mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Hoe om antresol toe te rusten

In elk appartement derft plaats voor de slaand van diverse dingen. Dit vooral duidelijk manifesteert in kleine nieuwe appartementen. Antresol - een van de meeste efficiente mogelijkheden door wat dat afbeelding om dit probleem te beslissen. Niettemin in de appartementen met laag plafond antresol letterlijk hangt op het hoofd, en daarvandaan ze moet prachtig lijken, veeleer dan eenvoudig te zijn podvesnym oprichting van het mannelijk lid, obshitym grondslagen. Allereerst antresol moet op zodanig hoogtepunt zich bevinden, om eronder het is mogelijk was om, t te staan.Door hem. Om zijn hoogtepunt in hel, zij zeggen was deskundigen, niet kleiner 190-200 treffen

Er is de menigte van de mogelijkheden van de oprichting van het mannelijk lid zodanig antresoli. Wij zouden zoals wil om uw aankondiging op enkel varianten welk dragen, met betrekking tot onze mening, kan stalen voor jullie voorleggen. Hun uitvoering wordt, sommige, volgens de mogelijkheden van de huisvesting en, natuurlijk, overeenkomstig stolyarnymi de geschiktheden van het thuis magister die vozmetsya voor deze materie uitgevoerd. .

Variant eerst: Per van beide leden van perekrytogo huisvesting consolideren vet lager batten, door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid 3 x 4 cm of 3 x 5 cm. Ze privertyvaetsya naar de muur shurupami door van hout of plastic shkanty adapteerde in de muur vooraf. Voor nastila is gebruikt elk type van grondslagen. Losse grondslagen moeten dicht bij elkaar vastliggen, en antresol moeten worden onder in donkere toonen geschilderd. Als specifieke decoratieve beeindiging, onder op het lager battens antresoli krepyatsya (met zapilami) op shtiftakh bevindende toerbeurt met de elkander met de intervallen 3 - 5 cm. Battens moet lijvigheid 15-20 mm hebben en zodanig breedte welk zal door hem moet antresoli onder of toucheren om tussen hen kleine zuivering verbleven. Als deze battens om in hel toonen te weerstaan, dan kleurig contrast betreffende donker lager onderdeel antresoli zal niet enkel zeer solidno maar ook modern schouwen. .

Seconde variant is, pozhalui, de meest eenvoudig. In vele appartementen in de reorientation van de logementhouders op nieuw meubeltje kan verblijven bijstere inktkoker weerhield stoleshnitsa. Wordt niet uitgesloten die ze precies zal vullen kamer welk moet superceded zijn. Tevens in de verkoop totaliter kan worden versterkt fanernuiu het bord van noodzakelijke afmeting gevonden. .

Bord moet exact corresponderen grootte gaf. In allen van lateraale muren vmazyvaiut door de verdunning van alabaster of alabaster niet kleiner twee shtyrei zo, om zij kwamen voorwaarts van de muur molteken bracht met de openingen beneden shurupy of schroeven door het kant onder. Vervolgens wordt bord gelegen, de omlijningen van protrusive onderdelen shtyrei worden door de potlood geformeerd, en deze vlakken vydalblivaiutsya van het bord op zodanig diepte welk in navolgende toepassing zij is ongedeeld-naprosto erin verdwijnen. Om antresol niet sdvinulas, ze privertyvaetsya Shurupami onder. Het is in de conclusie, van de verdieping zashpaklevyvaiutsya zamazkoi voor de spant. .

Na de inname zamazka is alined shlifovaniem zapodlitso, en daarmede onzichtbaare ontzagwekkende verbinding schijnt. Als antresol enkel dag wil wordt genodigd hebben om los te branden, zal niet stileren van bijzondere arbeid om zamazku met behulp van oud stameski te schrappen. In derde variant met behulp van van hout battens door de lijvigheid 2-3 cm sooruzhaetsya glaswaar, attachable naar de muur met behulp van shurupov en shkantov, en af vanboven wordt door doordringend stolyarnoi bord (met de basis van de grondslagen) gedekt. Whereat noodzakelijk te nemen in de rekening dat lager glaswaar wordt gebouwen gelijkmatig zo veel ingevuld, hoeveel wordt volgens bedoelde rekening aangeraad, om te ontwijken provisaniya antresoli. Voor Baskisch, als rekening laat, is gebruikte ook triplex of firma drevesnovoloknistaya bord (TDVP). Op de bodem glaswaar obshivaetsya door het bord, oblitsovannoi shponom, hoe van hout paneel. Whereat om wij velg laten, door de breedte niet kleiner 5-8 cm, kruidden in andere kleurig toon, dan strijkend. .