mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De individualiteit van de badkamer

De meest van de badkamer aanblik blij eentonig. Ja en de thema's van het meubeltje in de badkamer, onder andere shkafchiki, khot en schilderden in verschillende kleuren, doorgaans, hebben geen de individualiteit. Kovriki van penoplasta buiten het bad nedolgovechny daarvandaan die terzijde van anderen zij, worden de dagelijkse handeling van de vochtigheid aangedaan.

Vandaar wij suggereren naar jullie benuttende residuen beschikbaar in het huis van de materielen, bijvoorbeeld, van de grondslagen en battens, om meere individualiteiten in uw badkamer binnen te lopen. Misschien, volgens de verandering, ponadobitsya om wijzigingen en in de laatste compositie van de muren te maken.

Het is bijvoorbeeld, wij kunnen, benadruken de individualiteit van de badkamer erin twee onderwerp van het ovaal vorm begiftigd, op de muur en op de verdieping, namelijk vloeren-staande afrastering en nastennuiu plank, belangrijkste structuur welk moet gelijkaardig zijn. En voor die, en voor andere zijn gebruikte grondslagen door de breedte op omstreeks door 15 cm en lijvigheid 1,5 cm. Niettemin kunnen worden genomen drie grondslagen twee met betrekking tot boorden gesteld beschikbaar en in het centrum, en tussen hen moeten van ieder kant met betrekking tot neskolku planok gelijke lijvigheid begiftigen. Whereat vervaardiging afrastering, jullie moeten bijzondere aandacht op lagere grondslagen voerende transversal verbinding zich draaien. .

Zij moeten van dokhodit naar het eind zakruglennykh de grondslagen van smal kant, en afstanden tussen hen moeten minimaal zijn, om stichting was ontzagwekkend, om afrastering bengelde niet en zijn losse stadsdelen bogen zich niet. Zelfde ontzagwekkende moet verbinding tussen longitudinal en transversal grondslagen zijn. Better alles naar het gebruik hiertoe plaken koude otverzhdeniya en shurupy van niet staal roesten, sommige, utoplennye, als niet naar van poranili voet die, die zal op de afrastering worden. .

De algemene laatste compositie van de achterk muur van de plank moet zijn als op de afrastering. Het voordeel van zodanig plank houdt in in wat, zijnde verschuldigd naar transversal verbindingen welk in dit geval bevinden zich rechtopstaand, ovaal vlak meerdere verhuizingen van de muur stellende directe toegang om te ventileren. Op belangrijkste ovaal vlak privertyvaem shurupami plank samengesteld uit bokovin, van lagere grondslag en een of twee tussenpersoon polochek. Alle constructie aanblik vooral decoratief, als beide bokoviny worden van het vet materieel, bijvoorbeeld, van de grondslagen door de lijvigheid op omstreeks 3 cm, en lagere en tussenpersoon polochki, zakruglyayas, gekomen voorwaarts voorwaarts gefabriceerd. Daarmede de ovale vorm van het achterdeel van alle plank, ductily onderkennen, hoe wordt herhaald. .

In verreweg verkort type dit ovaal kan worden in de badkamer bijwijlen herhaald, bijvoorbeeld hoe vertikaale of horizontale back-knarste voor langwerpige spiegel of gering, ovaal gesneden buiten de grondslag (incluis met vyzhzhennymi schilderstuken) hoe polotentsederzhatel (bracht met overeenkomstig kriuchkami) onder of de houder van tualetnoi krant (treffen Schilderstuken zijn). Zodoende wordt de gemeenschappelijke stijl van de laatste compositie van de badkamer gemaakt. Voor vloeren-staande afrastering alsmede voor nastennoi plank en vullende onderdelen, wij willen om de natuurlijke kleur van de spant of te laten, als die vereisten de laatste compositie van de muur, gering om spant morilkoi te trakteren. Op de schilderstuken zelve-maakte producten worden vyzhzhennymi door de ornementen gedecoreerd. .

Whereat hersenschim misschien boundless. Voor vyzhiganiya better alles om van payalniki verschillende afmeting te benutten. Niettemin kunnen worden gewerkt en door de naalden, preliminarily raskaliv hen op het vuur. Knippatroonen kunnen worden op de boom en met behulp van andere geschikt hiertoe van het metaal thema's veroorzaakt. Afrastering en plank voortvloeit om olifoi te vergasten, om te hen bepalen van de vochtigheid invloed. Volgende spant sokhnet is blij lang, en dan zijn volgt van een of twee tijdperk om door achromatic vernis te dekken. .