mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Linnen op kachelyakh

Steeds meer mensen gedragen zich de vrijje tijdperk op de natuur, poosje tleven bungalows en in sadovykh cabines niet enkel in de uitgaansdagen voor. Vele dachnye en verkaveling geworden in het tijdvak sedert de voorjaar tot toe herfst door de permanente plaats van het verblijf van het gezin.

De meest van de eigenaren van de bungalows en sadovykh cabines dan alle mee resideert in de tuin, t.Door hem. Tussen de natuur. Dit verblijf op de dacha, natuurlijk, is niet gebruikt voor grandioznoi stirki. Met het dit uitdraaien op uitzicht in het gezin speciale dagen bestaan. Niettemin voor bakkend van ondiepe linnen kan gebruikte verse lucht in de tuin zijn. Vandaar wij zouden vinden aardig om naar uw aandacht van twee variant te opperen, uit te voeren welk naar skilful thuis magister zal van bijzondere arbeid niet stileren, en te maken dit er kan mee kleine materiele vertering en zelfs van oud materieel.

Het is allereerst, voor stirki op de gezwind hand kan worden toegerust "krestovinu" voor de linnen (treffen Oppere schilderstuk is op de gelaten). Presenteerde hier alternatief ontwerp vergelijkenderwijs klein hoogtepunt heeft, op omstreeks 100 - 120 cm. Niettemin kan vastliggen en hogere doellat en in te stellen dubbel kruisen, dan op de kamer kan worden de tweeledige gedeelte van de linnen gesteld beschikbaar. Voor onze variant wij kiezen bolster, op omstreeks 6 kh 6 cm in poperechnike. Niettemin kan worden genomen en vergelijkenderwijs vet kruglyak. .

Op een afstand op omstreeks 5 cm vriend overheen ander, in het hoofd van prosverlivaem opening voor onderdelen krestoviny. Zij worden van de hengsels van diverse sadovo-ogorodnykh instrumenten gefabriceerd. Deze staafjes moeten geschikt verlof skvoz openingen. Voor ruimere stabiliteit zij worden door smalle wiggen van ferme spant geadapteerd. Wegens het dit "krestovinu voor de linnen" kan worden opnieuw gezwind in tweeen genomen, omdat, wanneer ze is niet gebruikte, ze wordt ergens in de barak bezettende helemaal een gebetene plaatsen gesteld beschikbaar. Op de kanten krestoviny worden veroorzaakt corresponderend nadrezy, om erop het is mogelijke was om belevuiu touw te adapteren. .

Voor de installatie "krestoviny voor de linnen" handige plaats zal grasveld, waarover geen bomen. In het lagere deel van vertikaale doellat van een of twee kanten vestigen lange ijzer breeuwt (treffen Lagere schilderstuk op de gelaten), zijndee verschuldigd waartegen wij kunnen votknut onze sushilnuiu installatie in land, om colonne bengelde niet. Om constructie was is paardenstal en in bittere wind, aanraadde aan richten op de bodem complementarily van hout kantels op. Seconde project voor vele umeltsev zal zelfs meer ongedeeld, omdat het uitsparing plein, gebruiken als vroeg als beschikbaar op vele verkaveling kacheli. De afmeting van de constructie voor bakkend van de linnen in dit geval worden door het hoogtepunt vastgesteld en de breedte van het karkas kachelei "in hel", zij zeggen deskundigen. Whereat variant naar ons wordt niet genodigd hebben om belevuiu touw te rukken, en noodzakelijk slechts plechiki, waarover wij, en razveshivaem linnen bestempelde als voor bakkend (allereerst hemden, truien en t. D.). Als materieel gebruik vier ontzagwekkend battens, waarover af vanboven brede keepen maken, om plechiki bevond zich paardenstal. Afstanden tussen kerft moeten zodanig zijn, om ding bestempelde als voor bakkend, het is mogelijke was povesit suitably toerbeurt met elkaar. .

Omdat glaswaar kachelei algemeen bevindt zich tamelijk hoge, constructie, als beschreef op de schilderstuk, kan zijn maakte in twee verdieping. In vier battens met betrekking tot hoeken prosverlivaiutsya openingen, skvoz welk van ieder kant prodevaetsya de homp van belevoi touw (alle intervallen hebben lijkend op lengte). Afstanden tussen bovenste en lager battens worden vastgesteld door de afmeting van de linnen welk wij inzamelen om te droogmaken. .

Deze afstand wordt geadapteerd knooppunten welk worden beneden battens gesteld beschikbaar, poosje knooppunten moeten zo veel ruimer zijn, om betrouwbaar om skvoznye openingen te sluiten. Om battens met betrekking tot omlijning verbleven op voldoende afstand van elkaar, in van tevoren prosverlennye de openingen van bovenste batten tussenvoegsel van twee kern (van de lijkend op lengte) van fiberglassa of plastic (treffen Lagere schilderstuk is aan de rechterzijde). .