mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Deuren - betrouwbaare bescherming

Op de deur worden van voornamelijk twee hun kwaliteit getaxeerd: Allereerst zij moeten de betrouwbaare bescherming van het appartement of andere huisvestingen van de binnendringing postoronnikh, seconde zijn: Zij niet minder reliably moeten tegen de koude en skvoznyakov, niet in laatste wachtrij, in de belangstelling van energeticheskogo de begroting van onze appartement verdedigen.

Aanvankelijk willen deur beschouwen, op welke wijze bescherming van koud. Dit in de eerst plaats dat deur welk uitgang sluit van het appartement. In vele oude appartementen en in huizen in landelijk gebied anderse overheerst pechnoe verwarming; Ladders in zodanig huizen niet otaplivaiutsya, en daarvandaan erop koud. Kunnen geschieden die deuren, vooral filenchatye, met de loop van de tijdperk en daardoor werkwijze vysykhaniya beginnen om lucht te verzuimen. Om te dit corrigeren, offreren principieele variant welk, vertrouwende de structuur van de deur en mogelijkheden aangaande de materielen, het is mogelijk varirovat.

Met het dit uitdraaien op uitzicht tvloeit pribit door de draadnagels voor of om shurupami naar dvernoi glaswaar van buiten (te schroeven alsmede en met inner) battens door de lijvigheid op omstreeks g treffen Tussen deze battens willen steken nabivku als isolatie. Met het dit draaien op uitzicht gebruik flakes penoplasta uit of borden van penoplasta (op welke wijze hen benutten in de verpakking van technisch alledaags apparata). Whereat voortvloeit te nemen in de rekening dat kamer tussen battens moet dicht bol staan. .

Op de schilderstuk vanboven aan de rechterzijde wordt grondbeginsel zodanig zapolneniya gemerkt; Door de toerbeurt op de gelaten wordt gemerkt, hoe deur lijkt na de volbrenging. Poverkh door zapolnitelya pribem bespijkert battens firma drevesnovoloknistuiu bord (TDVP), fanernuiu bord of doordringend drevesnostruzhechnuiu bord (DSP). Het is sommige, draadnagels utaplivaiutsya, en openingen van de draadnagels staan bol arboraceous zamazkoi. Als er zijnen complexiteiten van podgonkoi kasteel en dvernoi handelt, noodzakelijk om op de deur plaats toe te laten, om was geschikt om en kasteel, en hengsel te benutten. .

Seconde voorstel beroert buitenste deuren welk laten wij om paardenstal tegen atmosferische invloeden te maken. Met het dit uitdraaien op uitzicht naar ons ponadobyatsya grondslagen lijvigheid 1.5-2 cm welk moet niet shire iu cm zijn. Deze grondslagen kunnen privernuty shurupami naar buitenste deur mee zijn alsmede aslant. Kunnen worden hen en asquint gesteld beschikbaar; Whereat schijnt roman schilderstuk. Losse grondslagen zijn beveled omhoog op de zomen en paren met behulp van kam. Met het dit draaien op uitzicht wordt van beide leden van de grondslagen prorezat frezoi paz uit, naar overeenkomstige lijvigheid van de kam aangeraad. Dit kan zijn maakte met behulp van paznika, alsmede zodoende in een stemming bracht om pily gebruikt als appurtenant naar de handleiding auger. .

Op de schilderstuken rond de middelmaat respectievelijk worden twee podvalnye deuren geportretteerd. Gelatene deur obshivaetsya krovelnym door tolem of ander materieel. Materieel pribivaetsya naar de deur door de draadnagels en consolideert met betrekking tot boorden door de monding battens. Deur door de toerbeurt ligt undu vast, daardoor wat, niettegenstaande het kasteel, kan zonder de moeilijkheid afgedaan zijn van de lussen zijn. .

Helaas, zodanig dwaling in de installatie van podvalnykh deuren wordt blij frequent herhaald. Om te maken hen elk meer betrouwbaar, noodzakelijk privernut shurupami beneden sharniry vet doellatten, dan om deur verheffing zijn onder oplopend af te doen, als vroeg als het is onmogelijk. Waarheid whereat noodzakelijk om naar op te letten die, om doellat hinderde niet normale otkryvaniiu deur. Op de schilderstuk op de bodem op de gelaten wordt, hoe met behulp van shurupov en kontrgaek naar bolstered boven door de doellat naar dvernoi glaswaar privertyvaetsya betrouwbaare metallieke lus voor navesnogo kasteel geportretteerd. .