mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Aan het werk tafel in de slaapkamer

"Stal tenslotte de dingen, overal wordt om geblazd!" - Waarneming zelve met betrekking tot zichzelf niet zeer prettig. Maar naar welk werd het naar auscultate in het gezin leven niet gekomen? En juist in dat moment, wanneer alle educatieve materieel helemaal rassortirovan, wordt met expository bumazhkami en razlozhen ondergebracht zodat alles onder geven volledig onderwijs tijdvak voorwaarts door. Dit werd auscultate om bedragen of moeders, naar de zoon of dochters te bevaderen. Alles behalve allen van ons het is van node vandaag om te krijgen les of korpet overheen speciale literatuur beraadslagend, hoe ergens toe op het werk om better te maken. Deze omstandigheid wij moeten in de rekening en thuis, nemen omdat algemeen gezin tafel, zoals, niet beste plaats voor zo'n activiteit. Binnen het woord, ieder noodzakelijk om in het appartement stad te vernemen, waar niemand zouden naar hem porabotat niet stremen, en waarin het naar de zelve niemand zullen niet hinderen. Waarom vandaar niet pereoborudovat naar ons traditionele slaapkamer in de kamer van multigoal benaming? Niet aanbevolene vrees, slaapkamer hieruit zal anders uiutnee worden.

Wij willen bedoten ene fantastische dag hoek buiten het venster welk meestal is bezete avond stolikom (prikrovatnoi door het nachtkastje) en rusten er ugolok voor de verlovingen toe, incluis plaats voor adapterend van de meeste diverse materielen voor het werk en ucheby welk altijd moet beneden de hand zijn. .

Werker ugolok bestaaatt uit stellazha, dokhodyashchego tot toe plafond (de hoogtepunt bedoelt van de kamer - 250 cm, in hogere huisvestingen in bepalend van het hoogtepunt stellazha moet worden bepaalde proporties betreffende het overblijfsel van het meubeltje) verricht, van stoleshnitsy improvizirovannogo bureau en verstrijkend beneden stoleshnitsei grondslagen, waarover kunnen kunan bij diverse aan het werk materielen. Afmeting stoleshnitsy zijn aangewezen op de mogelijkheden van de huisvesting. Breedte stellazha correspondeert breedte stoleshnitsy. .

Stoleshnitsa, stellazh en grondslag worden behulp van lang verbonden aan, van de rechtopstaand stellen doellatten in, poosje van en grondslag en paardenstal is gelijk vypilivaiutsya en vydalblivaiutsya stameskoi. Als doellatten moeten meerdere gekomen voorwaarts voorwaarts, vypil is maakten slechts erin (niettemin niet meer dan vpoldereva - op de half van de lijvigheid van de doellat). Voor stellazha lengte 70-80 cm en hoogtepunt 250 cm tamelijk om de lijvigheid van de doellatten als stoek was 5 x 5 cm. Grondslagen stellazha moeten lijvigheid 2sm hebben en breedte at om gaan cm (dit ongeveer correspondeert de opmaak van de boeken). .

Stoleshnitsa moet ontzagwekkende en paardenstal zijn, omdat voorste paardenstal stellazha beren erop en op gelijke tijdperk is het deel van lading bemand met stellazha. Het is het is aanbevelenswaardig om zijn van het oud stoleshnitsy enkel tafel (sommige te fabriceren, als zodanig er is over het algemeen). Wat materieel was niet niet gebruikt voor stoleshnitsy, lijvigheid het moet niet kleiner 3 cm zijn, anders wordt podkleivat versterkend battens aangeraad. Het optische centrum van alle constructie moet ontzagwekkende en paardenstal stoleshnitsa, anders zo oprichting van het mannelijk lid wil smotretsya op welke wijze karkas zijn. .

Kostende aslant grondslag beneden stoleshnitsei beren op de paardenstal stellazha en heeft zijnen voorafgaand twee klein lager nozhki, bij wie ook zijn maakte vypily. Met het tegengestelde van stellazha het kant van de tafel privertyvaetsya shurupami combinatie nozhek. Ze kan beschikbaar in de verkoop gereed nozhek bestaanan uit, of berutsya gelijk battens, zoals voor stellazha, en paren op breeuwt of shkantakh met het vet tsargoi. Afmeting stoleshnitsy, als het stond reeds bij, zijn aangewezen op beschikbaar vierkant; Hoogtepunt stileert, doorgaans, 75-78 treffen .

In counterweight van stoleshnitse donkere kleur noodzakelijk om paardenstal en lager nozhki in witte kleur, en grondslagen stellazha lakirovat, af te schilderen om impart hen natuurlijke wijze kleur. Het wordt verondersteld die deze combinatie wordt met de smaakvermogen gecomponeerd, en die het bijster nou zal in kleurig houding van rond het overblijfsel van het meubeltje meegaan.

Als de opheldering bron kan gebruikt zich bevinden bureau lamp of op het plafond podvesnuiu lamp welk, wanneer noodzakelijk, loopt onder terug.

Ha эckhзe (cлeca) прedctacлeнo рacпoлofeнhe otdeльных hacteй edhнoй koнctруkchh cteллaf - ctoл. Pрh эtom cлedуet obрathtь ocoboe cнhmaнhe нa cзahmнoe cceплeнhe ceрthkaльнo рacпoлofeнных oпoрных рeek h docok пoлok.
Op de schets (op de gelaten) wordt de schikking van de losse delen van gemeenschappelijke constructie stellazh - tafel gepresenteerd. Whereat voortvloeit bijzondere aandacht af te wijken op wederzijdse stseplenie rechtopstaand situeerden lager battens en de grondslagen van de planken.