mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Constructies van battens en borden

Lage tafel is een verbreid detail van molodezhnogo club. In de kamer uiteraard derft praktichnogo stellazha, in de hoek van de kamer van het tehuis van de student is ongedeeld naprashivaetsya kleine tafel voor de verlovingen. Magisters - amateurs ook neproch om op ons in de barak of kelder ontzagwekkend en praktichnyi aan het werk tafel te hebben. Voor alle deze gevallen wij kunnen opperen principled constructie welk is ongedeeld in de aanmaak, en welk alle kan overeenkomstig de begeerte en smaakvermogen waarmaken.

De gesuggereerd door ons meubeltje wordt van battens en borden gefabriceerd. Battens schijnen te zijn diverse breedte en lijvigheid. Borden worden van fanernykh borden door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid 2sm of (gecomponeerd die zelfs better) van de lateraale muren van oude kleerkasten of deuren welk aanbevelenswaardig om in de fabricage van nieuw meubeltje te benutten. .

Op drietal van presenteerden op de schilderstuk van de thema's absoluut gelijkaardige details (leix op minie-verstaka constructie meerdere andere). Het belangrijkste deel van deze thema's draagt glaswaar (wordt op de schilderstuk op de bodem op de gelaten) geportretteerd. Ze bestaaatt uit drie battens van gelijkaardige lijvigheid en ene elk meere smalle volbrengende koppelende rol en genaamd tsargoi. Algemene afmeting voor deze glaswaar volgend: Hoogtepunt - op omstreeks 70 cm en breedte - 50 cm. Afmeting smal tsargi - op 5-8 cm kleiner. De lijvigheid van battens stileert op omstreeks 3 cm, breedte-6-8 cm. Breedte smal tsargi - vdvoe kleiner. Brede details paren met elkaar vnakhlestku (ieder batten vypilivaetsya vpoldereva) met behulp van kleefstof of shurupov. Smalle tsarga eenheden met behulp van breeuwen en proushiny. .

Verbinding verheven prochnosti wordt met behulp van shkantov bereikt. Deze vertikaale constructie kan gebruikt zijn als nozhek, hoe, bijvoorbeeld, op de tafel voor de verlovingen (op de schilderstuk boven aan de rechterzijde). Dan van boven shurupami privertyvaetsya stoleshnitsa die pleitbezorgers glaswaaren varieren van drie kanten op 3-4 cm en zijn voorafgaande kleinst mogelijke hoeveelheid op 8-iu treffen Op diverse hoogtepunt ligt tussenpersoon plank vast, breedte welk at om correspondeert breedte podstolia. Deze plank ab extra privertyvaetsya naar nozhkam shurupami of pribivaetsya draadnagels. .

Onze club tafel (omhoog, rond de middelmaat van) ook bestaaatt uit twee zodanig gecombineerd nozhek. Twee stoleshnitsy activeren dit nozhki, tafel componeren. Om het halen prochnee, willen om nozhki boven van beide leden door het vet battens te koppelen. Dan stoleshnitsy privertyvaiutsya shurupami onder of van bovenstaand. .

Onze verstak (op de schilderstuk boven op de gelaten) wordt van elk meere ontzagwekkend materieel vergeleken met vorige constructies, gefabriceerd hoewel de grondbeginsel van deze constructies verblijf onveranderd. Het is sommige, als noodzakelijke, kan worden belangrijkste vlakken of het hoogtepunt van losse onderdelen veranderd. Anders dan vorige ligt constructies plank het recht beneden bovenste, en met deze plank eenheden smalle tsarga volbrengende de houder rol vast. Aan het werk vlak stoleshnitsy moet in ieder geval eigen verheven iznosoustoichivostiu. De ingebouwde schuiflade van de tafel misschien ongeveer skolochen, hoe gebruikelijke doos. Eronder ligt op shurupakh firma drevesnovoloknistaya bord (TDVP) of fanernaya bord vast. Pet shurupov in dit geval tvloeit nauwelijks utopit voor. .

Op oppere schilderstuk wordt gemerkt, hoe van meerdere "bureau" kan worden ene hoog stellazh gecomponeerd. In dit geval naar tussenpersoon plank groeit seconde of derd. Afstanden tussen hen, afhankelijk van noodzakelijkheid, ook kunnen diverse zijn. In deze constructie is aanraadde aan interessante mogelijkheid actualiseren; Als een van planken misschien genomene plank breedte stoleshnitsy. Enerzijds loopt dit roman niuans in alle constructie binnen. In dat tijdperk plank werkelijk is gebruikt op welke wijze van stoleshnitsa bureau. Het is indien, als zodanig noodzakelijkheid niet, de afmeting van alle planken moeten gelijkaardig zijn. Het is de meest aanbevelenswaardig om losse onderdelen met behulp van vet shkantov te koppelen.

V зachchmocth ot togo, dля kakoй ceлh hзgotocлeны te hлh hныe прedmetы, cлedуet oпрedeлhtь h hх okрackу. Podheрkнуc otdeльныe detaлh ctoрoй kрackoй, mofнo пoлуhhtь нeobхodhmый эффekt c oфoрmлeнhh ccego пomeщeнhя.
Afhankelijk van die, voor wat doel worden gefabriceerd dat onderwerpt, tvloeit om voor en hun schilderstuk vast te stellen. Losse details door de seconde verf benadrukt, kan worden noodzakelijke uitwerking in de laatste compositie van alle huisvesting gekregen.