mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Kladovka op de wielen

Roomy kladovki van vele oude appartementen naar de gewetene honderden van 1000 verblijvend in nieuwe huizen, leix ponaslyshke. Omstreeks zodanig mogelijkheden van adapterend van de producten vandaag kan op gedroomd zijn. Vooral vele problematiek schijnt dan, wanneer naar ruim gezin, niet van het eigen kelder, poprostu negde om de reserve van de producten (in de eerst plaats canned etenswaar en canned grostes en vruchten) te bewaren, omdat in de velen nieuwe huizen, vooral in altitudinal, kelders worden niet voor alle appartementen beschouwd. Waarheid modern kukhonnaya meubeltje principieel vele plaatsen bevoorraadt, omdat zijn kan worden praktisch tot toe zelve plafond toegerust. Niettemin totaliter in die, wat gastvrouw neemt niet voordeel van wel eens elk aanvullende mogelijkheid waar dat iets om te stellen beschikbaar?

De gesuggereerd door ons kladovka op kolesikakh moeten helpen om deze mogelijkheden te verruimen. Net als anderen adviezen, deze variant moet bijzonder nemen in de rekening voldoende stesnennost plein kukhonnogo huisvestingen. Daarvandaan op bovengenoemde schilderstuken wordt geindiceerd, hoe ligt gebruikelijk kukhonnaya meubeltje vast, waartegen laten wij naar adject onze zelve constructie-aaakten op kolesikakh. .

Anderse wasem van de kandidatenlijsten, hoe wordt, met betrekking tot de materie motie gesproken. Het tamelijk nou zou zijnen te beschouwen klein shkafchik met dverkami die kan ieder thuis magister, vervaardigen alsmede plank, met betrekking tot mogelijkheid, overheen de koelkast. Overheen aan het werk zone, beneden navesnymi shkafchikami tvloeit privernut naar de muur met behulp van shurupov en shkantov ongedeeld batten voor. Dit batten bracht met overeenkomstig kriuchkom onder, zal razvesit diverse kukhonnye toebehorens zo in staat stellen, om zij alsmaar waren beneden de hand. .

En nu willen berekenen eigen naar onze belangrijkste constructie door. Als beschreef en op de schilderstuk en op de werkje, ze bestaaatt uit twee onderdelen. Protractile kleerkast moet 160 cm niet overtreffen, om situeerde erin voor slaande producten was zonder de moeilijkheid om planken en te ontvangen om was bijstere inktkoker uitstekend, waar die resideert. Whereat ook voortvloeit om in de rekening te nemen die stelden beschikbaar dingen aaneen eigentijds tamelijk ruime lading. Het voorste kant van stelde fort kleerkast in alsmede situeerde erover onderdeel, moet met betrekking tot het type rijmen alle als vroeg als beschikbaar kukhonnoi meubeltje. Hoofd enerzijds strak paart met de muur, daarentegen - met verblijvend door de toerbeurt door het meubeltje. Dit hoofd kan worden hoe shkafchik gefabriceerd, zijn voorafgaand gesloten dverkoi, of hoe plank openstelen voor de opslag van die kukhonnykh toebehorens welk worden vergelijkenderwijs ongewoon gegolden. .

Kleerkast op kolesikakh wordt gefabriceerd van de ontzagwekkende spant (van materieel versterkte, bijvoorbeeld, oud, als vroeg als niet gebruikt meubeltje). Voorste en achterdeel paren van boven en onder met betrekking tot type yashchichnykh combinaties (better alles op skvoznykh breeuwt). In onze voorbeeld opper drie vijfde onderdeel door de middelmaat razdelitelnoi muur united met voorste en kweken muren met behulp van shkantov op. Ook is maakte en met de planken, daardoor wat in ons wordt ontzagwekkende constructie gewonnen. .

In het hoofd (in dit geval en in lager) van beide leden skvoz de achterk muur van prosverlivaiutsya opening en alvorens overeenkomstige afdelingen worden plastic of metaal kernen geintroduceerd om in vydviganii kleerkast pakketten of zandplaaten verschiaten niet. In het lagere deel van plank skvoznye (t. Door hem. Ernaar er is toegang van beide leden in alle breedte van de plank). Zij zijn gebruikt, bijvoorbeeld, voor de gering bespreken van de aardappels, alsmede voor de emmers of dozen.

Beneden polikom kleerkast liggen ontzagwekkend kolesiki (vast of roliki) welk dichtbij plankoi in de van niet positie dienen van de kleerkast het type van bajonet in. Handelt moet ontzagwekkend en ook strak zijn mocht zijn privernuty shurupami op het hoogtepunt van het centrum van de zwaartekracht van de kleerkast. .

Oheнь cafнo уdeлhtь cootcetccующee cнhmaнhe coхрaннocth пoлa, пockoльkу рoлhkh okaзыcaюt нa нego doctatohнo boльшoe dacлeнhe. Po meньшeй meрe c tom mecte, gde ctoht шkaф, cлedуet пodлofhtь пod нego пoлocы fecth, пo kotoрыm oн h cыkatыcaetcя.
Het is zeer belangrijke om sootvetsvuiushchee de aandacht van de instandhouding van de seks, uit te keren omdat roliki akkoord erop tamelijk ruime aandrang. Met betrekking tot minder afmeting in dat plaats, waar kost kleerkast, tvloeit podlozhit eronder schrappen van dunne metaalplaat, met betrekking tot welk het en vykatyvaetsya voor.