mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De sanitaire artikelen

In de meerderheid van de appartementen in nieuwe huizen badkamer bevindt zich in het appartement diepte. Meubileerde er badkamer deskundigen naam door hygienische knooppunt (makend gecombineerd hygienisch direct toegankelijk). Hier op vergelijkenderwijs kamer razmestilis bad, umyvalnik en toilet, maar ook, doorgaans, verblijf anderse plaats voor stiralnoi machine. Het is bijvoorbeeld, gezin twee kinderen, moeten anders lekker porazmyslit, om vernemen in deze alle noodzakelijke huisvesting van de mogelijkheid om de menigte van de meeste diverse thema's en de apparaten van hygienic benaming te stellen beschikbaar. Dit van node daarvandaan die alle begin van stiralnogo gruis en knapheid cultuur en aankomst thuis aptechkoi, moet de plaats hebben. Om te dit maken, met betrekking tot mogelijkheid, ongedeeld direct toegankelijk, voortvloeit te beschouwen hier drie dingen welk kan zijn maakte zelve en welk, als zij in kleurig houding beantwoorden aan huisvesting, wil niet op de winst maar ook om oog te bevallen.

Hier is deze drie dingen. Om met te beginnen, van de gering polochka podkovoobraznoi vorm situeerde overheen de badkamer. Seconde, praktichnoe obramlenie spiegels overheen umyvalnikom. En, derd, thuis aptechka behoorlijk wat polochek. Onnodig om te zeggen die termed hier onderwerpt in elk andere badkamer kan worden in de meeste diverse varianten toegerust. .

Het hoogtepunt van de huisvesting, doorgaans, 250 cm. Plank welk wij inzamelen om overheen de badkamer te stellen beschikbaar, moeten hoogtepunt kleinst mogelijke hoeveelheid 190 cm hebben, om staand in de badkamer, zijn niet klapperen erover. Voor de oprichting van het mannelijk lid van deze plank willen nemen drie grondslagen breedte 15-20 cm (zij kunnen en zijn als vroeg als), ene lange grondslag in alle lengte van het bad en twee kleine grondslagen welk wij willen stelen beschikbaar overheen kleine kanten baden. Zij krepyatsya shurupami door vooraf schoven in de muur shkanty in, en poverkh hen pribivaem door de draadnagels op juiste hoeken met de gelijkaardige intervallen van de grondslag door de breedte op omstreeks 12 cm (hen het is mogelijk ook privernut shurupami). .

Op kleine grondslagen stelen beschikbaar kriuchki, om te repare erop binden langs het bad vast. Op lange grondslag worden kriuchki voor polotenets en dat lijkend op aangebracht. En boven, op de plank ingestellen stiralnye gruisen, shampuni en alle wat altijd moeten beneden de hand zijn. .

Wij spelen en de laatste compositie van de spiegel toe. Het consolideert op het bord welk van juiste of linkerzijde, afhankelijk van begeerte, door rond 20sm shire dan spiegel. Op de boord van de spiegel en onder het het privertyvaiutsya shurupami met betrekking tot een grondslag door de breedte op omstreeks 10-15 cm (- rechtopstaand, ander - horizontaal), en daardoor deze afdeling vormde op de spiegel schift op kleine planken. Erop wij kunnen kosmeticheskie en anderen toebehorens welk naar noodzakelijk ieder partijlid gezinnen dagblad stellen beschikbaar. Onnodig om te zeggen die hoeken van de planken zavaleny, om in het dit, vergelijkenderwijs strakke huisvesting per de avontuur niet poranitsya. Plank beneden de spiegel met obramleniem ook privertyvaetsya op shurupakh door vooraf schoof in de muur shkanty in. .

Shkafchik met de drugs wordt van de grondslagen door de breedte 12-15 cm welk sbivaiutsya in de doos met behulp van draadnagels gefabriceerd of paren met behulp van shurupov. Whereat noodzakelijke, sommige, utaplivat draadnagels of shurupy. Opening gevormd van utoplennykh draadnagels of shurupov, tvloeit zorgvuldig zashpaklevat voor, om te bereiden zuivere toe en strijken vlakken naar het schilderstuk uit. .

De achterk muur van deze kleerkast better alle oblitsevat door de firma drevesnovoloknistoi bord. Voor ontzagwekkende verbinding met de muur worden, onder twee shtyrya aangeraad als houders en van boven het metaal kriuchki. Inner afscheiding shkafchika alle kan zelve verrichtende noodzakelijke vereisten verrichten. Zijn voorafgaand dit nastennyi shkafchik dichtbegroeiden met behulp van klein blind met de gering zashchelkoi. Blind wordt op kolesikakh voor privernutymi achter battens verhaald. Het voorste kant van blind okleivaetsya oboyami, vanwege wat in onze badkamer schijnt monter stip kleuren.

K шkaфhhkу c лekaрctcamh cлeca: Pockoльkу шtoрka doлfнa beзпрeпяtctceннo зaхodhtь зa нakлadныe рamkh (kotoрыe doлfны bыtь шhрe toлщhны bokocых cteнok), нhfнюю пoлkу cootcetctceннo cлedуet cdchнуtь c gлуbhну шkaфhhka. Dля cнуtрeннego рaзdeлeнhя шkaфhhka рekomeнdуetcя прohнo coedhнhtь mefdу coboй otdeльныe прomefуtohныe cteнkh h пoлkh h cdeлatь tak, htobы maлeньkhe otdeлeнhя mofнo bылo caрьhрocatь h, c cлуhae нeobхodhmocth, пeрectacляtь пoлkh; прh эtom camыe рaзлhhныe лekaрctca doлfны bыtь рacпoлofeны c odнoй ctoрoны komпaktнo, htobы нe зaнhmatь mнogo mecta, h c to fe cрemя htobы bылo chdнo, gde kakoe лekaрctco лefht.
Naar shkafchiku met de drugs op de gelaten: Omdat shtorka moet bezprepyatstvenno zakhodit voor de waybills van het vensterraam (welk moet van shire de lijvigheid van lateraale muren) zijn, lagere plank consistent met volgt sdvinut in de diepte shkafchika. Voor inner afscheiding shkafchika wordt aangeraad strak om tussen elkaar losse tussenpersoon muren te koppelen en planken en om zo te maken, om kleine afdelingen het is mogelijk was varirovat en, als noodzakelijk, om planken over te zetten; Whereat de meeste diverse drugs moeten enerzijds compact zich bevinden, als niet te om tal van plaats te lenen, en in dat tijdperk om was uitstekend, waar wat drug onwaarheden.