mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Bureau - suitably en stijlvol

Om te tafel maken, omstreeks welk zal toespraak onderaan rijden, noodzakelijk om totaliter bepaalde verrijkingen in de spant behandeling te hebben. Als tussen uw vertrouwde wordt anders gevonden en persoon die begrijpt metallieke producten en kan jullie door de advies helpen en materie, maakt duidelijk om te wagen en te proberen om klein bureau met het metaal podstolem welk te vervaardigen, zonder de twijfel, zullen van interere uw kamer versieren.

Als materieel benutten gerede borden okleennye shponom, of decoratief door de film (better alles hiertoe gekomene boven, sommige, nieuwe borden). Voor de tafel door de breedte 140 cm en diepte 70sm naar ons ponadobyatsya twee ruimere borden (door de lijvigheid 2 cm). Opper bord welk moet op gelijke tijdperk geworden stoleshnitsei onze bureau, op gaan cm als vroeg als lager bord. Beide, borden paren bokovinami (treffen Schilderstuk is). Als de voorste muur van deze ruime doos is gebruikte fanernaya schrap door de lijvigheid 0.8 cm. Voor het het kan worden firma drevesnovoloknistuiu bord (TDVP), okleennuiu gelijk shponom, genomen als het overblijfsel van de onderdelen. Deze schrap upiraetsya van boven in de boord van voorste zoom stoleshnitsy, en onder beren op batten, nakleennuiu op lager bord en posazhennuiu op shtifty. Schrap wordt door de kleefstof geadapteerd, na wat zijn voorafgaand zal polochka voor de boeken welk imparts naar onze bureau roman en op gelijke tijdperk elegant type formeren. .

Van het tegengestelde kant van de tafel wordt beschouwd om van drie schuiflade toe te rusten. Prolet tussen bovenste en lager bord stileert 12 cm en daarmede de hoogtepunt stelt van remiseer vast. Hun breedte wordt van de afstand tussen bokovinami gewonnen, voor vychetom razdelitelnykh battens, nakleennykh op de gelaten, aan de rechterzijde en tussen remiseer, achter welk worden de gericht battens van de dozen aangebracht. Dozen zijn voorafgaande dichtbegroeid, en achterop paren op breeuwt. Als materieel zijn gebruikte elovye en sosnovye grondslagen. Voor de voorste delen van dozen gelden grondslagen door de lijvigheid 2 cm, voor bokovin en kweken poperechin - grondslagen door de lijvigheid 1,5 - 1,8 cm op. De bodem van de schuiflade maken van de triplex of firma drevesnovoloknistykh borden TDVP. Voortvloeit om naar op te letten die, om de delen van schuiflade waren maakten precies met betrekking tot afmeting, en om in hun aanvullende behandeling tijdens podgonki was op welke wijze het is mogelijk van kleinere chip, omdat, als bokoviny geworden elk meere doordringend, dit altijd skazyvaetsya erop prochnosti. .

Na podgonki schuiflade kan vglub binnenkomen of om voorwaarts door rond 0.5 cm te komen. Dit wordt met behulp van stoporov bereikt, gehecht om bord van hout brusochkov, natykaiushchikhsya op de achterk zoom van het voorste deel van remiseer te verlagen. .

Handelt naar de dozen maken van kusochkov battens, nakleivaemykh aslant op voorste kant of de hengsels brengen van industrieele aanmaak aan. In de winkels er is ruime keuze van het plastic of metaal handelt van diverse vormen, tussen welk kan voor sommige gevonden zijn wat noodzakelijk. .

Glaswaar op nozhkakh wordt van de tabakspijp door de lijvigheid 3 cm gelassen. (Dit werk niet waarschijnlijk kan zijn maakte zonder de deelname van de deskundige welk kosten poiskat, bijvoorbeeld, in wat-nibud winkel met betrekking tot de verstellend van de fietsen). Podstole bestaaatt uit vier nozhek, respectievelijk amalgameren tussen elkaar in de tweetallen napodobie sanochnykh polozev en transversal verbinding imparting prochnost alle constructie. Van boven op de einden vier nozhek privarivaiutsya borden brachten met vier openingen voor shurupov ieder onder. .

Podstole, vertrouwende de kleur van de spant en correspondentie met ander meubeltje verblijvend in de kamer, wordt duister of wit nitrolakom geschilderd. Voor de van hout delen van tafel wordt gebruik achromatic vernis aangeraad aan, poosje, protrusive zomen (als zij worden niet gedekt shponom) kan worden in kleurig toon nozhek weerstaan. Als wij deken zomen shponom, dit voortvloeit te maken voor stelen assemblage op.

Ctoлeшнhca пhcьmeннogo ctoлa takfe mofet bыtь okрaшeнa рacпыляemыm лakom, bлagodaря hemу docthgaetcя пocышeннaя hзнocoуctoйhhcoctь. Daннaя c рaзрeзe cхema нaшego пhcьmeннogo ctoлa doлfнa bыtь tщateльнo hзуheнa пeрed нahaлom рabot. Raзуmeetcя, луhшe прedcaрhteльнo пotрathtь нeckoльko boльшe cрemeнh нa tщateльнoe прodуmыcaнhe фунkchй otdeльных hacteй, hem пotom tрathtь chлы нa hcпрacлeнhe doпущeнных прomaхoc.
Stoleshnitsa bureau ook misschien geschilderd door bepoederde vernis, waarbij wordt verhoogd iznosoustoichivost bereikt. Dit in de gleuf de blauwdruk van onze bureau moet worden zorgvuldig voor de beginneling van de werken gestudeerd. Het is sommige, better preliminarily om meerdere meere tijdperk op voorzichtige produmyvanie de functies van losse onderdelen door te brengen, dan later machten door te brengen op de correctie van stukken hout veronderstelde.