mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Chetvero leven op de dacha

Steeds meer binnenloopt hebbelijkheid om uitgaansdagen op de natuur zich te gedragen. Waarheid, op de dacha of in de gering sadovom cabine geen het comfort van stedelijk appartement, maar, volgens beschikbare voorwaardes, er allemaal mocht worden tamelijk geschikt toegerust, praktichno en aanbevelenswaardig, poosje materiele uitgaven moeten niet zakhodit voor bepaald bereik. Daarvandaan onze voorstel beschouwt de gebeten door beet variant verbreedde van de toerusting welk met de tijdperk zal afhankelijk van financiele mogelijkheden zich ontwikkelen en vergde materieel.

Onze kandidatenlijsten, naar de gesuggereerde uw aandacht in dit hoofdstuk, moeten grafische voorstellng merken, op welke wijze huis samengestelde uit vier persoon, kan razmestitsya in kleine huisvesting. Wij nemen hier afmeting van de kamer van van hout cabine: Plein - 300 x 280 cm, hoogtepunt - 280 cm. Noodzakelijk allemaal om zo te ontwerpen, om het is mogelijk was om in deze huisvesting in slechte weersgesteldheid te leven, om te slapen, om etenswaar en waar voor te bereiden-die te stellen beschikbaar kleren (treffen Het belangrijkste plan van de kamer). .

Verafgelegen van het venster hoek wordt toegerust, op welke wijze zone is voor slapen. Whereat bedden bevinden zich zodoende die nozhnye de delen van hen verblijven boos-nakrest in de hoek, t. Door hem. Dvukhetazhnaya bed met een en dvukhetazhnaya bed daarentegen. De afmeting van de bedden componeren 180 x 90 cm, en het hoogtepunt van bokovin bedden - gaan cm. Muren zijn seconde bokovinoi bedden, poosje op de vlakken van de muren zetelen leix battens, waarover zijn bedded de grondslagen van de stichting van de bedden. Het bed-hoofd van de bedden krepyatsya op tussenpersoon muren geklommene tot toe zelve plafond (treffen Oppere schilderstuk is). De muren van de huisvesting beperking bedden daarentegen. .

Bijzonder prochnost dit krovatnaya constructie samengestelde uit vier onderdelen, inkopen voor de rekening van de onderlegger (10 kh 10 cm in poperechnike) welk in de hoek vier gesitueerde vriend overheen andere bedden strak wordt van bokovinami bedden, door de seks en plafond gekoppeld. Er voortvloeit om podveski voor de ladders te stellen beschikbaar, met betrekking tot welk kunnen worden oppere bedden geklommen. In het hoogtepunt 280 cm onderste bed wordt maar meteen op de verdieping toegerust; Erover, op juiste hoeken, op het hoogtepunt naar 45 cm "hel" tweede bed bewoont; Gelijke hiaat voet bij stuk houdt er toe zelve bovenste, kwart bed. Voor deze constructie better van allemaal gekomene boven ongedeeld, molteken matrasy, het is aanbevelenswaardig van penoplasta. .

Het overblijfsel van het deel van het kant van de muur is gebruikt voor verkaveling bekleedt. In onze voorbeeld ze bevindt zich tussen belangrijkste muur, waartegen abut bedden en door de muur van de kamer abutting aan het venster. Zijn voorafgaande ze wordt van de huisvesting zanaveskoi, en hier overvloedige kamer voor de kleren en kostuum-gevallen, gesloten alsmede van de beddegoed. Kamer tussen andere belangrijkste muur, waartegen abut bed, en door de muur van de kamer op het deel van deur op dezelfde manier wordt zanaveskoi geschift. Daarvoor plank bewoont voor elektroplitki of gasachtig bord. .

Het geblevene deel van huisvesting op het deel van venster wordt toegerust, hoe ugolok, waar kan posidet vier persoon.

Tafel moet sooruzhen zodoende zijn, om te zijn gebruikt voor residentiele huisvesting alsmede voor de plaats alvorens huis, voor verandy of arbour.

Het bestaaatt uit vier-5 grondslagen van noodzakelijke lengte welk privertyvaiutsya shurupami naar transversal grondslagen, daardoor wat wordt ontzagwekkend stoleshnitsa gewonnen. Afstanden tussen battens kunnen 0.5-1 cm stileren. De oppere zomen van losse battens wij wijzer. Voorste nozhki bestaanan uit twee op de hoek ingestellen battens en poperechiny, alsmede tussenpersoon perekladiny. Dit nauwelijks protrusive, combineerde nozhka privertyvaetsya naar tortsovoi kant stoleshnitsy. .

Op het deel van muur stoleshnitsa wordt met kriuchkami ondergebracht. Kriuchki lopen lussen gesituerd op de muur, waarbij stoleshnitsa strak podveshivaetsya binnen. Als lussen om door gelijkaardige afbeelding van buiten huis te situeren, totaliter deze kunnen plaatsen de tafel vastliggen.

Mecto пod ctoрoй kрocatью (cнhзу) mofнo рachoнaльнo hcпoльзocatь, рaзmecthc dceрcы (прoctыe hлh otkhdныe) h oboруdocac зa нhmh шkaфhhk. Pрh эtom cлedуet уhectь, hto k нhfнeй kрocath (c нofнoй hacth) прhctрahcaetcя bokocaя cteнka.
Plaats beneden de seconde bed (onder) kan zijn redelijk gebruikt dvertsy (ongedeeld gesteld beschikbaar of plooi-back) en voor hen shkafchik toegerust. Whereat voortvloeit om in de rekening te nemen die om bed (in nozhnoi onderdelen) pristraivaetsya lateraale muur te verlagen.