mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De barak toerusting op de verkaveling

Op de meest van de verkaveling er is, barak, waar resideert allemaal die behoort in ukhodu achter de tuin, van sadovykh instrumenten tot toe de pakket van handmatige instrumenten. Daarvandaan advies, hoe dit alles aanbevelenswaardig om te stellen beschikbaar, wil, sommige, vandaan buiten niet toegeefl zijnen voor.

Onze schilderstuk zal vandaar meerdere voorstellen uitlenen, als juist om in deze barak toe te rusten. Onnodig om te zeggen die deze voorbeelden moeten worden correspondentie met diverse types en de afmeting van de barakken gezwicht. Echter basisprincipe de toerustingen van zodanig barak moeten de maximale en de meeste redelijke benuttende ervan muren zijn. De huisvesting middellang moet vrij blijven, om het is mogelijk was zonder alle manier van de moeilijkheden om te naderen en om elk verlangd instrument of onderwerp te nemen. Het is tevens, dan zal mogelijkheid gezwind om voor een poosje hinderlijke dingen, niet superceding alle barak te stellen beschikbaar.

Op de blauwdruk op de bodem op de gelatene wordt geportretteerd het plan van de barak welk kan worden alles behalve ideaal beschouwd. Het belangrijkste deel van de beschikbaar bovenaards van de muur whereat leent stellazh geklommene tot toe zelve plafond. .

Stellazh (in onze voorbeeld gedeeld op 2 afdelingen) beren op het lager battens in poperechnike kleinst mogelijke hoeveelheid 4kh 6 cm. Zij skolachivaiutsya door spijkert, hoe pristavnye ladders. (Schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde spektakels, hoe is eenvoudig dit is maakte.) Transversal battens liggen vandaar dat vast die zij zijn houders voor de planken. In onze voorbeeld wij merken de diverse schikking van deze planken welk moet worden, in de eerst plaats, door die betonnene vereisten vastgesteld. In de uitoefening dat middelen die op de bodem noodzakelijk om de grotste uitgebreidheid mogelijke plaatsen voor adapterende hinderlijke over te laten aan en zware thema's van sadovo-ogorodnogo implementeert. .

Het deel van onze barak onderdelen in horizontale richting door tussenpersoon plank of perekrytiem. Deze plaats van node naar ons voor adapterend van de dingen welk niet door alle middelen moet altijd beneden de hand, bijvoorbeeld, naveshivaemye in de zomer tijdperk stavni zijn. Dit perekrytiya moet op zodanig hoogtepunt zijn, om was geschikt om noodzakelijke jullie van het ding te bereiken. Geen bijzondere noodzakelijkheid plaats voor skladirovaniya situeerde in opper chastisaraya, om van compact en daarvandaan zwaar materieel te maken. In onze voorbeeld wij ontzagwekkende glaswaar maken, waarover door bepaalde intervallen lagen transversal battens, otchego glaswaar koopt de afrastering type. Zeker op de schilderstuk, op de bodem wij rusten klein aan het werk ugolok toe. Als aan het werk tafel kan gebruikte elk ontzagwekkende tafel zijn. Bijstere inktkoker gekomen boven hiertoe en oud, otsluzhivshie de aanwending, bureau, omdat hun schuiflade kan anders zijn gebruikt, en, tevens, eronder plaats bestaan, waarin het is mogelijk iets stelen beschikbaar. .

Plaats bleef terzijde van werker ugolkom, is gebruikt voor de verkaveling sadovoi meubeltje en alle manier respectievelijk implementeert.

Muur welk resideert op de deur, is gebruikt voor de verkaveling van sadovo-ogorodnogo implementeert en instrumenten. Is aanraadden aan begiftigen op de muur overeenkomstige krepezhnye huisvestingen, om alle instrumenten waren reliably adapteerden. In transversal otseke kan worden gesteld beschikbaar hinderlijk sadovo-ogorodnyi implementeert en diverse battens. Om niets Vandaar afviel niet, zijn voorafgaand consolideren planku die begeleidend, kan en beweeglijk vastliggen. .

Alle constructies welk worden in de barakken toegerust, niet door alle middelen om dan nazhdachnoi door papieren te vergasten. Kan gebruikt hier van en otkhody spant (obrezki van de grondslagen en t zijn. D.)

Dit geluidsscherm diverse lijvigheid en de breedte van materieel. niet Belangrijkste, om alle constructies waren onbuigzaam en ontzagwekkend. Onnodig om te zeggen die zomen, whereat, skruglyaiutsya of zijn beveled, en ingebouwd van hout onderdelen of battens chippen niet. .

Om te alle onze constructies bepalen in de barak van atmosferische invloeden, voortvloeit om hen olifoi te trakteren.