mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Glaswaar voor babushkinoi kushetki

Zelfs ongelegene kamer, zodoende toegerust, kan zijn maakte gezellig, als beraadslagend planning, om een gebetene hersenschim te manifesteren. De achterstanden van de kamer helemaal niet door alle middelen om door monetaire uitgaven te compenseren. Wij willen nemen, bijvoorbeeld, oud babushkinu kushetku. Zijn totaliter kan gebruikt in het appartement re-toerusting zijn. Als hereto jullie hebben ergens in de timmerhout kamer kosten oud, niettemin bijstere inktkoker kleerkast hield, dat probleem beschouwen van de constructie materieel voor obramleniya kushetki wordt beslist.

Lengte zodanig oud kushetki, doorgaans, - 190 cm, breedte 85-90 cm. Tevens in het bed-hoofd kushetki er is om de cilinder met dicht nabivkoi, steil en hoog geklommen overheen het vlak kushetki. Niettemin noch verhinderingen dit ontwikkelt niet. Om te benutten kushetku voor de slaap van perepad hoogtepunten kan worden beloond uitgedrukt podushki met nabivkoi van porolona welk door de dag zal formeren brindled plekken kleuren op odnotonnom de back-knarste van het materieel obivki. Obivku matratsa kushetki door de materie proberen om zelve of te verrichten, als zal niet wagen voor het dit om te nemen, geven winkel toe. Als te bedaren jullie zullen niet verlangd worden om op obtyazhku kushetki geld uit te geven, kunnen worden probleem met behulp van decoratief bedspread beslist. .

Maar natuurlijk antwoorden omstreeks babushkinoi kushetke, waarin het is mogelijk pospat op de avond en door posidet dag zo versimpeld te begrijpen tvloeit niet. Alle de meer in de kamer, waar niet zo reeds vele stemt. Daarvandaan zich begeven op de oprichting van het mannelijk lid van de glaswaar welk op onze uitzicht het schijnt zeer aanbevelenswaardig. .

De belangrijkste basis van de glaswaar is verdieping-staande shkafchik en plank erover. Deze constructie bevindt zich achter het bed-hoofd kushetki. Ze bestaaatt uit drie rechtschapene gesitueerde grondslagen door de breedte gaan cm en lengte op omstreeks 80-90 cm welk af vanboven paren door transversal grondslag, daardoor wat zal twee afdelingen vormen. Oppere grondslag komt voorwaarts voorwaarts en in beide leden door rond 2sm. .

Maar meteen achter het bed-hoofd kushetki, ligt bokovina vast, breedte welk wordt door de breedte kushetki (op omstreeks 90 cm) vastgesteld. Materiele bokoviny - fanernaya of firma drevesnovoloknistaya bord (TDVP). Onderdeel (in de vorm van het nachtkastje) verblijvend terzijde van kushetkoi, misschien brachten met meerdere planken voor de boeken en andere thema's onder. In onze geval wij schuiven leix poperechinu in. Eronder wordt plastic planka (voor zanaveski) die dichtbegroeiden kozyrkom door de breedte op omstreeks 5 cm geadapteerd. Wegens dit lagere onderdeel het is mogelijk zanavesit en gebruik voor adapterend van diverse thema's welk niet door alle middelen om voor algemene onderzoek te exposeren.

Constructie zeer is eenvoudig. Alle drie vertikaale muren paren met oppere grondslag met behulp van shkantov. Op shkantakh ligt en de plank van het nachtkastje vast. Voor de ruimer rigidness van de constructie op shkanty of breeuwt voor zanaveskoi, tussen lateraale muren zwerm staan battens door. Voorste batten dient whereat voor beukend op shtiftakh, consistent met prikleivaniya bokoviny kushetki, een aanvang nemen bed-hoofd. Hiertoe beneden oppere grondslag wordt op shtiftakh ander batten aangebracht. Voor splachivaniem losse eerste beginselen het is onmogelijk om te fluiten naar wat op de lagere achterk zoom van drie vertikaale grondslagen noodzakelijk om van noodzakelijke waarde zapily voor de plint te maken, om alle constructie kon staan back moet naar de muur steunen. .

Na de constructie agglutination scheep gaan op de toerusting van voorste onderdeel onze gezellige ugolka - seconde bokoviny kushetki. Als bokoviny ligt versterkt bord (van gelijk materieel, als van bokovina bed-hoofd) door de breedte, naar overeenkomstige breedte kushetki, en door het hoogtepunt op omstreeks 50 cm vast. Poverkh bokoviny, op shkantakh krepitsya poperechina breedte 50 cm. Alle deze constructie ligt vroven met lagere zoom kushetki vast en zeer zorgvuldig wordt naar de zoom shurupami van de buitenzijde geschroefd. .