mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Deur, hoe het meubeltje onderwerp

Het is generaal, de taak van de deuren houdt in in die, om te dichtbij scheiden huisvestingen af. Op enkel deuren adapteren spiegels of richten kriuchki op, waarover, bijvoorbeeld, in de badkamer hangen badjas op. Niettemin op de deuren kan worden gesteld beschikbaar en van je welste aantal van andere dingen. Als dit is maakte zodat geen indrukken verricht van nepribrannogo kamer schommelen, en tegen, komt in de huisvesting bijzondere notu binnen, dan, hoe wordt gesproken, wij twee konijnen doden.

Niettemin voorafgaand aan om aan de uitvoering van enkel project zo'n zich te begeven, noodzakelijk om in de rekening kwaliteit en de toestand van deuren te nemen, omdat zij in de tijdperk werden geconstruerd en waren maakten niet om erop werden elk thema's gesteld beschikbaar. Daarvandaan leggen ten laste welk kan schijnen, moet niet zijn ook ruim, als niet naar kwam perekosa deur voor, om deur losgegaan van de lussen en niet niet kreeg van enkel verwondingen. Als op de deuren worden glaswaaren gesteld beschikbaar, noodzakelijk om toe te schouwen die, om ze kon normale ontluiken en nader.

Nu willen meerdere varianten beschouwen. In eerst variant gepresenteerd op de schilderstuk boven op de gelaten, naar de deur worden de dozen van verschillende afmeting aangebracht. In deze dozen kunnen worden de meeste verschillende dingen gesteld beschikbaar. Deze mogelijkheid tvloeit om voor kinder voor of molodezhnoi kamer te benutten, als noodzakelijk om te vernemen, waar toe stelen beschikbaar hinderlijk aan het werk materieel, bijvoorbeeld kadetten van de krant, kartonnen voor chercheniya. Voor de snuiters pomenshe wordt plaats voor kukol, kranten voor vyrezaniya of andere thema's gevonden. Dozen maken van doordringend materieel. Better alle hiertoe gelijk hebben voor battens door de breedte 6-iu cm en lijvigheid 1-1, 5 cm welk noodzakelijke afmeting, skolachivaiut in de vorm van Latijn brief "U" en van beide leden obshivaiut door doordringende triplex of firma drevesnovoloknistymi borden (TDVP) gekozen. Hen maken of afneembaar of strak privertyvaiut naar de deur shurupami. .

Het is belangrijk om in de rekening whereat te nemen, van wat materieel is deur maakte. Als deze deur ramnoi constructie, de eerste beginselen van beukend moet op de glaswaar zich bevinden. Als in de deur wordt glas ingeschoven, noodzakelijk of helemaal is niet het sluiten, of compleet naar supercede een van dozen. .

Okrashivanie situeerde op de deur van de dozen door de verf, contrast betreffende het overblijfsel van het deel van deur, zeer de schilderstuk bezielt van algemeen kleurig waarnemingsvermogen.

Seconde variant (wordt gepresenteerd op de schilderstuk aan de rechterzijde) beschouwt adapteren van alledaags appliances, echter dit is maakte daaruit zijdelings van de deur welk niet uitstekend door vreemde. Met het dit uitdraaien op uitzicht bijster nou hebben gelijk voor de deur van de kookgelegenheid of kamer schommelen. .

Grondbeginsel geducht is eenvoudig. Volgens de thema's welk wij stelen beschikbaar (hen kunnen zijn, bijvoorbeeld, koppelende koorden van appliances) wij en plaats kiezen voor de dozen en de eerste beginselen van striemend. Om hen op de deur ligt de glaswaar vast. Op de zomen van de glaswaar wij pribivaem door de draadnagels met fasonnoi de pet van de schrap van ontzagwekkend doek met het terrein van de knoppen (treffen Schilderstuk is op de bodem aan de rechterzijde). Glaswaar obtyagivaetsya door markizetom of ander dicht materieel, waarover vooraf prishity knoppen. .

Laatst voorbeeld (schilderstuk op de bodem op de gelaten) geval beschouwt, wanneer deur niet heeft lager en, belangrijkste, ze weinig is gebruikt.

Filenki met de voorzichtigheid vydalblivaiutsya en in gevormde openingen worden yashchichki met polochkami ingeschoven, poosje zodoende die zij op twee vijfde samen met achterk muur uitgekomen in naburige huisvesting, en op drietal vijfde samen met open voorste kant gekomen voorwaarts in de huisvesting, bij wie zij eigen en zijn gebruikt op welke wijze polochki. De stabiliteit van deze dozen welk wij moeten precies podognat, wordt bereikt wat hun zijdelings, lagere en oppere grondslagen strak privertyvaiutsya shurupami naar de glaswaar. Het is sommige, in dit eigenaardige polochki wij steken leix niet zware dingen welk hereto zullen niet vallen buiten, als om deur open te stellen. .