mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Kukolnyi cabine "op vyrost"

Op wat meisje eerder of straks zal niet rechtvaardige begeerte poigrat met de ongedeeld kukolnoi appartement schijnen? Zelfs better als dit was ongedeeld huis, en zelfs better - het animo van de tijdperk - altitudinal huis. In de speelbal winkels kunnen worden de meeste diversified varianten van kukolnykh huizen gezien. Niettemin helemaal erin een tekort: Zij ook hinderlijk en lenen daarvandaan groot gedeelte plaats. Daardoor deze kinderen spelen met zodanig cabine leix bijwijlen in jaar, algemeen in de vooravonden van De nieuwjaar, na wat het reliably pakket, en het op dolgoe tijdperk wordt ergens in de timmerhout kamer overgeboekt.

Wij willen proberen om deze achterstanden te ondervangen. De gesuggereerd door ons constructie verhuurt om zodanig cabine te maken, waarmee kan worden op elk tijdperk, het hele jaar gespeeld. Beslist in deze cabine het zal noodzakelijk om comfort en vele luxueuze details te verlaten: Gezind krysh, van de balkons, elegant van ladders klommen. Echter ervaring erkent die voor de wedstrijd van kind bijzondere betekenis inkoop overvloedige gelegenheden om de hersenschim te manifesteren. Het is tevens: Die, eigen zeggend, stremt naar ons waarna, hoe constructie onderbrengen met betrekking tot belangrijkste project wordt beeindigd, pristroit naar hem lojii en stallingen (in begane grond), misschien quitte tree hal, tuin op het dak of eenvoudig om gezind dak te maken.

Niettemin willen spelen huis constructie toe. Het belangrijkste constructie bestaaatt uit stichting en twee muren. Als wij willen is halte op chetyrekhkomnatnoi appartement, van boven het het mogelijk, in de begeerte, maken en dak. Over het algemeen poverkh als vroeg als beschikbaar appartement kan worden stolko verdiepingen verhandeld, hoeveel van de kamers zullen straks voor de wedstrijd toegerust worden. .

Als het materieel better van allemaal om drevesnostruzhechnye borden (DSP) door de lijvigheid op omstreeks 2sm te gelden. De afmeting van fundamentnoi bord - 60 kh 60 cm. Deze belangrijkste grootte stelt en andere afmeting van de huisvestingen vast. Huis met zodanig afmeting kan pomestitsya op elk kleine stolike, kan worden zelfs het op ontzagwekkende taburetku de beschutting van de zitplaats 45 kh 45 cm ingestellen. Nu opnieuw willen komen op onze constructie terug. .

De grondslagen van de muur hebben hoogtepunt 20sm en consistent met de lengte 60 cm. Om te alle plein scheiden op vier kamers af, vypilim rond de middelmaat van de grondslagen (zodat vooraf maakte razmetkam) proushiny door de diepte 10 cm. Hekje stameskoi vydolbim vypilennye onderdeel van zowel leden, als dan willen inschuiven grondslagen vriend in vriend kruisen-nakrest, om zij formeerden zelfs krestovinu. Verbinding met de seks wordt met behulp van shkantov verricht. Losse onderdelen kunnen strak aangeplakt tussen elkaar zijn, en het is mogelijk eenvoudig stileren aaneen, om straks in de werkwijze wedstrijden om het hoogtepunt van huis te veranderen, hoe wordt verlangd. .

Als van vloert meerdere, oppere zomen krestoviny paren met de lagere zoom van het bord van de seks van volgende verdieping ook met behulp van shkantov. Poverkh laatste verdieping wordt geplakt of wordt op shtifty firma drevesnovoloknistaya bord of fanernaya bord door de lijvigheid 0.5-1 cm ingestellen. .

Omdat om huis kan worden verstreken, niets vreemd, als op de huisvestingen zal niet zijn van de deuren. Als wordt verlangd, om deuren door alle middelen waren, voor de agglutination van los scheidt het is mogelijk eenvoudig vypilit op de buitenste zomen van de muren van de opening van de deuren. Deze openingen kunnen worden zanaveskami gesloten. Het is mogelijk, sommige, in overeenkomstige afmeting van de deuren van povesit hen op de gering sharnirakh. In dit geval wordt aangeraad, net zo op de gebruikelijke deuren van het appartement, te stellen beschikbaar hen op de glaswaar gefabriceerd met het dit draaien op uitzicht van battens uit. Deze glaswaar in zijn zwenk wordt ingeschoven en dvernoe opening. Als er is een begeerte, om deur was rond de middelmaat van de muur, veeleer dan op buitenste zoom, deze opening zonder de moeilijkheid het is mogelijk prorezat, niskolko niet roeren prochnost dit onderdeel. .

Rhcунok cнhзу пokaзыcaet koнctруkchю coctacлeнных kрect-нakрect bуdущhх cteнok komнat. Ecлh c dome прedуcmotрeнo нeckoльko эtafeй, нeobхodhmыe шkaнtы cлedуet рaзmeщatь cрaзbefkу, пockoльkу прomefуtohныe плhtы mogуt bыtь takoй toлщhны, hto шkaнtы cнhзу h cceрху нatkнуtcя dруg нa dруga.
Schilderstuk op de bodem merkt constructie de kruis componeerde van-nakrest de aankomende muren van de kamers. Als in huis wordt meerdere verdiepingen beschouwd, noodzakelijk shkanty voortvloeit om vrazbezhku te stellen beschikbaar, omdat tussenpersoon borden kunnen van zodanig lijvigheid welk shkanty onder en van boven natknutsya vriend op vriend zijn.