mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Stolyarnye verbindingen op shkantakh en breeuwt

Grondslagen kunnen worden door met de elkander de meeste diverse afbeelding gekoppeld en om daardoor deze diverse thema's van het meubeltje te winnen. Niet-ingewijde in meeste gevallen beretsya voor de draadnagels en shurupy. Dit bepaald tekort heeft, omdat opening schijnt van de draadnagel of shurupa welk moet zadelyvat. Het is daarvandaan, vooral in die gevallen, wanneer spant na de verbinding wordt krasit niet geplannen, alsmede dan, wanneer is gebruikt materieel met fanerovkoi of kleenyi materieel, is aanraadde aan gelden de verbindingen van de details van de spant welk veroorzaken niet van de verwondingen te bovenkomt.

Zeer van toepassing hiertoe - incluis voor het begin thuis magisters - verbindingen op shkantakh. Whereat in de beiden verenigde details volgens de diameter shkantov prosverlivaiut eronder openingen op bepaald van tevoren afstand van elkaar. In een van verenigde details (doorgaans, dit lager detail of transversal verbinding) wij schuiven shkanty en repare hen op de kleefstof in. Op getreinde zodoende de eerste beginselen van de constructie verblijf leix om kleefstof te veroorzaken en om hen bij elkaar te dringen, Als shkant de opening loopt met de arbeid binnen, noodzakelijk zabit het gemakkelijke stakingen van de hamer, niettemin whereat, sommige, tvloeit podlozhit doellatten voor, als niet te om bovenaards te benadelen. .

Natuurlijk, kan worden vooraf buiten shkanty bepaalde lengte, niettemin whereat openingen noodzakelijk prosverlivat op de diepte accuraat hierin millimetra gesneden. Het is daarvandaan eenvoudiger om voordeel van volgende methode te nemen: Waarna, als in de opening zalit kleefstof, tvloeit vdvinut erin alle shkant voor, en dan met behulp van pily voor chistovoi raspilovki otpilit toegeefl zijnen voor onderdeel shkanta noodzakelijke lengte gelaten. .

Om te vergroten bovenaards shkanta, pokrytuiu door de kleefstof, en consistent met om de betrouwbaarheid van de verbinding van de details van de spant te vergroten, wordt preliminarily naar impart de roughness van het vlak shkanta met behulp van rashpilya aangeraad.

Shipovoe verbinding kan worden door de meeste verschillende methodes uitgevoerd. In de verbinding op otrkrytykh breeuwt, de breeuwt van een doellat gekomen in overeenkomstige proushiny andere doellat, poosje breeuwt zijn uitstekend op de beiden details amalgameren. Verbinding op de ontluiken breeuwt wordt totaliter de gevallen gegolden, wanneer na de fabricage van de onderwerp van het meubeltje breeuwt aan een evenwicht hinderen niet, bijvoorbeeld breeuwt op de achterk hoeken van remiseer, op de planken, van stellazhei en gelijkaardige constructies, op welk zij latere alle gelijke dichtbegroeid plankami. .

Als breeuwt doof (vpotemok), dat middelen die enerzijds, meestal zijn voorafgaande, hen niet uitstekend. Breeuwt de topgevel lopen van de grondslag of borden zodoende binnen die zij worden door de stratum van de spant door de lijvigheid niet minder 0.5 cm gesloten. Voortvloeit enkel handleiding uit te maken met het dit draaien op uitzicht van het type van verbindingen uit. Breeuwt altijd narezaiutsya zodoende, om 000000. In de rekening van dat onderwerp van het meubeltje verbinding de rol volbracht van ontzagwekkende wig.

Te verrichten verbinding dichtbij direct breeuwt voor het begin stolyara eenvoudiger, dan, bijvoorbeeld, dichtbij breeuwt met het profiel in de vorm trapetsii, door zogenaamde "lastochkinym staart". In vypilivanii "lastochkinykh schaduuwt" wij meerdere ruimere lijvigheid beschouwen buiten, om latere verbinding was dicht. Voor exacte vydalblivaniya stameskoi "lastochkinogo staart" wordt repare grondslagen op aan het werk tafel door de rechtbank-nietje aangeraad aan. Om te zuivere zomen ontvangen, vydalblivaiut spant leix op de half van de lijvigheid van de grondslag, en dan overturn grondslag en vydalblivaiut daarentegen naskvoz. In beide types van de verbindingen van de details van de spant noodzakelijk preliminarily voorzichtig om (nadrezat) van vydalblivaemye plaats te stempelen, om verbinding was exact. Als instrument met het dit uitdraaien op is uitzicht gebruikt reismus. .