mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Dolblenie en prorezanie proushin

Op een voet lang van niet ustoish - spreekt oud populair byword. Dit naar de gevulde bloem betr en naar het meubeltje, poosje uitzonderingen leix regel bekenen. Op gebruikelijke tafel of stoel vier nozhki welk moet gelieerd tussen elkaar poperechinami zijn om meubeltje op welke wijze het is mogelijke dolshe weerstond rekening welk ze draagt.

Deze poperechiny deskundigen - stolyary naam tsargami of perekladinami, afhankelijk van hun lijvigheid en schikkingen in dat onderwerpt van het meubeltje. Beslist de meeste verschillende mogelijkheden bestaan van zodanig type van de verbindingen van de details van de spant. Navolgende uitduidingen kennismaken lezer met oud, door traditionele methode. Whereat niet-ingewijde enerzijds kan met de thema's maken kennis, hoe noodzakelijk correct om assemblage podstolia of taburetki te verrichten, daarentegen zodanig kennissen, alsmede verrijkingen kregen daardoor praktische activiteit, er is mogelijk mee. Door het succes om totaliter navolgende werken met de spant te benutten. .

Allereerst willen beginnen met nozhki tafel. Wij voortkomen uit wat tsargi, consistent met perekladiny, hebben lijvigheid g treffen Alsdan breeuwt lijvigheid respectievelijk - 0.8-1 cm. Zelfde breedte openingen hebben, vydalblivaemye in nozhke tafel. Dit wordt in de volgende weg verricht: Reismusom of door de firma ottochennym potlood worden van de plaats welk schuldig vydolbit bestempeld als. Voor de noodzakelijk versterkend van nozhki tafel, op opper okonechnostyakh nozhek en op de einden tsarg maken breeuwt en proushiny voor de verbinding van deze details met de elkander, whereat de breedte respectievelijk breeuwen stileert op omstreeks de tret van de lijvigheid nozhki. Verbinding verrijst op juiste hoeken. In dolblenii, vooral in ingewikkelde verbindingen, noodzakelijke alsmaar zameryat diepte, als niet naar van vydolbit spant meer, dan rekent voor deze verbinding. .

Narezka breeuwt op tsarg wordt piloi "lisii staart" of stolyarnoi piloi uitgevoerd. Te benutten handmatig pilu met ondiepe tand wordt leix voor doordringend battens aangeraad. Onnodig om te zeggen die vergaste details moeten niet sdvigatsya. Als jullie hebben niet eigentijds verstaka voor hun vasthechting, noodzakelijk om hun door de rechtbank-nietjes vast te grijpen. .

Waarna, hoe op tsargakh precies wordt razmetka veroorzaakt, begint zogenaamd vyborka proushin. Dan, wordt verricht, zeggend door de taal van de deskundigen, de formatie van plechikov breeuwen. Otpilivaiutsya de doellatten van de spant met betrekking tot beide leden respectievelijk breeuwen, vysvobozhdaya breeuwen. Volgend vypilivaiut het oppere kleine deel van breeuwen, en op het lagere lange deel van breeuwen is maakte door de vlecht srez hoek-wijs 45°. En poosje zodoende, om srez werd naar in naar binnen gemeubileerd, dan van de beiden breeuwen better paren met elkaar. Tevens voortvloeit om naar op te letten die, om tussen breeuwt verbleef zuivering 1-2 mm, omdat wordt plaats voor de kleefstof welk spoedig genodigd hebben alvorens verbinding wordt veroorzaakt op breeuwt. Anders dichte verbinding zal niet voorkomen. De hoekige verbindingen van de vensterramen (zeker op de schilderstuk) worden uitgevoerd ook met behulp van breeuwt en proushin en, van tevens met behulp van zogenaamde verbinding vnakhlestku (vzakroi). In beide gevallen aan het werk operaties worden door zelfde afbeelding, hoe in de behandeling tsarg volbracht. .

Voortvloeit anders om naar op te letten wat breeuwt moet dichte zitplaats in de nesten. Toch breeuwt het is onmogelijk vbivat in de openingen met de macht, anders zo zij kunnen detail versplinteren. Na verwerkend van losse onderdelen door beschreef hoger boven de methode wordt aangeraad voor de toepassing erop van de kleefstof om berechting verbinding te verrichten. Als van node kan worden verricht corresponderend dorabotku, om te verkrijgen de best mogelijk fit van de details. .