn: Het is noodzakelijk om tussenpersoon bulkheads in te voegen of planken, en zijn voorafgaande om ongedeeld op te richten of plooi-back dverki, poosje begin stolyaru gemakkelijker om plooi-back dverki, te maken dan remiseer. .

Alle planken en tussenpersoon bulkheads shkantami, door de draadnagels of shurupami strak paren met de muren, polikom en huik shkafchika. Bepaalde decoratieve uitwerking wordt alsdan bereikt, als dverki, consistent met de plooi-back dverki, een gebeten bewegen zich of gekomen voorwaarts voorwaarts terug. Het is overal, waar worden schuiflade ingeschoven, niet van noodzakelijke plank van lang materieel, met het dit uitdraaien op uitzicht worden de glaswaaren van overeenkomstige waarde gefabriceerd. Hun verbinding met lateraale muren wordt door zelfde afbeelding verricht, hoe algemeen verbinding wekt met de planken. .