mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Op welke wijze zich te draaien ongemak om in het gerief

Onderlegger altijd stremt, vooral als ze resideert rond de middelmaat van de kamer. In de appartementen gesituerd beneden het dak, vooral in landelijk gebied of kleine dorpen, dit, met betrekking tot kern respectievelijk onderwerpen de noodzakelijke basis van de constructie van het dak, draagt aanzienlijk van de ongemakken. Toch willen toetsen ongemak om in het gerief zich te draaien. Met behulp van onderlegger kan worden toegerust goed diner-tafel in de kamer comfort gemaakt. Het kan gebruikte zijn en hoe uitstekende plaats is voor het werk. Niettegenstaande wat ongelegen gesitueerde onderlegger, doorgaans, vult anders aan en donker hoek, willen proberen worden op gelijke tijdperk van beide ongemakken afgeholpen. Allereerst zodoende willen bereiden lager onderlegger van het dak van huis voor. Met het dit uitdraaien op uitzicht noodzakelijke obshit onderlegger door de grondslagen door de lijvigheid op omstreeks g treffen, Pribiv hun gebruikelijke draadnagels (waarheid draadnagels moeten van utopleny en hun opening zashpaklevany arboraceous zamazkoi) zijn. Grondslagen op het deel van lange bokovin onze aankomende tafel pribivaiut naar de grondslagen van inner en buitenzijde kant. De mogelijk asperities van obshitoi onderlegger preliminarily zijn alined door de wiggen, pribivaemymi draadnagels naar neobreznoi grondslag opalubki.

Volgende etappe houdt in de toebereiding stoleshnitsy in. De generaal lengte van de tafel moet van niet hoofdzaak overtreffen 125 cm. Als tafel zal lengtes, noodzakelijk om aanvullende houders in de vorm nozhek te beschouwen. (Op de schilderstuk zij worden) niet gestempeld. .

Breedte onze stoleshnitsy - 65 cm, en lijvigheid - 3 cm. Beste variant is bord van kleenoi triplex, niettemin in geindiceerde afmeting kan volledig gebruikt drevesnostruzhechnuiu bord (DSP) zijn. Tevens voor deze doelen van toepassing ook bord van massieve spant of glaswaar, oblitsovannaya door van boven en onder de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP). .

Noodzakelijke rigidness onze tafel inkopen op het deel van muur, zijnde verschuldigd om te versperren, gehecht naar de muur met behulp van shurupov met shkantami en op het deel van onderlegger, zijnde verschuldigd om te versperren, strak schroefden onder naar stoleshnitse welk loopt onderlegger alles behalve tot toe middellang zijn binnen. Van boven wij strak koppelen stoleshnitsu door de draadnagels (welk op dezelfde manier utaplivaiutsya en dan zashpaklevyvaiutsya) of shurupami, bonnets welk uitstekend en daarvandaan bevinden ons strikt symmetrisch. .

Hoogtepunt stoleshnitsy, op uw beleefdheid, van 65 tot toe 75 cm. Situeerde beneden het plafond plank welk jullie treffen op de schilderstuk aan, prachtig wordt gezien; In de combinatie met de tafel ze het ziet er dus naar uit de specifiek bulkhead van de huisvesting, maar ook erop kan worden diverse nuttige dingen gesteld beschikbaar.

De afdelingen van de plank (noodzakelijke twee afdelingen) vervaardiging van de grondslagen door de lijvigheid 2 cm welk bevinden zich op bepaalde afstand van elkaar (op omstreeks 20-25 cm) en door skolachivaiutsya draadnagels of paren shurupami op welke wijze dozen zijn voor de kleuren. Smalle kanten whereat blijven. Plank privertyvaetsya shurupami met betrekking tot onderlegger beide leden. Op het deel van muur privertyvaem shurupami op ingeschoven in de muur shkanty churbachok, door de breedte naar de gelijkmatige breedte van de onderlegger, en erop op dezelfde manier beide delen van onze plank welk dan, zeker op de blauwdruk op de bodem, worden door de grondslag gedekt en paren shtiftami. .

Onder de grondslag dit kan gebruikt voor podveski een of meerdere gering fluorestsentnykh gloeilampen zijn. Vandaar dat wij winnen lichtend ontsteken; Het is niettemin, zijnde verschuldigd naar wat ontsteken ab extra wordt gesloten, het veroorzaakt het comfort sensatie.

Alle deze constructie kan worden in een of meerdere verven, soobrazuyas van mebelirovkoi kamer geschilderd. Niettemin wordt gebruik en naturalnyi vernis, aangeraad aan omdat op de spant, pokrytoi door de vernis, structuur prostupaet de meeste afzonderlijk. .

Ecлh oпoрнaя baлka рacпoлofeнa cлhшkom daлeko ot cteны komнatы, mofнo ckoлothtь hз docok ctoрую h пoctachtь ee mefdу cteнoй h oпoрнoй baлkoй.
Als staande onderlegger bevindt zich ook is verre van de muur van de kamer, het is mogelijk skolotit van de grondslagen seconde en stellen zijn tussen muur en lager onderlegger in.