mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Skladnoi stolik - eenvoud en gerief

Het is sommige, tal van die, omstreeks dan wordt in dit boek en verteld die wij suggereren naar jullie moeten maken, kunnen worden in mebelnom winkel gekocht, poosje maakte in de meeste diversified varianten waar. Echter dit in geen geval moet zijn sta-in-de-weg hereto, om te proberen om deze dingen het hands te maken. Leger gewillig de meubeltje te maken van multigoal benaming (welk hereto zal zich bezighouden niet zo reeds vele plaatsen in het appartement) verbouwt niet met betrekking tot dagen, en met betrekking tot klok. Om ongedeeld in de fabricage van de thema's van multigoal benaming betr te nummeren en skladnoi tafel, omstreeks welk zal toespraak in dit hoofdstuk rijden. Deze tafel kan gezwind op het balkon vastliggen, om hoe servirovochnyi tafel in het appartement te benutten, bijvoorbeeld, in wiens-nibud verjaardag, en misschien en voor het gezin edy kartofelnykh oladii op de kookgelegenheid, waar in het algemeen geen erratum voor de tafel, en, sommige, in de tuin, waar door de avond kan zij zonder de moeilijkheid inzamelde het en om barak een aanvang te nemen.

Als materieel voor zodanig tafel bijstere inktkoker om de spant van ferme rassen te benutten, better alle beuk welk waarheid niet altijd gemakkelijk van de toegang stolyaru-amateur, maar ook naar persoon zonder overeenkomstige verrijkingen het zal noodzakelijk om bepaalde streven aan te hechten om het om te vergasten. Maar ook zachte spant, bij voorbeeld pijnboom en el, ook wijd wordt gegolden, echter hier wij moeten naar opletten die, om gebruikte ons materieel was zonder suchkov. .

De afmeting van onze tafel kunnen de meest diverse zijn. Het is daarvandaan het is aanbevelenswaardig, om afmeting welk jullie benutten, baseerden op uw persoonlijke doelen, alle gelijk zouden worden pro rata met genomen die welk wij hier offreren. Vooral precies moeten worden hoeken weerstaan, vanwege hen wordt de lengte van eerste beginselen podstolia uitgerekend. Als benaderen afmeting aanbod volgende een of anders: Hoogtepunt - 75 cm, grootte stoleshnitsy - 60 kh 100 cm. .

Principieel alle onderdelen moeten tussen elkaar met behulp van shurupov paren. Allereerst zich begeven op de aanmaak onze stoleshnitsy. Ze bestaaatt uit grondslagen door de lijvigheid 2 cm met nauwelijks skruglennymi zomen welk zijn bedded door de toerbeurt met de elkander en privertyvaiutsya shurupami naar twee verblijvend aslant stoleshnitsy koppelend battens. Deze transversal verbindingen op gelijke tijdperk zijn gericht plankami, consistent met de verschaffen de oppere vasthechting van de tweetallen nozhek. Op deze rekening deze battens lijvigheid hebben op omstreeks 3 cm en hoogtepunt op omstreeks 4-5 cm. Behoorlijk van de schilderstuk, zij bevinden zich zodoende die stoleshnitsa komt voorwaarts rondom overheen hen op 5-8 treffen .

Podstole bestaaatt uit twee onderdelen aspect rum, poosje in raskladyvanii en skladyvanii ieder daarbinnen andere verstrijkt. Prochnost van een glaswaar wordt gesitueerd boos-nakrest door het tweetal van battens bevoorraden. Beide battens koppelen op de bodem met poperechinoi. Adapteerde kruis-nakrest lager glaswaar wordt door sub stoleshnitsei transversal battens (better alles shurupami met de noten en podkladnymi sluitringen) gekoppeld. Op andere staande glaswaar er is om batten welk, wanneer tafel in genomene in tweeen toestand, beren op twee okruglennykh ijzer ugolnika adapteerden beneden stoleshnitsei. (Dit moet precies worden volbracht, anders opstelen zal bengelen.). Beweeglijke verbinding podstolia wordt met behulp van shurupov en noten in de overtocht punt nozhek uitgevoerd. .

In ingezamelde toestand podstole vormen zo, als merkten op lagere schilderstuk. Omdat in de punten, waar podstole resideert in beweeglijke toestand, materieel wedervaart bijzondere rekening, wordt gebruik voor deze onderdelen ontzagwekkende spant aangeraad aan.

In de tegenwoordigheid van de handelswaar materiele tafel kan worden door achromatic vernis gedekt of om te schilderen. Het is in elk geval noodzakelijk om bepaalde zorg te verrichten, omdat verf kan de plaatsen van beweeglijke verbindingen aanplakken. .

Ctoлeшнhcу mofнo hзgotochtь h hз cплoшнogo mateрhaлa (нaпрhmeр, hз cteнkh ctaрogo шkaфa). togda, ceрoяtнo cлedуet пoрekomeнdocatь cdeлatь dля ctoлeшнhcы пokрыthe hз mateрhaлa, уctoйhhcogo прothc atmocфeрных coзdeйctchй.
Stoleshnitsu kan worden gefabriceerd en van vast materiaal materieel (bijvoorbeeld, van de muur van oude kleerkast). Dan, waarschijnlijk tvloeit te om stoleshnitsy strijkend van het materieel voor, paardenstal tegen atmosferische invloeden aan te sturen op.