mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Paard-kachalka kan pastis op het gras

Zweedse muur, kacheli, gorka voor het rijden schrijven aan de toerusting van meeste de speelplaats van toe. Het tekort van hen, niettemin, is wat deze toerusting het is mogelijk zonder alle manier van apprehensiveness gebruik leix van bepaalde leeftijd. Daarvandaan hoogstens kleine kleinere mogelijkheden naar de inhoud van de dorst van de activiteit. Niettemin en hier kan worden uitgang gevonden. Vroeger door alsmede nu ruime populariteit op baby's benutt paard-kachalka. Waarheid in het appartement zijn vooralsnog het is onmogelijk om door de zelve geruisloze speelbal (tenminste betreffende te roepen die, die levens op de bodem). Echter paarden worden weien verbonden aan. Daarvandaan in de oprichting van het mannelijk lid onze stilizovannoi paard-kachalki voortvloeit om te beschouwen, om ze kon pastis op travyanoi de enveloppes van de yard.

Onze van hout poni wordt van vier belangrijkste eerste beginselen gefabriceerd, namelijk van twee glashard zakruglennykh bokovin en twee tussenpersoon grondslagen (hoofd en portie scheidt voor versterkend van de constructie). Voor anatomisch zakonchennosti voortvloeit om anders hoofd te vestigen, en voor het gerief van kleine passagier - grondslag-sedlo, lager spinu en twee battens, waarover kan worden voeten ingestellen. Als materieel gebruik obstrugannye grondslagen (door de lijvigheid niet kleiner 2 cm) van de pijnboom of eli. .

Afmeting moeten zodanig zijn, naar om aankomende passagiers het was geschikt naar de zitplaats en zonder de moeilijkheid worden gezwiept. Belangrijkste afmeting kunnen worden navolging een of anders genomen: Lengte - 110 cm, hoogtepunt - 60 cm en breedte 25-30 cm. Voortvloeit opnieuw om te benadrukken die zakruglenie moet vormen niet polukrug, en te corresponderen de elk meer bespannen cijfer (van het type van ellipse) om onze paard in intensief bounce niet perevernulas. .

Voor bokovin grondslag paren tussen elkaar en worden aangeplakt door de kleefstof koude otverzhdeniya (dit verrijst onder druk met behulp van ruimere rechtbank-nietjes of speciaal podkladok). Voor onbuigzaam fixirovaniya na vyrezaniya bokovin tvloeit privernut naar inner kanten transversal battens zo voor, als beschreef op de schilderstuk, t.Door hem. Middelmaat - meteen en beide buitenzijde asquint. Lijvigheid correspondeert de lijvigheid van de grondslagen, en breedte moet gaan op over 8-12 treffen Inner lager grondslag vypilivaetsya in de plaatsen van de kruising volgens de waarde van battens. Bovenste en lager grondslag worden ingevet op de zomen door plaken koude otverzhdeniya en paren met bokovinami met behulp van draadnagels of shurupov. Battens voor de voeten (lengte - op omstreeks 40 cm, breedte - 5-6 cm, lijvigheid - 3-4 cm) kleefstof naar bokovinam volgens blueprinted afstand van de grondslag van de zitplaats en voor ruimere prochnosti privertyvaiut hen complementarily shurupami (tselesoobraznee om dit voor de verbinding) te maken. .

Het hoofd van het paard wordt van de grondslag door de lijvigheid 3 cm gefabriceerd en, afhankelijk van artistieke geschiktheden en verrijkingen, decoratief wordt door middel van aanvullende nakleivaniya losse onderdelen versierd, bijvoorbeeld, oog van en oren, alsmede grivy fabriceerden van de leder of zelfs van eigentijds of kunstmatige haren en t. D. .

Houder voor het hands maken van om het staafje door de lijvigheid 2 cm welk wordt in de opening geintroduceerd, prosverlennoe in het hoofd van paard, en wordt er op de kleefstof ingestellen. Sedlo wordt erbuit van de spant door de lijvigheid 2 cm gesneden en van boven zakruglyaetsya (misschien ook wordt met zacht obivkoi) ondergebracht. Ze pribivaetsya draadnagels of privertyvaetsya shurupami, poosje leten naar op die, om draadnagels en shurupy waren utopleny. .

Grondslagen voor spinki berutsya gelijkaardige lijvigheid. Hoofd en grondslagen spinki oppere grondslag verenigen met behulp van shkantov. Als niet te om grasveld te vergallen, wordt anders podkovat onze loshadku aangeraad. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan gebruikte zachte plastik of vette schrappen penoplasta zijn. Afhankelijk van rekening dit "podkovy" tvloeit nu voor en opnieuw om te vernieuwen.

Onnodig om te zeggen die zodanig speelbal na de toepassing voortvloeit om in de kelder op te slaan, veeleer dan om beneden opene lucht toe te laten, waarvandaan ze kan gauw regen en syrosti ontaarden.