mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Aan het werk tafel voor dvoikh

Tafel - dit, zoals, de meeste alomvattende onderwerp van het meubeltje welk bestaan in ons in het appartement; Het is van node naar ons voor de meeste verschillende alledaagse materies. Laten wij om naar jullie een tafel onder andere uitvoering, namelijk raznostoronne gebruikte werkplek voor dvoikh te presenteren. Deze tafel kan temidden kamer staan, als huisvesting is ruim, en door misschien roman hoekige beslissing. Aan het werk tafel voor dvoikh beantwoordt aan molodezhnuiu kamer ook bijstere inktkoker, als in de kamer van het tehuis van de student. Het belangrijkste voortekenen bedragen die, om op is mogelijk minder plein meer om te stellen beschikbaar, om voldoende aantal van pakketten voor de slaand van diversified dingen en optimale mogelijkheden voor de verlovingen te maken.

Als materieel willen om onderdelen van oud, te benutten als vroeg als niet gebruikt meubeltje, alsmede drevesnostruzhechnye borden (DSP). Behandeling moet demurrage, gemakkelijk van de toegang ieder zijn. Daarvandaan wij suggereren te koppelen deze dubbel stelen door de draadnagels op of shurupami (onnodig om te zeggen die die, en andere moet utopleny zijn, en gevormde whereat openingen moeten zashpaklevany shpaklevkoi voor de spant) zijn. Niettemin op kogo meer snorovki, tijdperk en materieel voor de toerusting kan alle noodzakelijke verbindingen met behulp van van hout shkantov verrichten. .

Gedrevene hier afmeting van onze combinatie van de tafels zijn otpravnymi, approximatief. Volgens de mogelijkheden, hen noodzakelijke varirovat zelve. Dit, sommige, is aangewezen op de plaats in de kamer en daaruit materieel welk in ons er is. Afmeting stoleshnits verschillend. Op de stoleshnitsy lengte is een kleinst mogelijke hoeveelheid 120-140 cm en breedte - 70 cm; Het maakt rekening houdend die deel andere, minder stoleshnitsy verhuizingen vandaan beneden ruimere, lengte zijn - 150 cm en breedte - 60 cm. Wij wasemen hier van wat de lijvigheid van de spant - 2 cm uit. Volgens het het ruimere tafel heeft hoogtepunt 78 cm, en minder - 76 cm. Drie nachtkastjes zijn houders in deze combinatie; Twee van hen zijn belangrijkste houders, beiden bevinden zich beneden elk meere smalle tafel. Diepte op deze nachtkastjes 20-25 treffen .

In onze voorbeeld uitwendig nachtkastje (op oppere schilderstuk aan de rechterzijde) wordt ondergebracht met naar binnen kweken muur op; Opkweek muur bestaan en op het nachtkastje geportretteerd op de gelaten (beneden ruim stoleshnitsei). Opkweek muren bestaanan uit firma drevesnovoloknistykh borden. Planken en de muren van de nachtkastjes skolachivaiutsya door de draadnagels, en stoleshnitsy van boven privertyvaiutsya shurupami of ook pribivaiutsya draadnagels. De boel van de planken in de nachtkastjes is aangewezen op de boelen van de materielen welk is targeted erin om te bijhouden. Lager nachtkastje in juiste hoek stoleshnits misschien als vroeg als, en kan plein vorm hebben. Daarmede wordt meer van de plaats voor de voeten gewonnen die, die tafel benutt. .

Op uitwendige hoek anders klein nachtkastje instellen in de vorm van de doos welk met behulp van inner bulkhead kan worden onderverdeeld. Ze; Dient voor adapterend van diverse uitgeschreven materieel en misschien strak wordt stoleshnitsei verbonden aan of (in dit geval met behulp van shkantov, vkleennykh in de lagere plank van het nachtkastje) kan eenvoudig worden op stoleshnitsu ingestellen en op elk moment worden afgedaan. In dit geval waarna, op welke wijze nachtkastje wordt met stoleshnitsy afgedaan, prosverlennye beneden shkanty nest voortvloeit, om door overeenkomstige plastische knoppen te sluiten. .

In het nachtkastje - nadstavku wordt kern ingeschoven, waarover kan worden van beweeglijk bureau lamp geadapteerd. In gepresenteerde variant nadstavki (als merkte op de schilderstuken) erin van beide leden worden vydvizhnye yashchichki (van het type kartotechnykh) ingebouwd. Voor hen naar ons wil wordt niet alleen middelmaat razdelitelnaya muur maar ook de inner muur van bokoviny nachtkastje genodigd hebben, en die en andere hoe de vlakken zijn respectievelijk glijden. Zelve yashchichki wij is eenvoudig skolachivaem door de draadnagels. Bodem yashchichkov (van TDVP of kleenoi triplex - door de lijvigheid op omstreeks 0.5 cm) onder krepitsya shtiftami. Alle draadnagels tvloeit utopit voor, om dozen in de shift lijmden niet in. .