mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Decoratief bulkheads op de verkaveling

Precies als wij in het appartement willen verdelen ruimere huisvestingen met behulp van bulkheads onder, totaliter kunnen worden onderverdeeld en ruimere verkaveling, op gelijke tijdperk jagend whereat doel om op de achtergrond handige plaats voor recreatie te maken. Better alles om zodanig muur van het type van barriere uit te rusten of zagorodku in dat plaats van de verkaveling, waar verstrijkt landsgrens tussen grasveld en eigen tuinieren. Daarmede wij op gelijke tijdperk verrichten aanbevelenswaardige afscheiding tussen de rekreatiegebied van de verkaveling en door nuttige gebieden trakteerde.

In aanwezig hoofdstuk worden gepresenteerd van drie variant welk zijn absolute approximatief en zijn opene mogelijkheden voor de zelve dappere hersenschim. Essentiele voorstelling houdt in in die, om, vertrouwende de schikking van het stadsdeel, om de barriere van elk lengte uit te rusten. Totaliter de gevallen belangrijkste karkas bestaaatt uit glaswaar welk, doorgaans, wordt van de doellatten 10 kh 10 cm gefabriceerd. Het hoogtepunt van razdelitelnogo barriere misschien 180-200 treffen Om constructie was tvloeit paardenstal, ernaar pridelat metaal nozhki voor, naam, zodoende, om lagere onderlegger verbleven overheen land kleinst mogelijke hoeveelheid in 15-20 cm en daarmede werd de invloed van de vochtigheid onder niet aangedaan. .

In eerst variant beretsya langwerpige glaswaar (zijn lengte moet niet meer 3 m) zijn, daarbinnen welk liggen battens, skolochennye in de vorm van de Latijnse brieven "V" (afmeting in poperechnike vast: 2-3 cm multipliceerde op de lijvigheid van bolster). Deze eenvoudige constructie van misschien elk afmeting en misschien (het is aanbevelenswaardig geschilderd in witte kleur) ligt in de tuin vast of op gelijke tijdperk te zijn gebruikt op welke wijze karkas voor viushchikhsya planten of voor de heg van rose bosje. Achter (in deze en andere voorbeelden) razdelitelnye muren zijn propped door gezinde houders welk worden verticaal zijdelings stoikam ingestellen om. Naar de constructie standhouden en metaal kernen welk enerzijds worden in land geadapteerd, en daarentegen privertyvaiutsya shurupami om, of wijzer van hout planki welk pribivaiutsya door de draadnagels of privertyvaiutsya shurupami naar bolsters en zaryvaiutsya in land te schoeien. .

Volgend voorstel stellen voor de magister als vroeg als meerdere elk meere uitdaging. Whereat de vraag is die de combinatie van van hout afrastering en stoek, waartegen krepyatsya dozen met de kleuren, poosje afstand voor ieder onderdeel moet niet meer 150 cm zijn. Deze basis misschien herhaald elk nummer tijdperken en, zijnde verschuldigd naar viushchimsya kleuren, posazhennym in de dozen, voltrekt zeer roman uitwerking in de combinatie met uw sadovym landschap. .

Glaswaar wordt gefabriceerd als wordt in eerst geval beschreven. Wijzer knizu dozen met de kleuren (in het hoogtepunt 180-200 cm hen moeten drie-vier) privertyvaiutsya schuifsloten naar de verticaal bolsters zijn. Openingen beneden de schuifsloten, prodelyvaemye skvoz bolsters, tegen het eind breiden zo veel uit, om noot verblevene daarbinnen spant en was niet uitstekend ab extra. Voor tussenpersoon glaswaar in ander deel van onze razdelitelnoi muur kan worden de bolsters van minder lijvigheid (op omstreeks 5 kh 5 cm in poperechnike) gegolden. Los van hout onderdelen preliminarily precies podgonyaiutsya, afhankelijk van structuur welk laten wij om te krijgen, pribivaiutsya dichtbij bij elkaar spijkert en tegen het eind paren door de draadnagels met de glaswaar. .

Laatste variant presenteert gering verdraaiing van sadovogo cabine razdelitelnuiu muur. Met het dit uitdraaien op uitzicht wij wielen benutten van oude handleiding karretje als bijzondere decoratieve eerste beginselen daarbinnen het overblijfsel van de muur. Whereat bijstere inktkoker, als naar bovenste batten zal hellend grondslag (aangebracht worden of twee, hoe wordt op lagere schilderstuk) welk wil obshita van boven rieten geportretteerd. Als alle dit stilizovannaya constructie zal anders morilkoi tot toe donkere-bruine kleur vergast worden en overdekt stratum olify, ze zal zeer roman en op gelijke tijdperk gezellige indruk vervullen. In onze voorbeeld zijn gebruikt elovye door zherdi diameter op omstreeks 10 cm. Zodanig muur kan zijn maakte en zonder bolsters. .