mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Gezin telegraaf

In vele gezinnen werk of verlovingen op school voor verschillend onmiddellijk gezin beginnen in verschillende tijdperk. Alle gezin op de tijdperken treft slechts op de souper. Daarvandaan naprashivaetsya logische conclusie. Om te ordenen de voerend van alle thuis materies, kosten om voordeel van bepaald adminicle te nemen. Dit is maakte, natuurlijk, niet om kleiner om met de elkander te spreken, en ongedeeld daarvandaan, naar dat iedere partijlid gezinnen noodzakelijk om te onderkennen wat dat tijdperk, voor welk het zonder de verhinderingen zal kan om de persoonlijke materies te maken. Brengt tijdperk en door zodat elk indiogeen of vrienden oplossing hebben van het appartement en dan, wanneer niemand niet thuis, kunnen willen iets om over te boeken. Van niet at alle telefoon bestaan, om apprise verheugden zich op gasten. En over het algemeen op de tijdperken better iets om op te schrijven, dan om te zeggen.

Drie variant van de creatie van zodanig "gezin telegraaf" worden in dit hoofdstuk gesuggereerd. Het systeem van losse grondslagen voor de mandaten of verbindingsweg afhangt, beslist daaruit, naar welk wordt communicatie gedirigeerd. Niettemin dit niet alleen informatie maar ook tijdelijk errands met betrekking tot economie welk moet die onmiddellijke gezin volbrengen, en omstreeks welk te verstaan geeft onze "gezin telegraaf". .

Basis voor onze systeem van de informatie is fanernaya grondslag, firma drevesnovoloknistaya bord (TDVP) of doordringend drevesnostruzhechnaya bord (DSP). Natuurlijk is het mogelijke povesit glaswaar, waarover nakleivat overeenkomstig materieel. De afmeting van onze grondslagen zijn aangewezen op de mogelijkheden voor hun verkaveling, om hen better alles op de kookgelegenheid te stellen beschikbaar. Als naar ons regelen terzijde van anderen anders om "gezin telegraaf" zodoende te regelen, om het in decoratief besef bijstere inktkoker beantwoord aan huisvesting, dan beschouwen die onze doel wordt bereikt. .

Eerst variant (schilderstuk van boven aan de rechterzijde) betrekkend is eenvoudig. Op rechtschapen gesitueerd langwerpig bord richten in meerdere plaatsen op bepaalde afstand van elkaar met betrekking tot twee kriuchka op. Op kriuchki kan worden opgeknoopt, bijvoorbeeld, perfokartochki, waarover wordt alle noodzakelijke informatie uitgeschreven. Voor de informatie welk alsmaar wordt herhaald, in het lagere deel van grondslag pristraivaetsya yashchichek, bij wie kaarten voet bij stuk houden. Archief zijn maakte na de mode, de gesuggereerd op de schilderstuk. De oude variant van 'het nieuwtje werkblad" is gebruikelijke lei. Ze is handig wat erop het is mogelijk iets schrijven en opnieuw om te gommen. Daarvandaan in de volgende variant (schilderstuk boven op de gelaten) wij suggereren om zijn in de glaswaar in te schuiven, en door de toerbeurt om anderse plaats voor langlopende informatie, hoe, bijvoorbeeld, de dienstregeling van de lessen en t te laten. D., En in gesitueerd op de bodem doos met meerdere deleniyami om noodzakelijke uitgeschrevene toebehorens en gubku of tryapku voor de grondslag adduction om te bijhouden. .

Derde variant beschouwt alsmaar herhalend, alsmede enig informatie. Voor enig verbindingsweg kan gebruikte de grondbeginsel van eerst variant zijn, niettemin voor de kaarten met de inscripties hangen afneembaar comment-boek op. Voor permanente informatie gebruik situeerde in het centrum van onze grondslag pijlen verhaalde van de triplex, van het metaal of ontzagwekkend plastic, waarover worden de namen van onmiddellijk gezin geindiceerd. Diverse kleuren, bij wie worden pijlen geschilderd, helpen erbuit sneller sorientirovatsya. .

Schilderstuken (op de gelaten, in het lagere deel van schilderstuk) merken in de details, hoe aanbevelenswaardige om gedeeld eerste beginselen te ordenen.

Het is bijvoorbeeld, voor versterkend van rouleerde pijl achter door de opening in het bord wordt schuifslot van narezkoi overeenkomstige lengte verzuimd. Zijn voorafgaande erop nadevaiutsya pijlen (op de back-beeindigen van de pijlen er zijnen openingen) welk worden van elkaar vet podkladnymi door de sluitringen geschift. Shtift misschien bracht met kleine magneet onder. Op het bord consistent met wordt metaal plastinka geadapteerd. Niettemin kan worden begrensd en nakleennoi oude huik van avtoruchki. .