mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Veshalka voor 2-gaan "En"

Is aanzienlijk van classroom wordt in scholen versteld, zijnde verschuldigd naar de initiatief van ouderlijke comites, vaders en moeders namen in de rekening. Instandhouding aanslagen, dikwijls, niet enkel van laatste compositie van de muren. Nu en opnieuw wordt genodigd hebben om te vernieuwen of aan te vullen van je welste aantal van de thema's van toerusting scholen.

Als een van voorstellingen voor zodanig obshchepoleznykh van de werken wordt gesuggereerd toe te rusten gaan met muur constructie met opene planken mee en veshalkoi (treffen Oppere schilderstuk), bij wie kan worden diverse dingen gesteld beschikbaar. In de eerst plaats is gebruikt veshalka. In gesituerd overheen veshalkoi otseki kan worden geputten en om de meeste diverse dingen in te stellen, bijvoorbeeld, boekerij refereren, archival materieel en t. D. Op oppere plank kunnen worden gorshki met de kleuren ingestellen, diverse suveniry en memorabele schenkingen of waarome de leerlingen van deze stand noodzakelijk om op het type op te slaan. Better alles om deze constructie maar meteen voor classroom in te stellen.

Wij willen beschouwen in meer detail constructie van onze planken. De lengte van hen misschien elk. Een afdeling wordt van 5 grondslagen volbracht. Het vormt veshalki voor de kleren, doos voor de boeken, van de directory's en t. D., Alsmede bovenste strijkend bestempeld als voor adapterend van kleurt of de meeste diversified collecties. De meeste aanbevelenswaardige afmeting: Hoogtepunt - 130 cm, breedte - 100 cm, het hoogtepunt van de doos voor de boeken - 25 cm; De breedte van de grondslagen gebruikt als planken, - op omstreeks 20 cm, de breedte van batten voor veshalki-15 cm. .

Op batten door de lengte 100 cm kunnen worden 5 gesteld beschikbaar, in uiterst geval, en zes kriuchkov voor de kleren hen door eenvormige intervallen en privernuv shurupami gesitueerd. Whereat voortvloeit om in de rekening te nemen die moet voldoende afstand, verblijven om povesit en hoofdletter.

Als materieel worden obstrugannye van beide leden sosnovye of elovye grondslagen gegolden. Grondslagen worden precies volgens gegevene grootte gesneden, naam, zodoende, om de plank van de doos voor de boeken en batten veshalki waren van de lijkend op lengte en slaan juist tussen beide vertikaale grondslagen. Oppere grondslag onwaarheden op bokovinakh. Op vertikaal stoikakh, op de zoom gericht op muur, vypilivaetsya op de bodem overeenkomstig stadsdeel, noodzakelijk voor de plint. .

Als er is voorradig materieel van noodzakelijke lengte, kan worden dubbel verticaal stoek ontbeerd. Als jullie hebben er zijnen leix smalle grondslagen, zij zijn bedded door de toerbeurt noodzakelijke breedte gevormd, en, met betrekking tot minder afmeting, onder strak worden door tussen elkaar transversal battens getuigeerd. .

Voor de verbinding wij kunnen shkanty benutten of shurupy (kunnen worden genomen en draadnagels). Voor ruimer prochnosti wordt aangeraad in de plaatsen van de verbinding om kleefstof te veroorzaken. Shurupy of draadnagels moeten utopleny zijn, en alle beschikbaare zomen moeten skrugleny nazhdachnoi krant zijn om die, die zal dit veshalkoi, niet poranilis benutten.

Losse onderdelen strak paren tussen elkaar shurupami zodat veshalku kunnen worden op noodzakelijke lengte uitgebreid. Het is tevens, zijn het is mogelijk zavernut aslant. In dit geval in de hoek zal gering otgorozhennoe kamer formeren. .

Onnodige om dat verbinding tussen veshalkoi te zeggen en muur moet ontzagwekkend zijn. Hiertoe in de muur liggen op alabaster shtyri (kleinst mogelijke hoeveelheid met betrekking tot van boven vast en onder) welk strak paren met vertikaale grondslagen met behulp van shurupov. Planken zullen naryadnee schouwen, als om hen in verschillende kleuren af te schilderen. .

Detaльныe heрtefh пokaзыcaюt coedhнeнhe hacteй cteллafa co cteнoй шtыряmh. Hуfнo obрathtь cнhmaнhe нa to, hto шtырh уctaнacлhcaюtcя c teх mectaх, gde oнh плoхo chdны, hлh, gde ckрыcaюtcя ceщamh, ctoящhmh c cteллafe.
Detailleer werkjes merken de verbinding van onderdelen stellazha met de muur shtyryami. Het is noodzakelijk om naar op te letten wat shtyri vastliggen in dat adapteert, waarin zij zijn slecht uitstekend, of, waar dierevel door de dingen kostend in stellazhe.