mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Bed-huiskamer en slaapkamer langs de muur

Er is aanzienlijk van de gezinnen, waar molodozheny aanvankelijk leven op de ouderpaar van vrouw of echtgenoot en leix na enige tijd cooperatief appartement winnen. En voor molodozhenov, en voor hun ouderpaar dit, zeker, in ruimere of minder graad de tijdperk van bepaalde moeilijkheden. In ieder geval, niettemin, de weg bestaat van ondervangend van deze moeilijkheden, en hier moet worden in de rekening en zodanig belangrijke moment, hoe de kamer toerusting voor jong tweetal genomen. Better alles, wanneer nakomeling eigen winnen, khot en gering, kamer. Probleem zakliuchaetsya leix in die, als niet naar slechts gezellig om deze kamer uit te rusten, maar om indien pereezda op nieuw appartement, het is mogelijk was om aaneen te nemen en om de better half te benutten wat resideert in deze kamer. Het is tevens, noodzakelijk om en te beschouwen die, om ouderpaar kon om het geblevene meubeltje van de te benutten indien navolgende re-toerusting van de kamer. Beslissing welk neemt in de rekening belangstellingen alle, wordt in aanwezig hoofdstuk gepresenteerd.

De vraag is die de toerusting van een kant van de kamer. Aanvankelijke variant is kamer, typisch voor de appartementen 60 jaren. De breedte van de kamer, doorgaans, meerdere meere 2 versmaaten, lengte - 4-4, 5 versmaat. Op de overkant van de kamer noodzakelijk meubeltje bewoont, bij voorbeeld kleerkast. Als er is furnace, ze ook bepaalde kamer bezet. Het is tevens misschien, noodzakelijk om overvloedige kamer voor de rijstrook te laten. .

En nu willen ouwehoeren kant welk wordt speciaal voor jong tweetal toegerust. Hier voortvloeit om porolonovye podushki te benutten, van welk kunnen worden op de avond twee bedden gecomponeerd. Verblijf om probleem te beslissen, waar toe stalen podushki door de dag. Met het dit draaien op uitzicht in de hoek kamers postuur stellazh tot toe plafond van battens secheniem op omstreeks 4 x 4 cm in poperechnike uit. Vier vertikaale paardenstal paren tussen elkaar op het hoogtepunt op omstreeks 50 cm met behulp van poperechin tuigeerde met stoikami shkantami, dichtbij breeuwt of verenigd vnakhlestku. .

Afmeting stellazha zijn stelden beschikbaar in de verkoop porolonovymi podushkami vast; Het is totaliter rechtvaardig, als diepte stellazha - 90 cm, en breedte - 6o cm. In lagere geslotene afdeling op de dag wordt beddegoed gestoken. Van boven de afdeling dichtbegroeiden door de plank, op het deel van, naar de tegengestelde muur van de kamer, het oblitsovyvaetsya door de firma drevesnovoloknistoi bord of kleenoi spant (fanernoi door het bord), en zijn voorafgaande dichtbegroeiden door de plooi-back huik of dverkoi. .

In opper half onze stellazha, als noodzakelijk, en, sommige, volgens onze smaakvermogens en wensen, kunnen complementarily planken vastliggen of dozen slooten. Er kunnen worden, bijvoorbeeld, boeken geplooid. Waarheid noodzakelijk om te beschouwen, om rond de middelmaat van stellazha verbleef overvloedige kamer, om bed vriend op vriend zes porolonovykh podushek. Kant podushek, tenminste die welk op het type, wordt aangeraad obtyanut door kleuren doek welk wil impart hen monsteren type uit. .

Op deze muur het is mogelijk povesit van de plank als is punt op de schilderstuk. Planken krepyatsya naar de muur shtyryami. De lagere zoom van deze oprichting van het mannelijk lid moet van de seks op een afstand kleinst mogelijke hoeveelheid 70-75 cm zetelen, om dag beneden de planken het is mogelijk was om tafel ingestellen. Stoleshnitsa podveshivaetsya op speciale agrafeen situeerden beneden de planken. Op het kant van de tafel van draaide zich naar binnen kamer, op sharnirakh krepitsya monding nozhka (de lijvigheid van de grondslag) welk onbuigzaam wordt met behulp van rolluik geadapteerd. Door de avond tafel wordt met zashchelki en otkidyvaetsya afgedaan, daardoor wat wordt plaats voor podushek bevrijd. .

Voor de planken en tafel voortvloeit, met betrekking tot mogelijkheid, om de details van oud meubeltje te benutten. Vandaar kan worden zinspeeld op het voorbeeld van de correct benuttend van oude kleerkast ('Main moet "Beheersen om te maken").

Hacteнныe пoлkh hmeюt obщую нecущую dockу, прoхodящую cdoль cceй cteны. Ha эtoй docke h пod нeй рacпoлofeны cootcetctcующhe otdeлeнhя. Pocлe togo, kak docka уctaнocлeнa, k нeй mofнo прhbhtь gcoзdяmh hлh прhceрнуtь шурупamh otdeльныe hacth. Eto mofнo cdeлatь togda, kogda хothte пoлkh пokрachtь. V dруgom cлуhae dля эtogo mofнo hcпoльзocatь h шkaнtы. V mecte пeрeceheнhя, c cрedнeй hacth, нуfнo прhkрeпhtь шkaнtamh хotя bы ceрхнhe otdeлeнhя, пockoльkу dруghe cпocobы нeпрhgodны.
Nastennye planken hebben generaal staande grondslag verstrijkende mee alle muur. Op deze grondslag en eronder bevinden zich overeenkomstige afdelingen. Waarna, op welke wijze grondslag ligt vast, ernaar het is mogelijk pribit door de draadnagels of privernut shurupami losse onderdelen. Dit kan zijn maakte dan, wanneer zin planken om te schilderen. In ander geval met het dit uitdraaien op uitzicht kan gebruikt en shkanty zijn. In de plaats van de kruising, in de middelmaat onderdeel, noodzakelijk om shkantami tenminste oppere afdelingen aan te brengen, omdat andere methodes zijn ongeschikt.