mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Bloem-bed in het bed-huiskamer

Izdavna een van de meeste decoratieve eerste beginselen in onze kamer op elk tijdperk van jaar vertoeft de beet respectievelijk natuur bezielen, namelijk bloemen of vechnozelenye planten. Niettemin deze bloemen en planten moeten correct zich bevinden, om te vervullen in de kamer overeenkomstige uitwerking. Hiertoe hier wordt meerdere de voorbeelden van de succesrijke verbinding van de diverse types van planten en hun correcte schikking binnenshuis gepresenteerd. Basisprincipe houdt in in wat dozen voor de kleuren moeten niet worden land, khvoei of Stones ingevuld. Erin wij moeten diversified planten samen met hen gorshkami instellen.

Op onze schilderstuken worden gepresenteerd van vier variant van zodanig dozen welk kan worden residentieel "ingestellen alsmede in aan het werk huisvesting, en kan gebruikt in de club en maatschappelijke huisvestingen zijn.

Variant eerst (schilderstuk boven op de gelaten). Hier de vraag is die specifiek etazherke, waarover ligt de doos, meerdere protrusive in alle kanten vergeleken met de top etazherki vast. Etazherka (als in onze geval) misschien geopend van drie kanten, niettemin en misschien brengen met de achterk muur onder of om muur te midden van te hebben zodat van beide leden kan worden boeken of andere dingen gesteld beschikbaar. In bovengenoemd voorbeeld voor de schikking van plant rond de middelmaat van de huisvesting is gebruikt onze podstavka voor de kleuren welk kan worden alomvattend beschouwd. Hoe generaal, het basisprincipe van de oprichting van het mannelijk lid een en gelijk, wijziging leix afmeting. Voor etazherki wij materieel benutten door de lijvigheid op omstreeks 2 cm. Lagere plank ligt tussen muren vast. Zijn en andere vstavnye planken kunnen worden shkantami met lateraale muren gekoppeld, consistent met razdelitelnymi muren of vrij om battens te activeren. Niettemin in het besef prochnosti onbuigzaame verbinding is, sommige, elk meer betrouwbaar. Hoofd, als het stond reeds bij, zavershaetsya door de doos voor de kleuren; Het komt voorwaarts in alle kanten voor de boorden etazherki door rond 5 cm. .

Het hoogtepunt van de doos moet niet overtreffen 15-20 treffen De doos bodem tussenvoegsel tussen muren. Als alle constructie dan zal geschilderd worden, zijn kan worden op de draadnagels (draadnagels utaplivaiutsya gekoppeld, van de opening zashpaklevyvaiutsya, vlak wordt nazhdachnoi door papieren) gefatsoeneerd. Bodem eenheden met de muren shkantami. Van boven wij privertyvaem het shurupami naar lateraale muren etazherki. Beneden etazherku podkleivaetsya bajonet door het hoogtepunt op omstreeks 5 cm verscheidend rondom back op 2sm. Bijzondere zoom ontwikkelt op de doos met de kleuren vensterraam door de breedte 5-6 cm, protrusive buiten door rond 1 cm. .

Volgend voorbeeld is gering yashchichek welk wij kunnen op de tafel instellen en welk wordt voor ene ruime of meerdere gering planten benoemd; Is het haalde met betrekking tot gelijke grondbeginsel, als in eerst geval, niettemin zonder oppere glaswaar. Het heeft vergelijkenderwijs hoge bajonet verscheidend beneden de doos rondom door rond 2 cm. .

Onze volgende variant van de doos (op de schilderstuk boven aan de rechterzijde) wordt met zes hoeken volbracht. In de fabricage van deze doos op het begin thuis magister kan problematiek in de verbinding van askew zomen schijnen. Voor beste stabiliteit onder tot toe het midden van het hoogtepunt van de muur van de doos tvloeit complementarily naar bolster boven battens vorming overeenkomstige hoek, met behulp van kleefstof koude otverzhdeniya voor. .

Totaliter varianten welk wij offreerden jullie, tvloeit obit ab intra bodem van de doos plastikom door de lijvigheid op omstreeks 2mm voor, om te het bepalen van de handeling van de vochtigheid welk, natuurlijk, zal gorshkov met planten voortkomen uit.

Onze laatste voorbeeld piramide presenteert van de dozen gevestigd op de verdieping (treffen Schilderstuk is op de bodem aan de rechterzijde). Hoe sooruzhaetsya doos, wordt op de middelmaat schilderstuk aan de rechterzijde gemerkt. .