mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Mebelnaya muur onderaan menselijk wasdom

Mebelnye muren of kleerkasten meestal worden zodoende toegerust die zij omvang in nieuwe appartementen op alle hoogtepunt van de kamer, tot toe zelve plafond. Als in het appartement meerdere kamers, in een daarvan alle meubeltje of onderdeel zijn kan worden zo geselecteerd, om ze was laag. Onze kandidatenlijst wordt daar juist hieraan geval verkleind. De vraag is die shkafe die wordt gecomponeerd van de rechtopstaand situeerde vet battens en planken als transversal verbindingen. Op oppere schilderstuk wordt zodanig kleerkast samengesteld uit drietal otsekov welk gepresenteerd, zijnde verschuldigd naar wat in lagere afdeling worden dverki, aanblik toegerust vooral compact. Hiervan voorbeeld wappert volgende beschrijving. Niettemin voor vast materiaal dverok kan zijn maakte leix ene gebruikelijk (of plooi-back dverku) leix in een van lagere afdelingen. Natuurlijk, kleerkast kan worden gelaten en met opene planken.

Het hoogtepunt van deze kleerkast 160 cm, t. Door hem. Op de hoogte oog. Breedte gedeeld otsekov - 80 cm. Lager battens moet lijvigheid hebben met betrekking tot minder afmeting 6x6 treffen Als materieel zijn gebruikt beschikbaar in de verkoop van drevesnostruzhechnye bord (DSP) door de lijvigheid op omstreeks 2sm. Zij varen planken en dverki uit. .

In gesuggereerd door de variant van de DSP kan worden erbuit meerdere vaste planken gesneden. In onze geval van hen vier: Lagere plank (polik), plank schiftend lager onderdeel van de middelmaat, tussenpersoon plank, en oppere plank dekkende alle constructie. Planken niet evenmin speciale houders hebben. Door bepaalde intervallen in het lager battens zijn maakte vyrezy op de lijvigheid van de plank (maximum vpoldereva - op de half van de lijvigheid van batten) en van beide leden vydalblivaiutsya stameskoi. .

In de verbinding van de plank en lager battens worden met de elkander aangesloten en worden tussen elkaar shurupami getuigeerd. Om impart naar alle oprichting van het mannelijk lid noodzakelijk rigidness, achterop worden ingeschoven en paren met de planken met behulp van shurupov batten door het hoogtepunt, op omstreeks, door 5 cm en lijvigheid 2-3 cm. Beperking het opleggen aan bewegen zich constructie bokoviny gekomen voorwaarts voorwaarts of omgekeerd op 1 cm terug. Volgens het het wij stellen fort planken achter de uitwendige zomen van battens voorwaarts of otodvigaem back in, omdat lateraale vliegtuigen slaan precies tussen battens en privertyvaiutsya shurupami naar de zomen van de planken. Om speciaal om verbinding met behulp van shurupov te benadrukken, wij willen om shurupy met om de hoofdletter te gelden. .

Dverki wij precies podgonyaem te gesloten schaaft, krepim hen royalnymi door de lussen en dan hengsels vestigen. Dichtbij dverki met behulp van magnetisch zashchelok. Op de schilderstuk (op de bodem op de gelaten) wordt gepresenteerd de variant van de paardenstal verbinding planok op breeuwt. Om naar deze begin magisters naar amateurs gemakkelijker waar te maken, dan om vrezku in vertikaale paardenstal te maken. Voor deze lager battens consolideren door de intervallen van battens, lengte welk verhuurt vdvinut tussen hen planken. .

Op de muren deze methode memoreert prorezanie paza, bij wie wij leix sluiten borden om, en dan hen consolideren met behulp van shurupov. Waarheid whereat variant rechtopstaand situeerde battens voorkomen blij vet; Tevens moeten hen keurig Pools op de zomen. Op de schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde wordt kandidatenlijst gegeven, in de uitvoering welk wordt bereikt vooral ontzagwekkende verbinding tussen batten en plank. In dit geval in de plaatsen, waar belated worden shurupy geintroduceerd, openingen droeg in DSP en vkleivaiut van hout shkanty. Niettemin alle die moet worden precies gemeten en stempelde. .

Anderse meerdere kandidatenlijsten, op sei the times van afmeting beroerden. De algemene diepte van de kleerkast moet 40 cm niet overtreffen, afstand van de seks tot toe lagere plank (polika) moet op over 15 cm gaan. Het hoogtepunt van het lagere deel van alle constructie moet 80-90 cm niet overtreffen