mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Decoratief bulkheads

Om optisch om kamer op twee onderdelen af te scheiden, willen stellen bulkhead in. Wij offreren volgende afmeting van bulkhead: Lengte l00-120 cm, breedte 30-40 cm, hoogtepunt - op omstreeks 50 cm.

Wij willen nemen voor blueprinted constructie twee lijkend op met betrekking tot de waarde van het bord door de lijvigheid 3-4 treffen Bijstere inktkoker gekomen tot dit draaien op uitzicht borden met draadloze structuur uit. In razrezanii borden van node naar ons door de afbeelding op de kanten sreza tussen podoblitsovochnymi de strata van de triplex van nakleivaiutsya de batten van overeenkomstige lijvigheid breedte niet kleiner 5-8 treffen Als houders voor de borden, protrusive in de diepte van de kamer, zijn gebruikt twee nozhki fabriceerden van battens 3x6 cm, waarover maken afgronden en zapily op de lijvigheid van het bord (zapilivaiut en vydalblivaiut stameskoi vpoldereva - op de half van hun lijvigheid). In splachivanii nozhki met bokov nasazhivaiutsya op de borden. Op de muur consolideren lager battens, waarover steken borden en waarmee hen koppelen van boven shurupami of onder de gering metaal ugolnikami. Voor versterkend van de verbinding van nasazhennykh nozhek tselesoobraznee alles om kleefstof koude otverzhdeniya aan te dienen.

Poverkh kreeg zodoende van lage plank privertyvaem shurupami batten, waarover wordt niet van minder 5 lussen gesteld beschikbaar. Zelfde batten krepitsya op het plafond van de kamer (Meer precies correspondentie noodzakelijk om met behulp van otvesa) op te richten. Tussen lussen worden getrokken zeenen van lubyanogo technisch volokna verzuimden skvoz de bamboo staafjes van verschillende lengte (als beschreven op oppere schilderstuken). .

Brengt tijdperk tal van aanleidingen door om te scheiden kamer af. Ook diversified mogelijkheid en varianten welk wij benutten. Twee van hen wij suggereren naar uw aandacht. .

Eerst voorbeeld - transversally situeerde verdieping-staande plank schiftende sofa van het overblijfsel van de kamer. Ze bestaaatt uit twee vette grondslagen of borden versterkten door de lijvigheid op omstreeks 2sm, lengte welk opredelyaaetsya door de breedte van de sofa. Grondslagen krepyatsya naar de muur van hout shkantami. Binnenshuis zij kosten op twee nozhkakh die worden met de grondslagen sboku aangeplakt of zijn voorafgaand. Hoogtepunt en distantieren tussen beide grondslagen zijn aangewezen op verblijvend door de toerbeurt van de thema's van het meubeltje. .

Naar oppere grondslag privertyvaetsya shurupami batten bracht met om kriuchkami onder. Precies erover op het plafond krepitsya zelfde batten. Afstanden tussen kriuchkami op omstreeks 12-15 treffen Van het plafond naar de plank worden koorden van lubyanogo technisch volokna bespannen. Tussen schijnt koorden worden de doellatten van bamboo ingeschoven, naar willekeur of door bepaalde intervallen, hoe naar jullie meer prettig. Om doellatten niet soskalzyvali onder, erop van beide einden zijn maakten nadrezy (als merkten op oppere schilderstuk aan de rechterzijde). Zodoende schijnt bepaalde knippatroon welk, allereerst in kleine huisvestingen, zeer goed wordt gezien. Prochnost en de stabiliteit van alle constructie wordt niet door zeer vette glaswaar bevoorraden. .

Onverwachte uitwerking schijnt in de bulkhead toerusting van gebruikelijk van hout plechikov voor de kleren. Verbinding gedeeld plechikov wordt in hun midden met behulp van pokrytykh kleefstof van hout shkantov verricht. Prochnost perekrestnykh verbindingen wordt nakleivaemymi van beide leden klein kruzhkami van de triplex bevoorraden. .

Rhcунkh пoяcняюt (cлeca) cхemу coedhнeнhй c cлуhae oboруdocaнhя пeрegoрodkh hз deрecянных плehhkoc dля odefdы, a takfe (cceрху) chd cbokу h хaрakteр нadрeзoc нa koнcaх bambуkocых пaлok прh oboруdocaнhh пeрegoрodkh, o kotoрoй рacckaзыcaлocь c нahaлe рaзdeлa.
Schilderstuken exemplify (op de gelaten) de blauwdruk van de verbindingen in geval van toerusting van bulkhead van van hout plechikov voor de kleren, alsmede (boven) type sboku en beschikking nadrezov op de einden van bamboo staafjes in de toerusting van bulkhead, omstreeks welk werd op het begin van het hoofdstuk verteld.