mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

5 varianten van benuttend van de vensterramen

Op onze schilderstuken wordt van 5 aanbevelingen voor gebruik van de vensterramen in diverse doelen gegeven. Zij kunnen gebruikt op school zijn, op de onderneming, in de club, voor de tentoonstellingen of om te stellen beschikbaar op de muur elk de basis van laatste compositie welk hereto wordt genodigd hebben frequent om te bewegen. Handige en goedkope constructies voor school en molodezhnogo club, ondernemingen en vestigingen kunnen, sommige, zijn verstandelijk gebruikt en in het thuis voorwaardes.

Aanvankelijk willen vertelen omstreeks de laatste compositie van de muren van de krant. Als gemerkt op oppere schilderstuk, vestigen de vensterraam verandert van noodzakelijke waarde van battens door de breedte 4-6 cm en lijvigheid 1.5-2 cm hen met betrekking tot hoeken vnakhlestku gekoppeld. Om het het pribivaem doordringend planki poosje zo, om enerzijds planka was vroven met belangrijkste plankoi, en daarentegen kwam voorwaarts vergeleek erbij zo veel voorwaarts, om het is mogelijk was naar het bed erop bord van penoplasta. Penoplast het is mogelijk obtyanut door kleuren krant of doek, en dan repare zijn plastic of metaal zashchelkami tussen vooruitstekend plankami. Als jullie niet willen, om penoplast was uitstekend zijn voorafgaande, alle constructie voortvloeit om zich te draaien, als beschreef op gelatene werkje. Dan ruimere glaswaar zal uitstekend in alle breedte. Op de schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde wordt gemerkt, hoe worden om of ovaal vensterramen gefabriceerd. .

Dan is vensterramen obkleivaiutsya door dicht kartonnen, waarover het het mogelijk in zijn zwenk nakleit, bijvoorbeeld, de foto's van de schilderstuk of decoratieve aanplakbiljeten. Voor ruimer ostensiveness op de schilderstuk wordt aanvankelijke constructie gepresenteerd, behandeling welk slechts begon, en deze constructie aanblik blij vnushitelno. Eigenlijk wij moeten principieel leix benutten die planki, lijvigheid welk overtreft niet 2 cm. .

Whereat bijzondere aandacht moet vkleivaemye ugolki activeren, taak welk houdt in in die, om bolster boven de constructie van het vensterraam welk zal niet ontzagwekkend waarna, hoe zijn buitenste kant wil zakruglena worden. Aanvankelijk es gedeeltes van een website eenheden op de hoeken vnakhlestku. Slechts waarna, op welke wijze es gedeeltes van een website wordt aangeplakt en kleefstof zal bevriezen, zull inner ugolki consolideren. Als laten wij, om vensterraam was uitstekend van de voorkant, en repare gekozen door ons fotograferen in traditionele manier,, achter het vensterraam, voortvloeit om rashpilem te vergasten en door melkozernistoi nazhdachnoi krant de inner kant van het vensterraam, zakrugliv zijn tot toe wenste vorm toe. .

In derd voorbeeld (schilderstuk rond de middelmaat van op de gelaten) kan worden zodanig vensterraam in de vorm van de rechthoek beschouwd. In het juiste deel van schilderstuk duidelijk uitstekende dat verbinding op de hoeken wordt vnakhlestku verricht. Dat, die knoopt aanplakbiljeten op of gelijkaardige materielen, toedachten wat hen alsmaar kunnen worden veranderd, willen aan te brengen naar de muur planku benuttend shurupy met shkantami (treffen Schilderstuk rond de middelmaat van aan de rechterzijde), prosverlivaem in planke kleine openingen. Dan nemen geverfd in de verschillende kleuren van de kurk, skvoz allen van de kurken probivaem draadnagel, met behulp van welk kan worden op planke het materieel van elk breedte geadapteerd. .

Het is sommige, niet zeer prettig, als op verstelde muur, wil nakleeny aanplakbiljeten of schilderstuken welk povesheny er geen enkele keer voor alle, en leix voor een poosje. Daarvandaan aanbieden aan de vlak regelen van de muur in de volgende weg. Van doordringend planok (verenigd srashchivaniem) fabriceren vensterraam, en vvertyvaem zijn shurupami in van tevoren ingebouwd in de muur plastic shkanty (treffen Schilderstuk is op de bodem op de gelaten). Plein bezet door losse stadsdelen dit panno, moet de gebruikelijke afmeting van de aanplakbiljeten corresponderen, om ene ruim stadsdeel of meerdere gering werden altijd eenvormig gesloten. .